Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Tuesday, December 02, 2008

Menteliti Mentafsir Mentalitiku




Apekah makne tersirat disebalik gambar-gambar di atas?=)
Anda tentukan!

TAMAT, 11.05am

21 comments:

ayesha said...

HELLO ATEN
Saya tahu yg kucing nih awk nk bermanje dengan saya en?
Bunga pula awk nk bagi saya bunga tapi malu kn?
Toilet tisu tuh awk nk lap hingus saya kut.
Yg last skali nih awk rindu saya kan? kan kan?

Mengaku jelah wahai fatin zulaikha hamasubaba :D

mira said...

haha. ape la eh.
*thinking* ;p

ahmadzamri said...

aku tau..aku tau!!

maknanya..gmbr2 nih diambil ngn LOMO kan..ahaha

asyraf said...

klu kucing tue= dia malas lg nak bgn...nak tido lg..hehehe

bunga tue=tanda persahabatan

tisu plak= lebih mudah dgn cara begitu

yg last= walaupon byk rintangan masih ttp nmpk cahaya...

ye la tue??hehe..teka je..huhuhu

NADIAfarhana :)) said...

adoyai..
apew ekk? :)

Addeena Dzakwan said...

kucing - malas sungguh nak buat sesuatu

bunga- nak jumpe kawankawan hangout sesame

tisu tandas - sah, nak gi tandas la tuh!

lalang - perlukan kedamaian

betul tak betul? muahahaha;D

raihunt said...

sume gamba2 tu, seperti ritun seharian you la.
1st, pemalas nak bgn. hahah
2nd, suka berangan
3rd, asyik berakk
4th, emm yg ni i tak bape tau :P

EykaHamasuba said...

hehehe..semuanye betul2 belaka..tapi yang PALING tepat cume 1perkataan je. 1keyword, 1perkataan, 1makne yang sama dan serupa. teka lah! hehe

Nariez said...

maknenye eyka taktau nak buat apa that's why u put picture2 tu kan? hehehe

EykaHamasuba said...

heheh LOL.. boleh diterima..haha :D

13may said...

seni itu indah :)

EykaHamasuba said...

indah macam 13may. hehe ;p

nami o fish said...

kucing-eyka merasakan dirinya comel seperti kucing.

bunga-baru menerima bunga dari seorang yang misteri.

toilet roll-tetiba je tangisan kesyukuran menimpa eyka.

gandum-coco crunch kini dengan sajian bijirin penuh.anak sihat,ibu gembira.(iklan jap)

EykaHamasuba said...

yela nami.. betul la tu..haha

nami o fish said...

http://ezreenemira.blogspot.com/2008/12/girl-power.html

tell me,kami lelaki ni kaum pembuli ke?pada kaum2 wanita semua..?

Mieaa said...

oe word ekk?

masa..

hehehe..its a guess :)

EykaHamasuba said...

hehehe...betul tapi kurang tepat..ahaha

miLk+ch0ch0 said...

PEACE!perhaps?huhuhuhu..

SYAM said...

kucing itu tengah kesedihan kerana tiada siap yang memberi beliau bunga, lalu terasa nak berak dan mengambil tisu dan berak di pic yang last

EykaHamasuba said...

oh syam! Ko begitu sengal sekali hahaha

NIMI♥ Co. said...

kucing=comel
bunga=sweet
tisu=xterbayang per2 pon
pic last skali yg tak diketahui namenyer tu=ketenangan

=]]

p/s=tade keje ke eyka