Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, February 04, 2009

Kronologi Januari dan Febuari

Sejarah Januari 2009.

Kitorang 5 Putra duduk kat bilik APD, iaitu bilik tayangan. Buat sementara waktu je. Mule-mule rase tak best. Tapi lelame rase best la pulak. Sebab bilik ni best tau. Selesa je walaupun kecik. Nak masuk kene bukak kasut. Part paling best sebab ade air-cond. Seeeeeeeejuk je walaupun cuaca panas. Hakhak. Jangan jelesss~! :P

Bulan yang cukup busy dengan staybacknye. Mase bulan Januari ni taktau asal rase malas gile nak balik rumah. Malas nak berjalan sebenarnye. Haha. Sebab tu la suke stayback kat sekolah, lepas tu petang boleh suruh sape-sape amik. Hehe. GILAK PEMALAS KAU NI EYKA. Rumah tak sampai 1000 langkah pon nak orang amik. Amboi, ingat kau permaisuri ke ape hah? Tuikk!! Kalo permaisuri pon ape salahnye. he he he..

Lepas tu, ade Road Run. Tahun ni saye tak lari kerane saye ingin menjaga air untuk rumah sukan. Mule-mule memang nak join lari tapi bile fikir balik rase malas la pulak so offerkan diri kat cikgu untuk jage minuman. Best sikit. Duduk bawah bumbung, tak kena panas. Puteri lilin lah sangat katekan. Mengade betol! hakhak

Lagi, lagi. Ape lagi ek? Em, oh! CUTI! hehe cuti raaya cina selame seminggu. Time ni pon jalan je banyak. Sempat jumpe Sarah. Ape yang pasti, time cuti ni memang banyak kali makan Big Apple. The Alien memang nyummy~ Muahhxx!

Permulaan Febuari

Nanti kami akan dipindahkan ke blok baru. Arghh blok yang agak terpinggir dari blok-blok lain. Sorry aa tak sempat nak amik gambar. Nanti bile-bile kalau sempat saye tayang-tayang sket macam mane terpinggirnye blok tu dari blok-blok lain.

Birthday Sarah. (4hb). Birthday Farah (6hb). Birthday Adilla (16hb) Birthday Shima Azmi (17hb). Khalilah Sapawi (29hb). Lagi lagi birthday sape lagi? Haha. Susah lah nak ingat birthday ni. So, hanye birthday teman rapat je yang sempat diingati. Untuk korang, semoga sukses selalu! Tahun ni tahun last kite sekolah, soooooo? Korang tentukan! :)

Esok ade ujian mengejut. Kertas dari PPD. Doakan kejayaan saye ye! hehehe. Lepas tu, nanti ade Hari Sukan. Kehadiranku adalah pasti! Cewwaaahh. hahhaa ye aa. Taon lepas dah tak datang takkan tahun ni pon taknak datang kan betul tak? Dah kate tahun akhir, so nak jugaklah menghayati hari sukan buat kali terakhir. hehehe

Setakat ni, tu je la kot kronologi nye. Ape yang pasti, peluang nak online tu memang tipis bebenar. Kekadang tu dapat online dalam 5minit je tu pon sempat nak checking-checking je. Ish. dan CIS! hahaha. em em, papehal pon terime kasih aa sudi bace-bace bende tak penting ni kan. Korang memang rock ah! hahaha. Nah gue belanje korang panadol. Haha. Skang ni kan musim demam. :D

TAMAT, 8.50pm

14 comments:

: IERA : said...

the alien mmg menggode jiwa tau :D

EykaHamasuba said...

tahu takpe! memang nyummy sesgt hakhak :D

C L O U D said...

huhu..mekasih bg panadol..mmg tgh demam ni...

EykaHamasuba said...
This comment has been removed by the author.
EykaHamasuba said...

demam ek? same la! ramai betul demam skg ni

nami o fish said...

eyka pernah kena beguk?yang bengkak kat leher tu?

nami kena..arrgghh!!

EykaHamasuba said...

ooh tak pernah.. tapi kucing eyka pernah kene!

nami kenaa..macam mane boleh kena? aduhaiii rilek2..g jmpe doktor!:D

NIMI♥ Co. said...

windu zaman skul

naqiba:] said...

tdi ujian ok x?hrp2 ok dan senang,insyaAllah:]]
eeh,form 5 nnti msk bgnn baru ye?:)
form 4 bila lgi ye?hehe:DD

a s m said...

skrg musim sukan sekolah, letih jugak kena bertugas, heheee

Azri said...

hahaha! jd watergirl!

Purplelito said...

sgt bersetuju ngan ayat terakhir itu!sekarang musim demam.warghhhh

EykaHamasuba said...

nimi,
tau takpe! hehe

naqiba,
bleh la. ujian je.. hehe :P

asm,
yeh yeh mmg letih..:S

azri,
hakahkhakhaka :P

purplelito,
tu la pasal. aideh~@

~myraie~ said...

*cough fever also*