Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, February 25, 2009

Malam Yang Agak Dingin

Monolog Dalaman. Mode, aku-kau.

Aku pon taktahu kenape aku asyik online je tetiap hari, tetiap mase, tetiap ketike. Online pun bukan buat ape pun. Membazir mase je. Ish ish. Update blog pon tidak. Ni baru nak update. Hehehe. Tengok-tengok dah pukul 10.53pm! Gilaa woh! Aku taktahu kenape mase pantas betul berlalu padahal aku tak buat pape pon. =,="

Reply komen, tidak. Update blog pon tidak, habis tu ape je yang aku buat kat sini kan? Membazir mase je betul tak? Kawan-kawan kat myspace pon mesti dah jemu tengok aku asyik online je. Tapi bile tegur, aku tak reply. Hahaha. Sombong ke aku?

Lantak p la. Yang penting sekarang ni time sekolah aku hanye boleh update monolog monolog dalaman je sebab tak sempat la nak kongsi pendapat ke ape-ape bende pasal sesuatu tajuk. Whaaatdaaharam?? TAK SEMPAT KAU KATE EYKA??

Hahaha tu ah. Aku pon taktahu kenape. Nak kate tak sempat tu memang lah dusta semata-mata. Mane boleh tak sempat sedangkan aku online dari pagi sampai ke petang dan tengah malam. Asal ade kesempatan je, aku online.

Walaupun ade cite best kat tv time tu aku tetap akan mengonlinekan diri. Lame pulak tu. Maybe kalau aku update blog, dah boleh sampai posting ke-berape puluh ratus dah aku rase.

Entah lah. Aku pon taktahu ape masalah aku ni. Ketagihan internet ni satu penyakit yang teramat serius la pade zaman sekarang ni aku rase. Tengok je la cermin sekarang ni. Orang yang muncul dekat cermin tu pon mesti ketagih internet jugak macam aku ni kan? Hahaha.Ke aku sorang je yang ade penyakit aku pon taktau. Aaaaaaishh!!

Di seberang jalan, ni aku nak tayang sket blok baru untuk form 5 tahun ni. Tangkap dari tepi secare tak sengaje. So tak berape nampak sangat la kepinggirannye dari blok-blok lain. Snanye takde la terpinggir sangat pon lah.

Aku je kot tak reti nak bersyukur dapat blok baru. Apepon,library die memang BEST! Nanti kalau aku mendapat hidayah kerajinan aku ajak la korang terokai blok tu pulak ek. :D

Ehm, apepon ni kan monolog dalaman aku je. So, sape suruh korang bace?? Sah-sah tak jujur korang ni kan bace aku punye monolog dalaman! HAHAHAHA. - Maaf, otak biol sedikit mungkin disebabkan oleh kedinginan yang luar biasa pada malam ini. hihi :PP

Nota Dalaman : Aku suke betul layan lagu ni sekarang ni. Apsal ha? buang tebiat agaknye kot! Apepon, aku dah zzzzz. Nak tido. tata all. Eh, eh. Lupe pulak. MONOLOG DALAMAN mane ade orang nak bace, so aku nak cakap tata kat sape ni?

Takpela, aku nak say Tata to monitor dan keyboard serta tetikus je la. Hehehe. Esok aku kacau korang lagi k. Selamat Malam! :)

SEKIAN, 11.49pm

12 comments:

Nashrien M said...

tau xpe. mmg mslh serius betul penyakit ketagih on9 nih. bknnye bt pape pun buang mse aje. sy pun TERkene virus ni gak, hahaha.

ahha monolog lah dgn sy, tata xD

ummi (: said...

saye pun! saye pun! haha.
ade masalah same. tp skang cm rilek la sbb mmg sy xde keje pun. yg tension mase taun lepas. da la nk spm. haihss :D

nami o fish said...

ketagihan eyka tak sampai satu tahap,menaip ketika tidur.

kalau eyka dah sampai ke tahap tu,eyka dah sampai ke tahap nami.

kalau ada pusat serenti untuk ketagihan internet,nama nami masuk first sekali.penagih tegar hahaha!

♥.misz luna.™ said...

huhu...
gud luck 4 spm..

teruja bc cite kmu sume..

Ruhil Rosley said...

walaupun hanya monolog dalaman.
blog eyka sangat menarik perhatian.
ketagihan mengonline tetapi tidak suka berkomen di myspace.
serius dan pelik.
eyka pergi jumpa doktor.
huhu.
jangan berterusan sampai spm ok
:)

~syaQuost~ said...

huh..
kalo nak rase macam tak membazir mase surf tenet..

baik makan nasik sambil surf tenet..
x update blog pun xpe..
perut kenyang..
badan sihat..

><

NurulAtiqah said...

cantek la blok baru!
Aircond penuh je kat tgkt atas tu~

EykaHamasuba said...

nashrien,
hahaha tu la pasal. pnyakit ketagihan yang memerlukan obat ;D

ummi,
eyka tensen lg la nk online hihihi spm ni mmg mentensenkan la taktau npe :P


nami,
haha nnti eyka nak bkak la pusat serenti khas utk nami ;P


misz luna,
thx thx hehe ;)

ruhil,
insyaAllah tak smpi ke spm nye. ni tengh cube sedaye upaye la ni nak stop ahahah ;p


syaquost,
hehe sentaise la. makan internet, minum internet tido internet adeh :P

nurulatiqah,
haha tu ekon untuk pss je.. aiseh npe la klas eyka takde ekon ;(

~myraie~ said...

kita semua mempunyai penyakit yang sama! ketagihan itu satu penyakit yang amat merbahayew~ aahAKz!

EykaHamasuba said...
This comment has been removed by the author.
EykaHamasuba said...

myraie,
ya betul tu. sy stujuuu yg amat! :p

Jus Oren said...

cool ah skola ko eyka. . .

hahahahhaa