Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, September 12, 2008

Wuzzappp!

Lamenye tak menaip! :O

Macam dah takde idea dah nak tulis pasal pe. Hm? Pasal diri sendiri dah terlampau bosan untuk ditulis apetah lagi untuk di bace, ye dak? haha. Pasal dunia, takde ide lak. Napsu nak menulis pun kian pudar. Ngehs. =,="

Bulan puase ni banyak pulak cite best-best kat Astro. Cite lame-lame ade. Semalam baru lepas tengok cite CRY-BABY! hahaha. johnny depp yang belakon. Cite musikal pasal golongan nakal iaitu DRAPE dan juge golongan nerd+skema, SQUARE. Johnny Depp sangat ENSEM! dan macho. keskeskes. :P

Pastu, er.. (blank jap) =,="

Mungkin sebab emosi yang kian stabil dari segala macam bentuk pentouchingan bersama teman seperti yang di alami oleh saye pada akhir bulan ogos yang lalu menyebabkan saye rase macam taktahu nak tulis pe. (hahahaha) KELAKAR bile fikir balik. Tapi takpe, touching-touching tu kan perkare biase, ye dak? hehe. :P

Ahh, tuka topik. Saye baru je terima award (lagi sekali) :p Satu Brilliante Weblog daripada dia dan juge I Love Your Blog daripada dia. Mekasih ye anda berdua sungguh baik sudi memberi anugerah kepade saye yang biase-biase je ni ha. hehe

Erk. Dah la. Serius otak dah blank. Entah blank pasaipe pun saya tidak punya ide. CEH. dah dah dah. STOP! Buat mase ni. Nanti sambung balik. Nak pergi gali otak jap. ngehngeh. :P

2 comments:

miLk+ch0ch0 said...

salam..ahahahaha..2 lor..plik gak ngk kamu x update blog..slalunya rajin..huhuhuhu..anyway congrats 4 award!!!:))

EykaHamasuba said...

ngeh.sesame..:)