Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, August 20, 2008

Menang Award!

Sukacita dimaklumkan bahawa saye telah dianugerahkan award oleh kawan blogger saya yang bernama PEYUS. Terima kasih kepada beliau yang sudi memberi award kepade saye.YEY!! hehe




Nak tengok tak awardnye? Scroll ke bawah ye nak kasi saspen sket. :P

























.........





























.........









































.........
































.........



































.........









































........























........


















!!!!!!













TADA!! BRILIANTE WEBLOG! *saspen tak? saspen tak? :P
tak saspen bermakne jantung anda masih kuat! Tahniah! haha.

Meaning-meaning:
Brilliant Weblog is a prize given to sites and blogs that are smart and brilliant both in their content and their design. The purpose of the prize is to promote as many blogs as possible in the blogsphere.
Kecik je award tu tapi bermakne. Hehe. Terharu la jugak sebab ade orang sudi nak memberi anugerah kepade saye. Wuwuwuwuu sampai termenitis air mata. HAHA. takde la. Acah je. Hehe. sape suruh bendul sangat pergi percaya. :P

Anugerah di atas merupakan anugerah yang pertama setelah saye memblogging selame bape bulan ntah saye pn tak pasti. Dah lame jugak ye saye blogging. Banyak gak bende yang saye post post. Ntah ape ape ntah saye ni suke sangat post banyak-banyak postos. Haha

Ape-ape pun terime kasih diucapkan kepade pembaca-pembaca sekalian. Tanpe anda, siapa lah saye. ECEH macam menang oscar la plak. kakakaka. Tidak dilupa juge kepade mereka yang sudi memerhati, mengunjungi dan menglink blog saye.

Akhir kate sebelum saye sambung tidur saye ingin menganugerahkan trofi tersebut kepade beberape bloggers yang saye rase saye suke bace blog mereka kerana mereka rajin mengupdate dan pndai mengupdate. Bahase yang digunakan membuatkan saye seronok untuk membace. Manusia tersebut adelah:

Ana dan Atin (Ternyate aku seorang adik yang baikhati)
Sarah, Kak Cato, Murni, Nashrieck, Fakhira, Syada, Kak Rara.

Kalau nak diikutkan, hari-hari saye akan melawati semua blog kawan-kawan sekolah saye. Kepada yang lain, blog kamu pun best-best belaka! Waa cayaaa la sama lu beb!! haha :) Eh lupe lak bende ni pun ade peraturan tau. Dan peraturan-peraturannye adelah jeng jeng jeng. *bajet saspen je. Hahaha

1. Letakkan logo award di blog anda.
2. Maklum dan linkkan daripada siapakah anda menerima award ini.
3. Berikan award ini kepada blogger-blogger yang anda mahu.
4. Letakkan link pada nama blogger-blogger yang telah dipilih.
5. Maklumkan kepada blogger yang terpilih bahawa dia telah diberikan award.

Okeh lah, sekian terima kasih.

2 comments:

kiera. said...

tuan hamba wat saye segan lah.
hahahahaha.
:)
merci!

EykaHamasuba said...

lorh saudari ni segan2 lak..tak rok ah segan2 dengan beta..hahahah :P