Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, September 25, 2008

#20 untuk bulan September


Sebelum away, saje nak bagitahu yang kuih ni memang sedap!

The BEST la! Kalah Almond london ooo! hehehe. Kuih Snow Almond ni taktahu la diperbuat daripade ape tapi ianya memang favret la buat mase ini sejak tahun lepas. Mabeles! Ibu jari NAIK!! (thumbs up) hehehe :P

8 comments:

Nami said...

ape la..dah tentu la almond london diperbuat daripada chocolate,badam and tepung.campur sikit gula,butter..kisar2..jadi la..

miLk+ch0ch0 said...

waaa...makku pon bli ini kueh..ahahahaha..

nabilla; said...

eyka~

sis nabilla here. :D

fyi, sis ade link eyka kat page sis. so saje la nak bgtau. hehehee

take care.

Nurhanis Mahamarowi said...

Eyka! mak anis beli buku nona nk cari resepi kn, pastu jumpa resepi biskut ni. Masa tengok tu teringat kt eyka...haha

EykaHamasuba said...

nami:
eyka tau la.. saje je buat buat takatu.hehehe..btw ni snow almond. bkn almond london.;D

milk:
haha same la..

nabilla:
wahhh! sis pn da de blog ye? ok ok2 thx la sbb link. nnti eyka link balik ye? :D

hanis:
wahhh! mak anis buat kueh raye ye? best nye. mak eyka die tak buat kueh pn..hehe teringin nak buat..weee try la buat almond snow ni. best!;D

roti bakar said...

srys kuih ni ade kat umah aku
dh nak abis asek kne makan je XD
nyemak jap~

Babyjane[The Juliet] said...

kat rumah syer pun ade kuih ni
weee~

kieghaa :) said...

eyka eyka eyka!
lame tak melawat.
ngehs.
:D

tart nenas lagi best lahhh!
:D