Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, August 22, 2008

Menang anugerah!

Kali ni saye telah berjaye merangkul sebanyak 6 anugerah sekaligus tanpa membuat sebarang pencalonan diri. Hahahahaha. Satu anugerah daripada adik hanis yang saye pun tak berape nak kenal. Link tidak, dengar khabar pun tidak tibe-tibe die kate saye menang award kat page die. Terkejut dan juge terharu woo! Eceh. :P


Kiri: Best Writing Award daripada adik Hanis.
Kanan: Ape tah name award tu. Haha. drpd kak cato.

Manakala lima anugerah lagi daripada Kak cato yang manis bekrim disukai ramai. Hehe. Mekasih diucapkan kepade kak Aishahtur Raadhiyah Bt Hj Azman Shah kerana memberi anugerah-anugerah tersebut kepada saye.




Lepas ni bleh la bagi tiket pegi sudan pulak ek.Penginapan di rumah kak cato selame 2hari 2malam. Teringin lak merasai kehidupan di sudan yang penuh suka dan duka serta majlis perkahwinan yang kelihatan meriah itu. Huahuahuahua :P

Oh ye, anugerah-anugerah ni saye taktahu la nak passing kat sape tapi senang saye passing balik la kat Kak Cato yang baik hati ni. hehehehe Sebab beliau juge layak menerima anugerah tersebut.

Seronok jugak ek main anugerah-anugerah ni. Haha. Bende ni bukan sekadar hiasan mahupun untuk keglameran semata-mata tapi ianya menunjukkan penghargaan orang lain kepade kite. Tu sebab la saye terharu wo. Kire ade la jugak manusie yang sudi nak bagi award kat saye tanpa bertanding. Hahaha.

Terima kasih lagi diucapkan kepade mereka yang sudi memberi award. Eh posting kali ni malas dah nak tuka tuka kaler. Semak lak rase. Biar la camni je baru simple baru seronok kan kan? Hehe tapi tengok mood la kalo rase diriku begitu rajin memang akan berkaler-kaler la. Ngehngehngeh.


5 comments:

cato;patchi said...

jangan kate due hari due malam, due tahun 2bulan pun kak cato kasi. gahahaha.


apeapepun terimakasih kembali ;)

EykaHamasuba said...

hahaha takmau ah lame sangat ooo.. rindu kat malaysia nnti! heheh :P samesame :)

haninozuka::qiba:) said...

ahha..tahniah diucapkan!!:))

EykaHamasuba said...

ahaha. mekasih mekasih. :P

haninozuka::qiba:) said...

sama2!!:DD