Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, June 27, 2008

Buat pertama kalinya..

Saye berpeluang untuk menonton bola secare LIVE di depan tv! Muahahaha. Maklumla, orang yang tak rajin tengok bola macam saye ni bile dapat tengok sekali skala, perasaan batak tu tibe tibe muncul dengan sendirinya. Hahahahaha. Ni sebenarnye baru lepas tengok bola la ni.

Hari ni : Spain VS Russia

Mula-mula tadi da tido da dlm pukul 11pm camtu. Pastu dalam pukul 3am camtu tetibge terbangun. Tengok abah ade beli Teh O Ais Limau ngan Megi goreng 2. Satu untuk man, satu untuk saye, walaupun tak di minta. Sebab memang slalu kirim abah untuk belikan makanan kalau die ade keluar pergi mamak ke mane-mane ke pepagi ni. Esp time musim EURO ni. Hehe.

Lepas tu, sambil-sambil makan tu tengok la jap dorang nye perlawanan. Selalu pun macam tu. Tapi selalu tengok jap je, lepas abis makan trus sambung tido balik. Tapi kali ni ntah kenape tetibe berminat nak tengok sampai abis. Time tu still 0-0. Tensen gak tengok bola ni sebenanye. Tapi SERONOK! lagi-lagi bile goal! Hahahaha.

Atas ni asal fabregas jersi no 18 lak? waduh3

Tak kisah la. Best gile tadi Spain menang 3-0! dan berjaye untuk ke final menentang GERMANY! hehe. go SPAIN! i lap u! Lawa lak dorang nye passing style. Dan pemainnya kacak-kacak belaka. Esp yang bejersi no. 10 tu la. Hehe. Tapi jersi no 21 tu pun ensem gak. iaitu, SILVA! hahaha. Yang lelain pun ensem gak. Bukan takat ensem je, tapi tere juge! Esp, Torres (ain punye) dan juge Villa (farah punye). hahahhaa :P

Penjaring pade minit ke 50, Xavi Hernandez. 73, Guiza dan 82, SILVA! yeyy! Bile dorang goal je cepat-cepat saye menghantar msg kpd rakan-rakan saye iaitu: Hanim, Farah, Ain, Arep dan juga ATA! Walaupun dorang dah tido. hahaha. feel batak tak abis lagi ni sebenarnye. Tapi takde la batak mane pun. Masih di paras yang normal. haha

Ngantoknye! Dah la esok ade sekolah. Bukan esok tapi hari ni! haha. Ayoyoyo. OK la, nak sambung tido jap! Pukul 6 nanti nak bangun balik. Man pun dah masok tido da. Ni saje je curi mase untuk update blog.


Atas ni time lepas David Silva goalkan pada minit ke-82 utk spain tadi!:D
Papepun, MUTU (romania) jugak yang paling bermutu! (wpun da kalah) hehehe.:P


2 comments:

lyia said...

eyka match pagi tdi best kan kan?
hehe.
SPAIN bakal juara taun nihh.
yeay.
jom support SPAIN!
:p

EykaHamasuba said...

a'ah! Best gile! first time tgk bola tak stop pagi tu..hehe