Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Monday, September 15, 2008

Myspace Application

Comel kan penguin saye? haha :P

Best la pulak game SUPERPETS kat myspace ni. Mule-mule main SuperPoke! tapi game tu simple sangat. So try la approve application SUPERPETS lak. Game ni best sikit. Boleh main hugging-hugging *pelok-pelok. hihi.:P

Bile orang lain peluk, dapat $50. Bile kite pelok dorang punye binatang lak kite akan dapat $25. Duit tu nanti boleh buat shopping!! Ofcourse la shopping dalam game tu je. Boleh belikan die accessories, background dan decoration untuk background.

Pastu boleh main battle-battle lak. Lawan ngan binatang orang len. Kalau menang kite dapat duit ngan experiences. Kalau kalah pun kite dapat experiences tapi kite tak dapat duit. Hehehe.


Pastu kan, kite boleh bawak pet kite jalan-jalan kat taman. Kat situ nanti boleh jumpe kawan-kawan yang lain. Pastu boleh hugging2 lagi. hahahaa. Actually, main superpets ni teringat la pulak kat zaman DIGIMON mase mude-mudi dulu. Dulu digital digimon ni pemes kan?

Haha. Best oo main. Teringin lak nak main balik. Kene jage telur sampai menetas. Bile menetas kite kene bagi makan la, cuci taik die sume. Pastu bagi mandi. Kalau tak pandai jage die boleh mati. Hehehe. Best pulak bile ingat balik.

Bile binatang tu besar nanti boleh lawan ngan digimon kawan lak. Tengok sape menang sape kalah. Bile menang boleh level up jadi besar sikit. Hahaha. Bile kalah lak ape tah jadi, tak ingat dah. Tapi rindu la nak main. Hehehe.

Hm, papepun, sape ade myspace dan main SUPERPETS ni, mari la visit-visit penguin saye. Oh ye, name die TINGU! hehe. sape dah lame kawan ngan saye kat myspace mesti ingat dulu saye pernah bela penguin wane pink yang diberi name TINGU jugak kat page. hihihi. :P

Kalau bosan tu boleh la jenguk-jenguk si Tingu ni kat SINI. Jangan lupe HUGS die sekali tau! Sekali sehari, baru dapat duit. Kalau banyak-banyak kali tak dapat duit pun. hahaha. Oklah kawan-kawan, mari la main game ni same-same ye! Sekian, Terima kasih. hehe

3 comments:

Farha said...

mmg best. seriously. i pon tgh maen game niee ;p

EykaHamasuba said...

ha;ah tau takpe. memang best gile.. meh la hugging2 eyka nye tingu..hehehee

miLk+ch0ch0 said...

salam..ahahaha..DIGIMON!!ku simpan lagi hingga skarang..tapi dah x idop dah..dlu giler woo men DIGIMON..siap bamek transparent men cucuk kat side lubang dierk untuk dapatkan binatang yang kuat2!!AGUMON!!ahahahaha..:)))