Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, December 27, 2008

Ketika dan Saat ini...

Pada ketika dan saat ini, saye sedang berada di rumah sedara saya yang terletak di satu kawasan petempatan yang baru dibuke. Sungguh panas la area kawasan ni. Tapi rumahnye cantik-cantik belaka. Dah kate baru, mesti la cantek kan kan. hehe

Takpelah, tak lame lagi sure akan tumbuh la pokok yang tinggi lampai dan akan redup la sikit kawasan ni kan. Hehe. Snanye banyak bende yang nak dikongsi besame tapi selalu sempat save dalam draft je. Bile nak publish je da ade la sorang due mambang yang nak gune komputer. CIS, tak boleh ke nak tengok orang rilek lelame sikit depan komputer ni. Hadoi. sabar je la.

So sebagai adik yang baik lagi berdikari (haha), terpakse la mengundurkan diriku. Oooh. Tu la sebab selalu kalau nak online mesti on pepagi tu pun sebab si mambang tak bangun dari tidur lagi. Sekarang ni dapat online pon sebab berade di rumah sedara. Tak malu tol datang rumah bukan nak tolong masak ke ape ke kan tapi online. hahaha

Takpe lah, tuan empunya badan pon tak kesah katenye online la sepuas yang boleh, so ape lagi kan? Hehe. Dari semalam lagi online kat rumah die ni senanye. Semalam pagi sampai malam saye stay di sini sebab atok dan nenek dari Johor datang dan nak tengok-tengok rumah baru anaknye iaitu mama kepade sedara saye tadi tu. So saye pon ikut lah sekali. Malam baru balik rumah.

Dan time semalam tu lah sempat jugak saye buatkan blog untuk die. Nak tengok boleh la ke sini. Template tu saye amik kat satu website ni. Tak ingat dah web ape. Then macam biase, ubah-ubah la HTML die sikit sampai hatiku dan hatinya puas. Takde mase nak amik yang standard templatenye and ubah HTML sebab nak buat bende tu memerlukan masa yang agak lame dan menyakitkan mate.

Hahaha. Apepun, terimalah ni lemonade ikhlas daripada saye. :)



TAMAT,1.42pm

11 comments:

Alia Izzati said...

hehehe,10 q ,psl buat kan kite blog tu....
cute la character video clip 2
hehehe............

Permaisuri said...

kartun ini sangat ganas dan tidak sesuai untuk ditonton oleh budak sekolah

hee 18sg

EykaHamasuba said...

alia,
sesame.rerajin la update ek. pnat tau wat..hehehe

qurra,
hahaha sesuai la sbb ianya sungguh comel. ;p

alya.ayla said...

hah ! lemonade darah !
hahaha
ganas sgtt

EykaHamasuba said...

hehe tapi comel kan katun tu..:D

Nariez said...

he he i pon suke tgk HTF.very mean but cute:)

EykaHamasuba said...

tu la pasal...comel gileeeeeeeeeee.. hahahahaha

aмiє's³° sнiиoda said...

abg suker katun nie..
lamer tk tgk..
nk search da luper namer die..
ganaz giler.. ;p
tk sesuai tuk kanak2 cm eyka.. ;p

SYAM said...

hah....tuh cite happy tree friend kan.....

EykaHamasuba said...

amie,
hehehe eyka pon suke gle tgk cite ni.sume series die da tgk.comel la wpun mmg gns gle! haha :P

syam,
a'ah happy tree friends!:D

aмiє's³° sнiиoda said...

eyka mmg dak ganaz,..
ahahaa..