Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, March 20, 2009

Boipren Kesayangan Gua

Ni boipren gua yang kedua. Dulu ranking dia dua ratus dua puluh dua tapi gua baik hati gua naikkan sikit ranking dia jadi nombor dua buat sementara waktu. Nama dia Johnny Depp. Tapi korang boleh panggil dia Pak JD. Sebab dia dah tua.

Gua sorang je boleh panggil dia Abang Johnny. Tapi panjang sangat. So, gua just panggil dia Jeddy. Kekadang Jedd. Kekadang gua panggil die Anje. Ikut mood gua punya suka la nak panggil ape.

Gua paling suka gambar ni. Boipren gua nampak lebih menggiurkan. hahahaha

*nose bleeding :PP

Wahhh! :D

Macam muke John Connor pon ade gak sikit time ni.

Ni bukan gua yang lukis ok. Gua cilok dari Muzium Shah Alam.

Boipren gua macho habis



Hati gua caaairr beb tengok dia!

Muka tua pon gua tetap sukaa.

Boipren gua ni pemalu sikit kekadang. Suke tutup muka.

Ni gambar die mase kitorang mule-mule nak kenal dulu.

Smoking smoking pon tetap macho beb!

Tu die punye niece tu.

Ok. Sekarang lu orang sudah kenal gua punya boipren. Lu orang jangan pandai-pandai rampas dia dari gua ok. Kalau lu orang berani rampas, gua tarik rambut lu orang sampai tercabut otak.

Gua kisah ape beb. Gua perempuan, perempuan memang suke main tarik-tarik rambut ni. HAHA. Lu jangan main-main sama gua!

"Gile gayy kau ni eyka!"

Ceittt, siape yang bersuara itu haa. Shadappp luu.. Get lost! berambus kau dari sini! Hakhakhakhakhakhak. CUTT!! dah dah. Jangan nak melalut lagi. Pergi siapkan kerje rumah yang tertangguh tu. Cuti pon dah nak abes dah. Ceit. =,="

p/s : Dah due tige kali plan tengok cite GENG tu tapi memang takde rezeki laa. CEIT! huhuhu. takpe aa. Tak dapat tengok cite GENG tapi dapat tengok boipren hari-hari takpe. Terubat juga lah rindu di kalbu. Hauhauhuahauhauhauhaua*gelak sampai senak* :P


SEKIAN, 3.36pm

12 comments:

~syaQuost~ said...

eyka???
mana anda dgn boipren anda??

huhuhuhu..


ape2 pun..tag anda telah saya jawab panjang giler..

anda tak baca memang sy karate..
watcha..!!

p/s: girlpren aku budak pompuan yang jadi alien dalam citer race to the witch mountain..

=)

EykaHamasuba said...

gamba kitorang bedue tak dpt disiarkan. takot paparazzi datang soal2.. mencik aii tau tak haha ok ok baik nnti sy ngecheck! :D

syudJB said...

eh eh
sy pun minat pak JD
hehe
jangan mare yew
haha c(=

entry ni best ouh =3

abcdefaza; said...

kamu ni kelakar sey.
xD

Ruhil Rosley said...

ceit.
rupanya eyka yang merampas pakwe ruhil dulu.
patut la dia berpatah hati.
nak dekat setahun, kecewa sebab dia mintak putus.
tapi takpelah.
oleh kerana dia terlalu sayangkan eyka, ruhil restu.
wah, giler gitu.
lagipun, ruhil dah ada Shia LaBeouf.
pengganti abang johny tuh.

NIMI♥ Co. said...

meaning kiter bermadu r ni eyka

lala said...

eh? igt suka ashton kutcher? hehe johny depp memg comel kan? :D

nyzm said...

haha eh muka dia memang lain gila kan masa muda? nyzm ada sekali tengok star movies, cite Benny & Joon tak silap, nyzm tengok info dia, ada nama Johnny Deep. tapi tak tau plak sapa, tk nmpk pun muka dia, tp seriously muka dia lain gila!

haha gua tau tu boipren, tapi gua pon ade girlpren, gua tak nak bgtau lu, nanti lu kecoh, lu org pertama guya cari hahaha

a s m said...

fulham 2 mu 0

EykaHamasuba said...

aahh ensem nye boipren ku hahahahah :PP

zuRyna said...

adoi~

angau thp kritikal kamu nih,eyka..

xpyh angau2 lg k..

he's my husband now.

sowi!

tata~

muahahaha.

EykaHamasuba said...

haha mne de. hes mine laa :PP