Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, September 17, 2008

Heart Series kanak-kanak



Babak-babak menarek dalam cite Heart Series ni.

Saye suke tengok cite ni! Comel sesangat woo! Serius wa cakap lu! hahaha :P. Heart series versi kanak-kanak. Sape nak tengok info die boleh la klik gambar-gamba bawah ni nanti. Sape yang terlepas boleh tengok ulangan die.

Yang nak tengok lagi sekali pun boleh. Comel~ hahaha. suke pelakon perempuan yang jadi Rachel. Name betul die Yuki Kato. Comel ah.. Yang jadi Farel lak Irshadi Bagas. Pun comel jugak. Luna taktau name betul die sape. Die pun comel.

Sume comel-comel belaka la. Jom la tengok sesame! Memang best gile. Menjadi lak tu lakonan dak-dak nih sekali ngan lagu latar semua. Memang feel habis lah. Ade la TERkeluar air mate sikit semalam time tengok yang Berebut Pacar nye episode. Hahahaha.






Hm cite ni pasal Farel yang berkawan rapat dengan Rachel. Die suke kat Rachel tapi dalam mase yang same die suke kat Luna. Die panggil luna ni Peri cantik. hahaha. Comel la pulak. Luna ni die suke melukis. Ala, lebih kurang cam cite my heart irwansyah ngan acha la.

Sedih woo semalam nye scene la. Yang Berebut Pacar nye scene. Scene-scene sebelum semalamnye scene tak sedih sangat. Best. Comel je tengok Rach ngan Farel ni. Hehehe. Dah la cun-cun pelakon die. Haih. Geram gile!

Lagi-lagi kalo tengok Rachel nye gelagat. Memang suke ah kat budak nih. Nampak familiar. Taktahu cam muke sape tapi ade ar. haha. Dah la comel pastu garang pastu baik pastu ape lagi ek. Pastu nanti besar mesti lawa. hehehe.

Bile tengok cite ni kan sekali dengar ngan lagu die termeremang bulu roma woo. Sebab teringat kenangan-kenangan time form 2. Sebab cite lagu heart ni sume kan pemes time tahun tu. Rindu la pulak. haha. Ok lah, sape nak tahu lebih lanjut boleh lah pergi ke website Kirana kat SINI.

Bawah ni pulak lain-lain website berkaitan pelakon Heart Series yang dijumpai:

Friendster Yuki Kato (Rachel).
Friendster Irshadi Bagas (Farel).
Blog Irshadi Bagas (Farel).

Dah lah. Tu je kot. Mengantok oo. Nak sambung tido balik. Ni lepas sahur terus online. Nak upadte punye pasal. Hehehe. OK lah, Selamat menonton!:)

9 comments:

Ili Syaaamimi said...

hahahaha!

da tgk aritue skali cite nie.

lawak ahh farel time kcik2 kne buli.

;DDD

pockids said...

power renjis pon cumil jugak!!

Ein Hazani said...

nak tengok citer nie kat mane??

EykaHamasuba said...

tengok cite ni kat kirana..
best oo cite ni. hehe

kronixx said...

kelakar dwh,
ha3

miLk+ch0ch0 said...

owhoh..best gak citer nie..kalu kat johor dapat tv indon..dah banyak kali gak dorang ulang..huhuhuhuhuhu..:))

EykaHamasuba said...

a'ah kat johor dpt channel indonesia. pstu semua cite dorang tukar bahase. hahaha klakar woo

abang_boyc said...

cerita di atas masih kurang.. kamu cuma letak 5 saja.. malah yang benaran ada 9 judul. selepas heart- geng sekolah kepelesetan cinta. judulnya. heart: beda lho Temen ama Pacar. yang menyesahkan si didit itu mati dilanggar sama penjahat. dan luna di bawa ke luar negara. selepas judul itu pula.. kisah irshadi bagas udah remaja sekolah menengah.. masih kurang pengisian.. harus ditambah agar peminat boleh ketahui yep. oke.

ANAK SASAK said...

Tak seindah kata...
Begitupun dengan filem ini kawa,begitu menyentuh tapinya...