Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, March 28, 2009

Menaip Dalam Gelap

Wahahaha bukan senang nak taip dalam gelap lagi-lagi bile keyboard buat hal. Hahaha. Nak gune laptop takot ade orang marah so gune je la keyboard yang dah hanyirr ni bau hapak je hahahaha.

Ok sekarang ni rumah saye memang gelap gelita kecuali depan tv dan juge depan komputer. Cahaya komputer dan tv memberi cahaya ke ruang rumahku. Haha. Gilee ah. Tutup lampu tapi bukak komputer serupa tak yah tutup betul tak? Tapi kate tutup lampu je tak kate pon tutup komputer. wakakakaka

Tadi pon main message dengan kawan sampai beberape kali tersalah hantar. Bungek taik hidung kurang manis. Mate dah rabun kritikal sangat dah ni. Lagi-lagi cuaca gelap macam ni. Haha. Nak pergi tandas pon susah. Mak tak bagi pasang lampu. So terpakse la buang air di dalam gelap.

Ye laa takkan nak bawak komputer masok toilet kot. Nak gune lilin malas pulak nak amik lilin kat bawah. hahaha. Dah lah, malas nak type banyak-banyak. Semoge bumi panjang umur. Amin. hehe. :)

TAMAT, 9.43pm

18 comments:

hafyz_dinh said...

hahaha...
kamoo mengong... =P
pape pown,dalam gelap lagi best dengar lagu a7x... =D
hehehe...

nIeYsA said...

iya, kita sama2 menaip di dalam gelap.

=)

EykaHamasuba said...

hafyz,
ha;ah! camne tau ni. ni dr tadi mmg tengah denga lagu avenged la ni. hehehe


nieysa,
tu laa. ssh gak sket kan. tp seb bek da mmg biase gune keyboard ;p

Adah. said...

haha my neighbourhoodkan tady tak off lampu pon, lepas tu adda org bg risalah maen cmpk je kat luar rumah suro tutop lampu, lepas tuh baru sume gelap gilaa.
kesian ramai yg tak tahu even dh wt iklan apa sume-.-;

taip dalam gelap mmg menyiksakan lepas tu boleh rosak kan mata sebab light dr pc mmg gilaa terang haha,

EykaHamasuba said...

haha same la. jiran eyka seblah ni pon tak tutup lampu. taktau ape masalah dorg. ceit =,="

emm tu la pasal. memang sakit mate! skg da pkol 9.43 pon still tak bkak lmpu! hehe cam best je kan ttup lmpu ;p

fezaL Mohd said...

gelap gelita.
tawa riang

bila bergelap
tido sahaja lah

lampu sahaja ditutup
but sius kipas dionkan

yeahh hahahaha

Adah. said...

mmg pon sekali sekali kan? romantik apa haha :p

Adah. said...

mmg pon sekali sekali kan? romantik apa haha :p

EykaHamasuba said...

fezal,
hahaha yeah! suis kipas tak boleh ditutup! :P

adah,
mmg romentik pon. hehe lagi best kalo ade lilin wangi2 tu kan :P

syuxx said...

tadi tunggu order makan di restoran yang gelap tapi setiap table ada lilin dalam gelas yang gila romantik.

haha

EykaHamasuba said...

hahaha tu yang best tu kan syuxx.. candle lite dinner takyah bayar extra.. haha ;P

• rOozu • said...

di dalam gelap teraba2 key board..sgt seronok tp pabila cetakan huruf semakin pudar...

kompom gelap2 tu nmpak seperti nak letup je key board tu kn...?

seperti yg sedang ku alami kini..
sungguh pilu..
T_T

Shahrulnidza Dza'bar said...

haha bagoslah ur mom ;p

nami o fish said...

ni ape kes?
Earth Hour ke?

Earth Hour kena tutup PC sekali la!

nadiyah said...

ehh..romantik ouh dlm gelap.
wakaka :p even dah pkul 9.30 lbey2
rsa xnak bukk lmpu pulak.huehue :D

Ruhil Rosley said...

wah.
bagus ini.
sangat menghayati hari kegelapan sedunia.
ruhil pun sambut.
rumah gelap terus rasa nak tertidur.
semoga bumi ini masih bertahan melayan karenah penduduknya yang pelbagai ragam.

l i n a said...

haha support earth hour!

EykaHamasuba said...

hehe nami, eyka bukak komputer. haha trok tol kan..