Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, September 13, 2008

Perempuan suke menguji?

Ehem ehem!

Perempuan suke menguji lelaki especially laki yang disayangi untuk melihat sejauh mane laki tu sayang kat dorang. Err.. maksud saye, KITORANG(saye pun pmpuan gak)hehe. Sebab perempuan mudah merasa ragu-ragu terhadap seorang lelaki walaupun lelaki tu merupakan kekasih mereka.

Kenape ye?

Tak yah tanye kenape sebab saye pun taktahu kenape. Huahuahuaa. :P

Masih tidak berpengalaman la katekan. Hahahaha. Tapi rase-rasenye laki pun same je kan? Kenape ek agak-agak orang suke sangat uji-menguji ni? Bikin panass tol kekadang. hakhakhak :P

7 comments:

diana lulu said...

nk tau np? sbb bila kite da syg org tu kite nk tgk same ade die tu maen2 ke tipu2 je. bile die buat endah tak endah je tu dah sah la die tipu. tak syg.

EykaHamasuba said...

yeke? tak smestinye kot.. kekadang laki ni die plek sikit. ego lelebih. tah2 die saje buat taktau tp dlm hati die still syg, kan? cume x tunjuk je. haha

Rahimah said...

Kite test je.kalau dia tipu dia yang salah.kan senang!!

EykaHamasuba said...

haa kalau tipu tu memang betul la die salah.. hahaha..

takenaga said...

great topic.
in my opinion la en, most cases uji menguji bukan sebab nak uji kesetiaan sume2 tu tp disebabkan kurang kepercayaan terhadap partner.
Moral nye, jangan la korang memandai nak menguji kalau korang nak stay lame. haha.

EykaHamasuba said...

hehhe. tau takpe.. kekadang sebab uji nguji ni la boleh menyebabkan keputusan perhubungan. wakakakaka.. tp tak sah kalo tak uji~

takenaga said...

yup. tau takpe. haha. Ey, singgah la kejap kt blog i. =P takenaga.co.nr. *promote promote* haha. =P