Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Monday, March 23, 2009

Senaman Kening dan Hidung


Cube korang test buat! Penat gile kot! Lagi-lagi part hidung tu pehh penat kot nak buat macam tu. hauhuahuehuee

Kagum ah kat awek due orang kat atas ni! Siap ade senaman hidung sekalii. hehehe. Amat digalakkan untuk melakukannya sekurang-kurangnye dua kali seminggu bagi mereka yang ada masalah kurang oksigen serta taik hidung keras dan tersekat yang kronik. hehehehhee

Actually tu snanye untuk iklan cadbury. Nak tengok iklan cadbury dancing eyebrows yang comercial nye tengok je kat related videos tu. Ade beberape lagi manusie yang dah bejaye buat macam tu. Korang bile bosan-bosan tu boleh la isi mase lapang buat macam tu. hahaha

Yang penting, kerjasama time nak buat tu kene ikut rentak lagu. Kalau semua orang lah buat macam tu mesti menyeramkan kan. Cube bayangkan sambil jalan-jalan tu sume orang angkat-angkat kening dan kembang-kempiskan hidung macam tu. hahahaha. dasat dasat

p/s : Sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Malah, boleh juge dimanfaatkan untuk proses penegangan muka secara semulajadi. Tak perlu botoxx dah yuuu. hihihi. :P

TAMAT, 2.45pm


12 comments:

nur fadhilah said...

nguahahahaha..
penat kening..
kah7~
kelaka..
yang idong tak taw buat..
hahahahaha

Ruhil Rosley said...

adoi.
penat la muka buat macam tau.
time buat tuh, sampai nak tergelak dah.
adoi.
sakit kening dgn hidung.
hahah.

srhfny said...

ahahahaaha! talented btul dorng. woaahh kagum kagum :D

~syaQuost~ said...

senaman muke tu bagus utk sy..
hahaha..
mkin bertambah hensem sy..
=)

p/s: pasni buleh uji bakat nak masuk berlakon dlm citer keliwon..

lalala~

a s m said...

rmi cgu sakit jiwa, byk kena buat..budak2 makin kurang ajar dgn cgu, depa buat cgu mcm kawan2 depa...

A.W.I.N btM said...

hahaha..
lawak ouh..
tang idong u..
kembang..kempis~~~..
k.eyka slalu buat ke???
mancung je idong..
hahaha

Alia Izzati said...

hehehe terkeluar taik hidung gua
tak korek lame tuh

Purplelito said...

part hidung kembang kempis tuh mcm dah pro ja.hehe

miLk+ch0co said...

haha
giler gempak seyh!agagaga..
lepak woo nak buat..
x trykah kamu?huhuhuhu..

NIMI♥ Co. said...

hebat r..ainee leh angkat satu kening je

natasha said...

hahhahaha syok jgak r wat exercise tuh..
:)
tp malangnye kite xreti nk kembang kempiskan idung. huhh~

;D

EykaHamasuba said...

same la. saye pon failed kat situ. susah la nak tahan kembang kempis hidung ;P