Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, February 28, 2009

16 : Nombor ekor terhangat

Percaya ataupun tidak nombor enambelas merupakan nombor terbaik yang pernah diekorkan setakat ini.

Baiklah. Mukadimah yang jahat. Satu kerana ade unsur nombor ekor didalam ayat tersebut. Kedua, adalah kerane kenyataan yang merupakan penipuan semate-mate. *Nampak sangat taktau yang nombor ekor lebih daripade 2 angka :P

Straight to the point je la woih!

Sebenarnye saje je nak buat post yang ke enam belas. Kalau diikutkan memang malas nak update. Nak tunggu esok esok esok je. Tapi tadi baru terperasan yang bulan ni bulan February. Dan bulan febuary hanye mempunyai 28hari. Dan harini merupakan hari terakhir.

Bile tengok posting. Hanyea de 15 ketol je so tambah la satu biar jadi 16. Sebab january pon 16 ketol je. Perancangan memang nak post 16ketol je setiap bulan. Rancangan yang baru dirancang beberape saat yang lepas. Barulah serasi bersame gitu. hehehe

Oleh kerane hari ni merupakan akhir bulan, terpakse la kugagahkan jua mengapprove fren request di myspace dan frenster. Perjanjian memang approve akhir bulan. Kalau tak approve pon takpe kot tapi kesian pulak tengok dorang susah payah tekan add to friend button kan. Tak baik lah kalo tak approve. hihihi

Lepastu, fuyoh! Esok dah masuk bulan 3 tuuu! Siape sangke ujian setara sudah dekat. Siapa sangka juga Pak Najib akan menjadi PM pade bulan 3 nanti. Bukan Private Message bukan juge Primadona Misteri tetapi Perdana Menteri dan juge Prime Minister.

Hohohoho...ok dah. tamat entry ke enam belas! Tahniah tahniah! Saya memang hebat! hahaha :D Sekarang mari kutok gambar baruku di myspace yang telah dibedahkan plastiknye.

1. Eee kepale besar gabak!
2. Pandang tepi ingat candid la tu?
3. Rambut ketiau buat megi sedap nih
4. Bajet comel la tu euww
5. Dah la pakai baju wane pink

Yang terakhir tu nampak sangat kekontangan idea. Hahaha. Apepon gambar tu saya cume suke bahagian bibir je. Kecik comel gituu. Aww. Tak salah kan naik buai ayun sendiri sekali skala. haha. Elakkan menggunakan pribahasa tersebut di dalam karangan.

NotaNotty: Umurku 16 tahun akan berakhir pada 16 bulan julai nnti. Ini bermakna saya tidak boleh lagi menyuweetkan sixteen saye. Sungguh Mensobsobkan =(

SEKIAN, 11.55pm

16 comments:

NurulAtiqah said...

LOL
sis suke bibir kecil itu
^^

nami o fish said...

huhu mata besar mulut kecip..hehe!

meh i tambah kutuk lagi..dah la pink,striking pulak tu hehee!!

keep up great work friend..

EykaHamasuba said...

NurulAtiqah,
hehe tu la. eyka pon ske gak.. ;p

nami,
thx nami..hahaha tu ah striking pulek ;p

[PERANTAU] said...

LMAO!
lain gile muke ko eyka...!

hahahhahahaha
tergelak aku tengok

fezaL Mohd said...

hahaha muka habeh comel ker eyka.
masuk jerk.

dengan mka cmtu pastu baju pink
sweet girl lah ek.

;)

EykaHamasuba said...

perantau,
pembedahan plastik yg berjayaa katekan.. hahahaha

fezal,
sweet apenye macam tu pon sweet. hehe thx eh fezal ;D

Ruhil Rosley said...

aduh byk nyer friends request
tak sanggup nak tgk semua tuh
huhuhu
sebulan sekali je ke approve
kesian dorg penat menunggu kan
huhu
btw, pic tu comel giler
ingt kan ruhil pasal humty dumty
:)

EykaHamasuba said...

Ruhil,
hehe sekali sebulan je la sng sket. ;D
pic tu plek r..
hahahaha cam klaka je tgk ;p

Purplelito said...

haha.anda amat cumel.><

Lurve Beby said...

deyh..bley ta ajar aQ cane nak edit blog mcm ko uat niy..
mane ko amek code whatsoever niy sume...
aQ ta bape tawu ssgt selok belok blog niy..
baru kenal je..huhuhuhuhu

khairul said...

@Lurve Beby - agak betul kan haha..
banyak benda pelik... ni mesti kakak dia ajar ni... kalu x silap aku kakak dia yang paling cute tu amik sains kompiter

khairul said...

ah terlupa plak

to Iekkaaaacak
hye..
kau mungkin da lupa aku
aku mungkin da lupa kau (mmg da lupa pun hehe)

bulan julai nnt, bday kau sure aku terlupa.. so baik aku wish sekarang k

Ieka
happy birthday (isk...hambarnya)
kau da 17 tahun - not-so-sweet-seventeen. kau dah makin tua. ddah terfikir nak kawin? (mmg hambar....hehe)

rOozu said...

editing yg pelik gile~

penuh tanda tanya?????

tp shuwEEt!!

EykaHamasuba said...

purplito,
hauhau cumel kejadahnye ;p

lurve baby,
adeh ssh la nak ajar..mne yg tak paham tu baru tnye nnti sy try tolong kalo bleh. ;)


khairul,
hahaha..xde la. nk paham coding ni kene rajin explore. kalo org ajar pon kekadang ssh nk paham. :D

roozu,
hehe ape kah tande2 tanye yg byk sgt tu ? ;P

Khairul said...

pasal line, disable right click, border apa link sume boleh search kat tenet..try la tgk..

EykaHamasuba said...

yeh yeh kene rajin explore ;)