Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, February 06, 2009

Gangguan Seksual

Fuh! Semalam lepas sekolah saye tak balik rumah. Stay rumah kawan saye ni kejap sebab nak buat keje rumah Addmath. Lepas tu, petang sikit kitorang pergi la taman yang berdekatan. Saje nak main buai, borak-borak. Kami berdua je mase tu. Dalam pukul 4,5 macam tu la.

Time kitorang pergi taman tu takde orang sangat. Hanye ade due orang budak kecik je. Lelaki. Umur dalam lingkungan 7,8 tahun macam tu la. Mase datang-datang je taman tu kitorang pon pergi la kat buaian kan. Tetibe budak lelaki tu datang la kat kitorang. Punye main hyper lari-lari. Tak kisah sangat la bebudak kan memang macam tu.

So, kitorang pon citer-citer la. Tetibe budak tu kacau-kacau kitorang. Kitorang pon macam hek eleh budak kecik ni. Tah pape r. Hahahaha. Den mule-mule tak kisah sangat la. Tetibe lelame makin menjadi-jadi. Bahase yang dorang gune pon berbaur lucah. Kitorang pon jadi macam tak selesa. Dalam hati fikir lah, pahal budak ni. Taik gile!

Yang sorang ni la memang tak boleh blah. Menakotkan gile. Kawan die okay lagi. Sengih-sengih je. Macam tak layan sangat la. Die pon main jauh-jauh. Tapi budak sorang ni die macam dekat-dekat. Pastu cakap bende-bende lucah. Tak sanggup nak cakap kat sini. Bikin busuk blog je.

Tapi seriusly la memang menyakitkan hati. Mule-mule kitorang buat taktau je dengan buat macam budak tu tak wujud. Biar die cakap sorang-sorang, kitorang cite berdue je la. Then die baling pisang yang die baru makan kat kawan saye. Mase tu dah berkerut-kerut dah dahi tahan kutukan di dalam hati.

Pastu ade la lagi die cakap bende lucah kan pasal kawin-kawin sume. Saye pon cakap r. Hek eleh budak kecik ni. Sunat pon belom lagi. Ade hati cite pasal kawin. Pastu die macam takde otak tau die terus je cite-cite. Kitorang still buat taktau. Pastu lame sikit bile tak tahan kawan saye cakap aa, wehh aku bagitau mak ko kang!

Budak tu da macam cuak sikit. Die cakap ko taktau umah aku kat ne. Kawan saye ni pon bantai je tunjuk arah mane yang die suke. Cakap aa ala yang tu tuu tu kan. Kaler wane macam rumah tu (menujuk rumah lain). Pastu die macam tak makan saman. Da start nak pegang-pegang kawan saye dah. So kitorang pon macam takot-takot so kitorang pon jalan nak keluar taman.

Tetibe die kejar. Macam saiko yang gile r. Macam terencat pon ade gak. Tapi memang menyakitkan hati. Saye pon menghamburkan rase tak puas hati kat kawan saye. Saye cakap lah, eh budak tu pahal? Baru darjah 1,2 dah pandai lucah-lucah macam tu. Mase zaman saye umur baye dorang tu takde la seteruk itu.

Bayangkan, budak tu kecik je. Tah dah sekolah ke belum. Memang kecik. Pendek pon pendek. Tapi dah pandai bende-bende umur 18tahun ke atas ni. Kitorang ni pon still blur-blur taktau ape yang die cakap. Macam gile taik ah. Tu taktau ape masalah budak tu. Geram gile lah! Mesti ade masalah dalaman ni.

Dulu umur saye pon maybe dah wujud lucah-lucah ni especially lelaki la ofcourse tapi kalau nak lucah pon dorang lucah-lucah ngan dorang-dorang je. Takde aa kacau orang tak kenal ni kan. Macam... memang saye pon tercarut-carut sekali lah. Nak je tolak budak pendek tu biar jatuh. Menangis lagi aku suke! Hahaha

Saye : Wehh geram gile r awak!
Kawan : Tu ah, kalau saye tolak boleh je die jatuh longkang
Saye : Entah! Rase macam nak tolak je! Gile macam taik gile die tu. Takot gile!
Kawan : Awak ingat saye tak takot ke?
Saye : Ish! Nak je tolak. Tolak je die biar jatuh padan muke menangis lagi saye suke!
Kawan : Abis tu nanti orang repot polis macam mane?
Saye : Ala, cakap la budak tu macam taik. Ni dah kes gangguan seksual dah ni!
Kawan : Masalahnye, ade ke orang nak percaye wak? Die tu kan budak-budak lagi.
Saye : Eeeee, zaman sekarang ni budak kecik pon otak dah macam tu!

Itu lah antare perbualan saye dengan kawan saye time kitorang jalan nak blah jejauh dari budak kecik tu. Ish, menyeramkan ah budak tu. Tapi betol gak kawan saye cakap. Kalau saye tolak budak tu kasi jatuh longkang ke ape, kang orang lain cakap kitorang yang salah. Tapi kalau kitorang cakap kitorang kene gangguan seksual oleh bebudak tu mesti dorang pon taknak percaye.

Sebabnye, dorang still budak-budak. Baligh pon belom agaknye. Tapi budak-budak pon dah macam tu. Besar nanti ape nak jadi? Yang saye hairannye, mane die belajar bende-bende macam tu? Memang keturunan die macam tu atau pengaruh rakan sebaye pon saye taktau. Tapi kawan die rilek je. Tak kacau kitorang pon. Die je lebih-lebih. Gile memanaskan hati! Lepastu, kitorang pon terus fobia nak pergi taman tu dah. Haishh!

TAMAT,9.40pm

22 comments:

maisarah said...

wahh eyka!
sangat menakutkan ohh
apela bdk zaman skrg nie
kan kan ;)

EykaHamasuba said...

memang menakotkan!
walaupon budak2, still amat menakotkan!
haha ntah pe nak jadi~

faqiha said...

hehe bdk2 skrg da pandai btul haha

aidadidu said...

wah. ini btul2 boleh mendtgkn marah!

bahaya tul zaman skrg
saye sgt takut utk ke zaman anak2 saye nti
ecewahhh

eyka hati2 oke.
nasib kena budak kecik
kalau org tua, naya je
ish! sgt bahaya
take care of urself tau?
:)

a s m said...

didik lah dgn agama, ada makcik bercerita anak saudaranya suka mencarut cakap kasar, rupa2nya di rumah ayahnya selalu guna perkataan yang lucah and tidak elok, anak2 mudah terikut perilaku ayah dan ibunya, berhati2lah,....

EykaHamasuba said...

faqiha,
tu la..menakotkan!

aidadadu,
eyka pon takot zmn anak2 nnti camne r kan..nauzubillah.mintak dijauhkan la dari perkare negetif...aida pon take care alwiz k! :D

asm,
yeah yeah. bebudak kecik kan mmg akan ikut cara makbapak dorg..:)

nami o fish said...

teringat lagi masa i darjah 2.
siapa yang duduk sebelah perempuan dianggap loser gila..hahahaha!

mana ada budak lelaki darjah 2 sanggup duduk dengan perempuan,haha!

bayangkan betapa berbezanya generasi X(iaitu saya,generasi analog,game mario dan dragonballz) berbanding generasi Z sekarang..generasi myspace,counter-strike dan naruto.

kami mase kecip2 dulu habiskan masa main bola,paling sengal pun main tamiya.

tapi budak kecip sekarang sebok citer filem 3gp baru.

dunia akhir zaman.haiihh!!

Syue SAHAJA said...

kuang3,,
lawak sungguh la budak2 taik tu eyka..
harap2 anak2 'kita' tk macam tu ;)))

fezaL Mohd said...

rakan-rakan mepengaruhi.
makbapak kurang didikan
ckg diskol takot kt budak2 skrg takot kena saman
media massa bhan-bahan lucah mudah didapati

punca-punca budak2 skrg maju dari budak dulu-dulu.

so kne berhati-hati la lepas nih

EykaHamasuba said...

nami,
hahaha nasib baik eyka sempat menjalani zaman kecik yang macam tu..mmg time tu pmpuan laki tak bergaul sgt. malu2 la konon.wkakaka..tp skg ni..hmmmm entah la. ;S

Syue,
lawak ape nye. menakotkan r syueee. kalo syue bleh r garangg semacam kan. hehe kalo eyka, taktau nak buat pe dah trus blah je la.. hehehe.

EykaHamasuba said...

eh fezal,
huhu btol tu..smpi bebudak tak cukup umur pon dah pndai..eee seram aa..

helena's said...

huh!gile tul...br hingusan dah cenggitu,,kalo da besau gamaknye jd perogol...larikssss

NIMI♥ Co. said...

kalau dapat kat saya larr kan eika, saya da tolak da die..ahahha..siap sepak!!bia die nangis..alah budak kecik maaa...parents tak ajar per..eee sangap!btol ckp helena agakneyr besar kang jd perogol..eee makin bertmbh r perogol kat msia ni..seramnyer!

Eriyza said...

Wah, bebudak skrg ni mmg cepat jer blajo bebenda yg x elok. Ada kemungkinan besar pesekitarannya yg menjadikan dia sedemikian. Sangat menyedihkan bila kes seperti ini belaku ke atas kanak².

YUI said...

eyka
teruk nye budak2 zaman sekarang
tak tahu malu ke
agak nye terikut-ikut kot dgn budak2 zaman sekarang
serius la
sgt tak selesa klu org ckp psl tu especially budak2 lagi

EykaHamasuba said...

helena,
uishh ntah la haha harap2 bdk tu smpt kembali ke pangkal jalan..

nimi,
saye nak tolak gak tapi tak berani la haha dah kate budak-budakkk..tp otak macam ape. ish takot! :S

eriyza,
tau takpe..zaman skrg ni budak-budak pon dah pandai buat mcm-mcm..ishh

yui,
ha'ah mmg tak selesa..sangat menyeramkan tau yui! hehe

ELLAtralala said...

err, tksangke budakbudak pn boleh bahaye cemniee
dunia dah gila la skrg. grrrr

*baru melawat ur blog. comeel, suke. huhu

NurulAtiqah said...

damn! kalau i, i ketok je budak tu.. gile rude die buat y'll mcm tu!

FLOY said...

kentot kurap pon mcm lucah gak nih...

ohhh

EykaHamasuba said...

ellatralala,
hehe ye ke? mekasih. tu ah bebudak tu ntah pape hakhak

NurulAtiqah,
mmg nak ketok gak tapi mls kang parah jadinye so buat taktau je.. hehe

floy,
kentot kurap lucah ke?? takde la lucah sgt. menjijikkan ade r hehehehhee

khairul said...

entah2 kau ngan kawan kau berhalusinasi kot hahaha

relax2 aku just berguau2 senda dipagi hari... skrg ni pkul 3.25 pg dowh... ngah ngantuk gile <-lari dr topik hehe

berbalik pada topik kita kini...

nape tak tolak je budak tu... heret dia ketepi longkang. then pakat2 la tolak..nak lagibest tanggalkan seluar dia tu. then buang. lepas tolak tu pandai2 la cabut lari...eceyy..mcm tak biasa buat plak hahaha

miLk+ch0co said...

hadoi!!teruknya..
advance betul...
sian seyh kmo..:]