Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, March 19, 2009

Myspaceku Bertukar Wajah

Boleh click untuk tumbesaran tubuh badan.

Wah wah wah! Siap jugak akhirnya. Penat oo nak buat. Coding banyak kene carik balik sebab banyak codes yang dah hilang dari ingatan gara-gara dah lame tak tukar page. Ceit. Tensen betol aii tau tak nyahh. Hahahaha. Tapi siap jugak! Alhamdulillah. Sukenye saye! hahaha. Tema lebih kurang same dengan friendsternye. :D

Nak tengok page lama tekan SINI. Jauh jugak la beza. Page sekarang ni lebih simple kot. Tapi coding die complex sikit laa kot berbanding yang lama punya. Takpe lah, demi kepuasan diri sendiri saye tak kisah bersekang mata mencari codes.

*Tak kisah laa sangatt wehh. Padahal da bape kali TERmencarut sebab sakit mate asyik ngadap komputer je kan. Lepas tu, hari ni taktahu asal la internet pon macam siaoooo asyik on off on off je. Betul-betul menguji kesabaran guaaa! >,<"- MONOLOG JE NIH

Takpelah. berkat kesabaran yang suci dan murni terpuas jugak hatiku melihat page sendiri jadi seperti yang diimaginkan hahahhhahahaha. Ok dah. Sebenarnye buat bende tu sume tak lame. Yang lame buat bende about me ni ha. Gatal sangat nak buat about me versi Avenged Sevenfold.

Gilak ah kene reka ayat tu yang lemah tu. Takde idea oo sebenarnye. Dah la lame tak type in English kan. So, macam dah blur sikit la nak type ape. Tapi gune ayat-ayat cinta simple je. Dan inilah hasilnya, bacalah sampai habis ye! HAHA :P



Hurrey! Haha. Best tak? Best tak? Baik cakap best jika tidak anda akan disunat buat kali kedua. Hahaha. Penat aa. Otak pon dah karat tahap berlian. Huhuhu.

Takpe, lepas ni asah la balik. Buat about me versi band lain pulak. hakhakhak. Keseluruhannye ade 43 tajok lagu derang daripade bape entah. Nak tahu sangat visit SINI.

Hmm. okey lah tu je kot. Saje nak tambah posting bulan ni punye supaye menuju ke arah nombor 16! Agagaga. K la, tido dulu yek. Tata semua. Thanks kerane sudi bace bende yang tak berape nak berpekdah ni. Huahuahuahua :P

TAMAT, 3.22am

15 comments:

l i n a said...

mcm ne nk jdi rajen mcm u ne eyka?
hahaha

nami o fish said...

kecip2 dah berbakat.
dulu i time umur2 u eyka.
i boleh design geocities je tau.

time tu mungkin xde kemudahan kot.huhuh!

bagus la anak muda sekarang ni.

~syaQuost~ said...

ouh! nice layout!
bgus2..

nnti createkn utk sy buleh? hahaha..
=)

Clara Emily Cancer said...

eyka,
rasa layout lma lg cntik.
tp eyka punye page mmg lawa lah..
ramai followers..

Ruhil Rosley said...

lawa nyer page baru tuh.
baru perasaan.
gambar johny deep tuh terlampau besar.
peminat fanatik agak nya.

NIMI♥ Co. said...

chumel!!heheheh...
love it!!

EykaHamasuba said...

lina,
haha nk jadi rajin kene ade minat. hehe eyka kalo ade minat bru rjen nk buat bsungguh2 ;P


nami,
tu la kan. zaman da berubah. dunie da maju. suratkabar pon da kecik skg ni hahahaha ;PP


syaquost,
hehehe kalo nk createkan utk org mmg x reti sbb kalo nk buat something kan, buat sendiri bru kite puas hati..drpd org len buatkan, btol x? :DD



clara,
hehehe eyka da bosan la ngan page lame tak tukar bape tahun. so saje nak tukar wane itam. sesuaikan dgn music ;P



ruhil,
eyka mmg fanatic johnny depp wuahahahah :DDDDDDDDD


nimi,
mekasih sis nimi ;)

aidadidu said...

i love ur shades!
ngeeee
:D

FLOY said...

nanti sambung blaja bole amik course computer science (cs), coding hari2..baru bengkak mata..

wuuuuh

EykaHamasuba said...

aidadu,
haha shades murah je tu. ;P


floy,
haha tak snggup la nak bgkakkan mate. ;p

Purplelito said...

kemas dan santek layout itoo

aKu NaKaL said...

hebat x)~

zuRyna said...

wah...hebatla eyka.

blogspot cantek,fs cantek,ms pown cantek gak...

:)

blaja sndri ke coding2 nih?

bley aja kn kite x?

:D

a s m said...

awak rajin le

EykaHamasuba said...

purpleto,
maseh maseh ;D

aku nakal,
*hidung kembang ni hahahaha ;P


zuryna,
ha'ah blaja sendiri .bleh je tlg ajar. :)

asm,
kekadang je kot rajin