Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, March 11, 2009

Manusia manusia..



Kuatkan volume
, dan hayati video ni. Nak nangis tengok! :(
Kejam sungguh manusia, kan?
Eh. bukan semua.
Cume manusia yang tak berhati perut tu je yang kejam!

Anda berhati perut atau pun tidak?
Jika tidak, anda lah si kejam yang saye maksudkan itu.
Mungkin ke dorang ...
buat research untuk perubatan? hmm.. entah la.

PERTANYAAN : Sape lagi kejam,
Yang buat experiment atau yang videokan experiment tu huh? :(

"In silence they suffer, In loneliness they die"

Sekadar ingin berkongsi, 3.15pm

22 comments:

Aisya J said...

:|

: IERA : said...

*tears*

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

dear eyka..~
sorry akak nak tye..
nuffnang kat atas tU.. caner eyka masukkan logo i serve nuffnang tU yup? akak da register tapi kalau takde link tU caner mika nk support kan..?

tolong ajar akak ea..

EykaHamasuba said...

aisya j n iera,
sedihhhhhhhhhhhhhhhhhh sgt ;(((

truly to be myselft qa,
try g sini

http://nuffnang-tutorial.blogspot.com/2009/02/nuffnang-ads-langkah-demi-langkah.html

Ruhil Rosley said...

saya benci orang yang sebegini rupa.
kenapa mereka sanggup buat macam itu.
binatang itu, hidupan jugak.

sebab itu saya mahu bekerja dengan binatang daripada manusia pabila dewasa nanti.
kerana manusia lagi banyak karenah dari binatang.
sedangkan binatang lagi sayangkan anak berbanding manusia.

terima kasih kepada eyka kerana post kan cerita peta ini.
sesungguhnya saya sentiasa menyokong peta.

kepada manusia yang kejam itu, tolong hentikan segala kegiatan anda.
kalau nak buat eksperimen pun, jangan la nak buat ke tahap macam tu sekali.

aKu NaKaL said...

adeih. ape da pakcik lak.. nk ngurat dia tak bg.. haha

nway kamu tak follow me ke?

hoho still dgn nuffnagg ke? bnyk sangat step nye.. fenin bg yg juniors.. hehe beralihlah pada adverlet plak.. hehe..

hoho scary la plak dat movie.. pepun sume ni hanyalah experiments, cuma yang tak sepatutnya adalah menyiarkannya pada khalayak ramai..

azle3n said...

kejam kejam kejam kejam!
kill kill kill kill!!
XD
kill derang kejam2.!! x]

NIMI♥ Co. said...

owhh damn sgt kejam...
damn!!!
vavi!!
owhh tak terkata kejamnyer..
dat rabbit...urghh!!
tau takpe nape nk test kat haiwan..
test r kat diri sendiri tu!!

julietANNA said...

blog walking ;)
xjumpa chatbox.hehe.
remember me? :DD
exchange link nak?

Khairul said...

vdeo ape tuh...
x nampak pon...
tp kalu bab experiment,
nak buat mcm mne..demi ilmu...

mesti ada sebeb2 tertentu dieorang bt cam tu....

mungkin dieorang bakal2 doktor haiwan yang balak menyelamatjkan berjuta2 binatang selepas ini? well siapa tahu...

EykaHamasuba said...

aik..tak bleh ek tgk video nye?
da tukar youtube da.
adeii sedih tau..
dorang wat experiment ni utk ape tah..
tp experiment di buat kat syarikat MARS yang ceklat tu..
eiii

Jujuuu. said...

...........

EykaHamasuba said...

Aik? ko kenape ten??

eylaaaaa said...

Uii!!


*speechless =|

Jus Oren said...

wadafak!

heartless gile. eyka, cube ko tgk video binatang kene skinned alive. . .

itu lagi extreme aku rasa.

EykaHamasuba said...

jus,
dah tgk da. mmg menyeramkan. kejam gile sape tah takde otak takde perasan macam tu. wuaaaaaa :(

Jus Oren said...

ko on9 ke skrg ni. . .

psl haiwan ni aku rse ko ptut jage cikteh ko btul2. . .

EykaHamasuba said...

a'ah tp jap g nak off da. eheh

cikteh sentiasa dijaga btol2. dun worrey keh ;D

NurulAtiqah said...

OMG! that monkeys.....

="(

EykaHamasuba said...

:(

Azri Rotten said...

cibai rase nak pukol sume manusie bangsat tuh..u tolong buat lyric psl nih bleh? 3 paragraph,1 paragraph 4 word. buat simple2 & show anger ar. kalau bleh masukkan segale jenis bahase carutan. malay or english x kesah yg pasti kitorang x faham bahase arab. email kat azrirotten@rock.com

si--anai-anai-sexy said...

cian