Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, March 08, 2009

Tak Faham Nuffnang =,="

Tak paham la dengan nuffnang ni. Camne nak dapat duit? Dah letak da iklannye pastu follow step by step dah tapi earnings available still 0.00. =,="

Tengok sini. Visit dah sampai angka seribu tapi earnings still 0.00. Haih, tak paham ni. Kesian saye kan kan. Sobsob. Hahahaha. Sape yang dah pernah dapat cek tu tolongg! :( Huhuhu. Dah try da google and bace post pasal nuffnang panduan sume tu tapi still tak faham! T,T"

Saye pon tarok ads tu bawah sekali! *bukti bukan mate duitan kot:P* Tapi sekarang dah tukar atas sikit dah. Da mate duitan sikit dah la maknenye. Huahuahuahuahua. Nak buat experiment kejap. Kalau still same taktau la camne kan.

Sape yang dah mahir bernuffnang ni tolong sikit kasitau ape masalah saye punye nuffnang ni earningnye kosong je dari awal pengregisteran sampai sekarang ni. Pelik la. Tak paham. Huhu. Sape nuffnangers yang dah pro tu tolong la ek. Hehe. Thanks :)

TAMAT, 8.11am

17 comments:

.AzFaRuL. said...

hunny, between post x letak ke? yg large rectange nyer.

yg sidebar pun x perasan. at least ltk bwh pic blog profile kamo tuh.

kt footer mmg x blh ltk syg, x elok advertiser tgk.

yg saiz leaderboard tu ltk sama ada atas @ bwh header kamo.

sori if bunyi mcm sy brag, tp kt blog sy yg x seberapa viewer tu pun blh gak rm10 sebulan dpt. sbb ikut cara nufffnang suruh ltk.

plus, ltk la adsense skali. mashuk wo.

;)

cecairMusic said...

Hye Eyka,

I suggest you to try smthg new like google adsense. :D

Rock on!

Khairul said...

google adsens lagi bagus kot...
aku amik nuffnang ni pun sebab iklana dia cute haha

EykaHamasuba said...

azfarul,
thx..skg dah naikkan sikit dah bawah media box. hauhau ;P

bru tahu advertiser pon ade mase nk tgk2 blog.. hehe :PP


cecair music,
google adsense? nnti sy try. thx ;D

khairul,
ye ke? hahaha nnti nak try gak r google tu. ;P

a s m said...

kena klik selalu bru dua msyukkk

Nariez said...

Cube eyka tarok eklan tu sebanyak yang boleh dalam blog ni..

kalo takde earnings gak xtaw la..

C L O U D said...
This comment has been removed by the author.
eylaaaaa said...

Eyka,i think you should do try google adsensee.:D

aKu NaKaL said...

gunakan ADVERTLETS lagi best.. hehe cuba lah.. duit dikira berapa kali org melawat page dan berapa byk org klik vote..

@LiYaNNuaR said...

hmm... sama la... dedua register bersekali... namun... beza... advertlet skrg dah dekat 8hengget... nuffnang??? baru dlm limabelassen ajo... apakah???

nami o fish said...

haha!same la kita!
i punya blog dah keluar sinar harian pun masih 0.00 lagi.

nak kata setting semua dah betul dah,hish!

EykaHamasuba said...

haha skg nak test advertlets pe tah tu ngah google adsense lak.. nuffnang cam hampeh je .ceitt =,="

a n a b e l l a said...

hye eyka.
klu ta silap sy..
nuffnang nih..
earnings bkn berdasarkan visit.
tp click pd iklan mereka.
klu org visit ur page.
tp ta klik kt iklan..
mmg earning zero la.

p/s - klu ta silap la.. klu slh jgn mara.. =P

FLOY said...

nuffnang berdasarkan klik, bukan visit. sekali klik baru dapat duit. and satu klik untuk satu orang yang unik pada hari yang sama. means tak bole orang yang sama klik banyak kali pada satu hari.

kalau berdasarkan visit mmang kayo la den..

betul kata anabela

Ruhil Rosley said...

adoi
ruhil tak paham langsung pasal benda ini.
sebab itu tidak buat.
:)

Ili dan Tira said...

hi eyka
nuffnang ni memang lambat update
tak lama lagi mungkin ada la tu
mungkin sebab banyak sangat bloggers yang sign up dgn nuffnang
tak menang tangan la admin dia :D

EykaHamasuba said...

hehehe ok thanks all. skrg earning dah betambah jadi 0.25 dah hahahaha. ok aa tu kan ;D