Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, February 14, 2009

Sekadar Mengisi Masa Lapang

Hye sume!
Cube carik makne tersirat disebalik gambar di atas.

YA BETUL! Sam bunkface ensem! muahahahaa. Gambar di atas ditujukan khas kepade ain yang menggilai beliau. Tak habis-habis ainsam ainsam. (gabungan name die ngan sam) Cehh..

Kesian betul kan saye mampu amik gambo melalui tv je. Time tu dorang jadi tetamu dalam rancangan JOZAN yang sedang berkumandang dalam tv tu. Heh.

Oh,tadi saye bukak myspace. Selame bukak ni baru harini saye perasan gambar ni kat tepi belah kanan friend's update saye.

Hakhak. Nampak cam kesian je. So saye pon klik la YES.

Alala sian nye binatang aku nieeee. Dah lame tak jenguk. Dibiarkan ibarat binatang tak berpuan. So dengan rase kesian tu, bagi la die makan sume. Makan, mandi, main gelongsor sampai lah die hepiii kembali..

Lepas tu, saye pon out lah kan. Tetibe still ade bende kesian tu kat homepage. Cume, lain pulak tubuh badan binatang ni.

Tengok tu. Pelik gile. lain bentuk haiwannye. hahaha

Pastu saye pon buat la bodo. Main superpets pulak. Ngeh. Dah lame tak shopping beli baju sume. Battle pon dah lame tak battle. Bile nak battle tengok-tengok tak bleh nak wagers2 dah. Hampessss~ Tapi yang bestnye bawah ni..

Top Rank tu! ahaks *bangge sedikit :P

p/s: Lame tak buat blog macam gini. Sebelum ni asyik penuh ngan tulisan je. Korang tak bosan ke bace blog yang penuh ngan tulisan je? Sekali skala tuka la style pulak kan. hikhiks :P

ADIOS, 12.39pm

14 comments:

~myraie~ said...

hahaha!
sam memang ensem pon actually i pon minat kat die heee :DDDDDDDDD

~myraie~ said...
This comment has been removed by the author.
EykaHamasuba said...

hehehe..tula pasal. smlm tgk video die nyayi..cair gak r..hauhauehue;p

inn said...

tahu xpe...encem:)

eyka,thanks ya?nanti inn bgtau inn wat ape ngan title tue...hik2

thnks again ya

Atira. said...

lol! comel gila all those pictures.

Nariez said...
This comment has been removed by the author.
[PERANTAU] said...

Cik eyka memang minat penguin ye?

NurulAtiqah said...

wow 500k xp!
handal yea eyka main mendealah ni.
hikhik:b

Aidil TipsGoda said...

very cute..tapi..tak pernah plak main2 macm ni....

EykaHamasuba said...

innn,
same same. da post gtau la ek ek. ;)

atira,
hehe thankss.. :D

perantau,
haaah comel ah penguin..nyotnyot!hakhakhkas

nurulatiqah,
hihi takde la, biase je. tu mse awal2 dlu je la rajin. ;P

aidil,
tak penah main ek? main la..kat application ms n fs..kt web die taktau ade ke tak.:D

YUI said...

aduh, jeles nye dgr
top ranked utk superpets i pun, eyka no 1 and i no 2
bengang tul
hahaah
:)

.i am me. said...

yeah!
sam bunkface memg hensem! xDD

btw, teror seyh men bende tu!
org pna try tp jd cm dak tadika.
xpaham cmne nk main. xD

e y n a said...

Yee, Sam Bunkface terlampauu kacakk :D

Alia Izzati said...

ohh..
i just entered that game...
so cute
but i'm still just in the lower level than you are...