Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, March 14, 2009

Stardust dan movie-movie lain

Setelah sekian lama menunggu akhirnya keluar jugak kat astro. Tadi baru je tengok cite ni kat HBO. Best wo cite ni. Tristan dalam cite tu comel wah wah wah. Sukeeeeeeeeenye ai :P Hahhahaa. Cite ni kua tahun lepas punye lepas. Akhir tahun 2007. Best! :)

Selain Stardust, banyak lagi cite best yang meremangkan bulu romaku keluar Astro bulan ni. Ade yang baru kuar tahun-tahun lepas ade yang dah lame kua tapi still best kot. Antaranye..

I am Legend. Tak penah tengok lagi cite ni.

Sweeney Todd : The Demon Barber of Fleetstreet
Johnny Depp tu yang belakon! wah wah wah!

30 Days Of Night. Cite vampire paling aktif.

Ghost Rider. Nicolas Cage belakon.

Dead Silence. Macam best je cite ni.

Gone Baby Gone. Ben Afflect maaa.

Rambo 3. Ana kate cite die best. Nak tengok!

Over Her Dead Body.

Romeo and Juliet!! Heroin stardust + hero titanic blakon.

The Illusionist. Peh! Best oo cite nie!

Juno. Pasal budak bawah umur mengandung.

The Nanny Diaries.

National Treasure : The Book Of Secret

Stormbreaker

Doraemon Adventures! kat astro Ceria! :)

dan lain-lain lagi. Hehehehe. Cite baru lak sekarang ni cume nak tengok cite Dragon Ball Evolution. Macam best je cite tu. Wah wah wah! :DD


TAMAT, 1.45pm

21 comments:

eylaaaaa said...

i pon tak sabar nak tengok dragon ball. :)

Jus Oren said...

rajin eyka search gamba tu semua

hahaha

dlm bbyk cite aku paling suke cite last skali dalam scrollbar tu

cute!

EykaHamasuba said...

eylaaaa,
tu a. sep sket!

jus oren,
mmg aa rajin, tgk org aa. hahaha

Jus Oren said...

lol kalo aku buat movie aku nk sruh ko promote kat blog. . .

nnti aku nk buat movie

the talking juice
tak pon Blogwalking Juice.

hahahaha lol boleh pemes tak agak2?

Addeena Dzakwan said...

nak tgk justin chatwin tuh. comell sungguh bila jadi goku, harhar.

EykaHamasuba said...

Jus Oren,
hahaha dlm zmn blogging skg ni eyka rase boleh kot pemes bgntung pade plot. :P

Kak Deena,
a'ah rambut orenn tu wah wah wah berdarah hidung tgk :P

Jus Oren said...

plot pasti menarek !

nnti aku buat la mvie psl sorg blogger bernama eyka yg suke kentot

hehehehe

*jgn marah k aku gurau jek

nzyrh said...

ohh citeee stardusttt
tristan rambut pnjg ensemm oh :p
nzyrh sukee cre britain ckp inggeris wowitt xD

Ruhil Rosley said...

tadi pun tengok cerita stardust.
memang best la.
menganga mulut tengok.
sangat terpegun.

i am legend = sudah tengok, best sangat

sweeney todd = belum tengok, tidak sabar rasa nya

30 days of night = sudah tengok di sekolah, agak ngeri dan seram

ghost rider = cerita ini sangat best

dead silence = tak tahu langsung cerita ini.

gone baby gone = belum tengok

rambo 3 = family sudah, saya belum

over her dead body = kelakar cerita ini.

romeo & juliet = cerita ni merepek

the illusionist = belum tengok juga.

juno = sudah. kelakar betul.

nany diaries = comel lah dorg.

national tresure = tengok cerita ini sangat teruja.

stormbreaker = belum tengok jugak.

doraemon = hahaha, tak pernah ambil tahu.

NurulAtiqah said...

stardust memang best! im sho excited taw bile cite ni kuar dulu sampai sanggup tgk 2,3 kali dgn org yg berlainan. :)

EykaHamasuba said...

jus oren,
okehh tak sabar tunggu kemunculannya!


nzyrah,
haha mmg time rmbut pjg die comel gle..mcm dlm cite casanova. die gak blakon kan??


sis ruhil,
tau takpe. eyka dlu tgk cite ni kat cinema gile meremang bulu roma berkali-kali*tanda best*.. haha :P

romeo n juliet merepek eh? adehh, taktau lak. xpnah tgk lg. tgk kt youtube ade org buat utk lagu tailor swift - love story cam best je. bab tu nk tgk. hihi :PP

nurulatiqah,
tu la. best sgt kan kan? hehehe

Nariez said...

u baru ke tgk cite stardust ni? cite lame la. . .

Miss N. said...

stardust.. i pown tgk gak td ;D mmg best!

Arab said...

Dragonball xbest.Baru tengok td.Hurm dahlah sekejap jerk.Bosan.Haha.Anda ditag!
=)

chipsmore said...

org kate cite dragonball xbest..harap graphic je lawa

lea|sya|chacha said...

dak kenit.kak lea dah tgk dragonball..bestnye!!! ahahhaha

~syaQuost~ said...

kame-hame-ha!

dragon ball sudah mali..

tapi goku tu aku tak suke..
tak tough!

mcm lembik je..

><

p/s: ape2 pun akira toriyama pelukis dragon ball ni kate film nie best!

Permaisuri said...

dragon ball ni nampak cam hampeh sikit. something had spoilt this film.

hu sedih2
tp still nak pg tgk :)

l i n a said...

eykaa
dead silence tuh seramm
u tgk ah ;p
waargh! ahahaha

EykaHamasuba said...

nariez,
em da lame da la tgk. cume tgk balik je..


miss n,
memang best gile! hahahaha gempakxx :PP


arab,
wahh xbest ke? aisehh jatuh niat nak tgk. emm alaa baru je prasan kene tag! ;(



chopsmore,
ye ke.. adehh betambah jatuh la keinginan wuaa :SS


lea,
wahh kak lea kate best! naik balik keinginan! hehehehe

syaquost,
haha penulis die mmg r kate best :P



permaisuri,
yehh nak jugak tgk! sbb MACAM BEST je btol x? :P

lina,
ye ke? macam cite saw kan hahaha takot!:S

naqiba:] said...

nk tgk dragon ball evolution!:DDDDD
x sbr nk dngr goku ckp KAMEHAMEHA!
:PP