Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Monday, August 25, 2008

Hari sekolah

Wahh panjangnye la cerite saye pasal sukahati kat bawah ni. Tak sangke saye berjaye menaip sepanjang itu. Kekekeke. Papepun, syabas kepada sesiapa yang berjaye membacanya sampai ke noktah yang terakhir. haha. Ok ok, hari ni saye nak cite pasal hari ni je la. Memandangkan hari ni hari pertama saye masuk ke sekolah semula setelah bercuti selama seminggu.

Ceehh macam baru first time je nak masuk skola. haha. Tadi mase nak pergi sekolah, hujan turun renyai-renyai oo. So saye mempercepatkan langkah menuju ke rumah hanim. Takut terlebat lak tibe-tibe kang abis la lenjun baju sekolah saye. Dah la baju sekolah warne putih, tak ke seksii kalau lenjun kang. huahuahua.

Lepas sampai rumah hanim kami pun ke sekolah bersame same menaiki kereta yang dipandu oleh bapa beliau. Lepas tu...blablablabla..

Krooohh krooohh. Bosan la pulak cite pasal sekolah ni. Huahuahua. Dah la malas nak type la pulak sebab penat type pasal sukahati kat bawah ni ha. Penat oo. Tapi takde la penat mane pun sebenarnye. hehehe. OK lah, nanti kalau ade pape yang saye nak cite saye cite lah ye. Selamat maju jaya semua!:)

3 comments:

haninozuka::qiba:) said...

hehe..nsb baik x lebat hujan tdi,klu lebat,mmng da habis basah kuyup da,kan?:D

EykaHamasuba said...

tu la pasal. tapi best la hujan sebab takde perhimpunan. kakaka. tp tak best gak sbb takde perhimpunan cikgu slalu masok awal.. hehehehe :P

haninozuka::qiba:) said...

hehe,betul tu!:)