Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Monday, March 30, 2009

Hujan itu kan rahmat

Dulu kecik-kecik saye suke betul menikmati pemandangan
bile rintik hujan turun jatuh kene lantai.
Lagi lebat lagi saye suke.
Sebab nampak macam duit syiling.

Tapi sekarang ni..
dah kurang mase dah nak menikmati hujan.
Sebab sekarang ni kalau hujan je saye akan nikmati dengan...

-

-

-

-

-

-

-

Menidurkan diri...

Hahahahaahampehh punye wanita. hahahaha.
Rindunyeeee nak jadi kecik balik! Korang tak rindu ke? :(

TIDUR, 2.30pm

16 comments:

fezaL Mohd said...

rindu nak mandi hujan jerk
lama tk mandi ujan

haha ;)

NIMI♥ Co. said...

busuk punyer iqa..
yeah yeah skang pon teringin gaks nak nari2 dlm ujan

Adah. said...

haha rindu gilaa tapy kalo mase kecik takleh blogging ke apa tau maen hujan je hahaha selalu nye kalo pagy pagy hujan pehh memang best laa kan kalo tido hahaha :P

fina. said...

rindu3!hehe.

cato;patchi said...

waa dah lame xmerase hujan, sobsosb

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

best wo jd kecik blek.. tak yah pk byk2 masalah..

l i n a said...

haha nk jdik kecik balik jugak
bestt

~syaQuost~ said...

sy suke hujan..
dulu mase sekolah suke sangat mandi hujan..

asal hujan je turun mesti akan cepat keluar rumah dan mandi air hujan.. hahaha..

seronot..

itu cara menikmati hujan secara menyeluruh..

p/s: semenjak dah smbg belajar di selangor ini.. dah jarang mandi air hujan.. skrg ini selalu tido je masa hujan.. macam miss eyka..

hahahaha..

><

Penchenta Dosa said...

Rahmat itu datang dari yang Esa..

a s m said...

kecewa dgn warna, sila bc dlm blog sy

Ruhil Rosley said...

pada ketika ini la paling seronok unutk tidur.
kerana sejuk dan nyaman amat sesuai sekali untuk tidur.
kalau nak main hujan, masuk bilik air dan bukak shower.
kan lagi best

cikyuyu said...

bapak besh kalo tdow tyme hujan

ngee.! lena perghh kankan??

FLOY said...

daripada dulu tak suka main hujan..tak selesa badan basah kuyup time pakai baju..

tapi sekarang bila nak balik kampung, terpaksa redha kalau hujan tengah highway..

tapi dulu kalau time hujan suka buat kapal kertas, pastu letak kat longkat, tengok kapal tu belayar...seronok gileeeeeeee...kalau abang join lagi best..main baling batu kat kapal die...hahahahaha

syudJB said...

of cos rindu :(

miLk+ch0co said...

main hujan itu besh!dulu mase kecik2 suka sangat slide2..lagi2 time hujan..hahaha..:D

EykaHamasuba said...

hujan rintik rintik air bergeloraaa~!