Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Tuesday, January 27, 2009

Ade je yang tak kene..

Nota : Segala taipan di bawah ini nanti merupakan taip-taip yang keluar secara langsung daripada hati dan tangan. Tiada unsur Back Space mahupun Delete. Oleh Itu, segala kesalahan ejaan mahupun tatabahasa harap diendahkan begitu saja.

Objektif : Melihat sejauh mane saki baki kecekapan dan kehandalan jari jemari ini menaip di atas keyboard dan di dalam blog, setelah menghilangkan diri selama 7 hari 7 malam tanpa khidmat pesanan ringkas SMS. hehe

Baiklah. pada firasat keperasanan saya, mesti ramai yang tertanye-tanye mane perginye saye dan juge kenape tak apdte boleg sgala. Adekah saye begitu sebok sehingga tidak mempunyai masa untuk mengupdate blog? Itu juge merupakan salah satu sebab sebenarnye.

KEdau, saye sedikit lost in action. Tidak mempunyai kata-kata untuk dikatakan di dalam blg ini seprti dahuilu. Mungkin otark sudah padat dengan aktifiti yang bakal dijalankan iaitu planning. Hahahaha. Ataupun ungkin saye sndiri malas mahu mengupadte.

Ohh statkat ni memang byk da typing error keluar. Jangan salah kan saye ye, salahkan keyboard ni. Die acam tak btol seket. Etaah ape masalah saye pon tidak sempat nak siasat. Tapi yang saye tahu keyboard ni memang da macam sengal-sengal; sitkit.

Ape yang saye taip semua jadi tak kena. Oleh sebab itulah kadang-kadang syae da menulis tapi malas nak menyambung setelah merasakan ketidak stabilan jharui menaip. Asyik-asyik backspace, delete. Membuatkan saye sedikit letih dan merasakan sesuatu yang tidak kena.

Lalu saye membuat keputusan untuk menekan butan SAVE NOW yang berwarnwa biru danm sign out tanpa menukar last login di blog ini. hehehehe. Saye juge sudah kurang mempunyai masa untuk mengintai blog saye sendiri dan juge blog orang lain semenjak due menjak ini.

Mungkin kerane entah lah saye pon taktau kenape. Tapi btul lah keyboard ni bukin guaa panazzz je! Buat pengetahuan anda semua, keyboard ini merupakan keybard komputer lame yang cpu dan monitornye sudanh tidak bergunsi.

Saye pon pelik mengapa Man, iaitu abangku menggunakan keyboard ini. Yang sudah lembik segala huruf. Tak tekan pon jadi tertekan. Cam tahi sahaje hahahaha. Keyboard die sendiri pon dah rosak disebabkan dirinye sendiri yang main DOta tak hingat dunie tekan keyboard macam keruk drum sahaja.

Oh ye, dalam kesempatan ini xaye ingun mengucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang masih sudi menjenguk blog ini wyang dibiarkan serperti saawng tidak berkemas. Anda semua membuatkan saya sedikit gagah untuk menulis walaupun keyboard macam mangkuk jam ban yang sudah lama tidak digunakan.

Segala taipan error di atas amat dikesalai. SEkadara peringatan, bukan saya yang cacat ya, tetapi keyboard ini yang cacat. Harap maklum dan kirim salam mereka yg tersayang ya! Sekian terima kasih keana memabac. :)

TAMAT, 7.15pm

12 comments:

: IERA : said...

walaupun banyak spelling error, masih mampu membuatkan orang tersenyum dengan coretanmu. hahaha!

nami o fish said...

byk benda tak kena?
feng shui x betul kot eyka..

cuba baca entry nami pasal fengshui..pastu mana tau boleh kaji2..boleh jadi ong..huhuhu!!

http://tehtarikgelasbesar.blogspot.com/2009/01/monolog-dalamankenapa-orang-percaya.html

a l y a a said...

walaupun byk gile spelling error dan rasa mcm entry bdk drjh 2, ttp menarik mata dan otak utk mmbaca! tahniah lah kak eyka! alyaa bkn snang nk bace blog org slalu.
blog kak eyka je ah yg alyaa selalu gile ikot :D

THEamalina said...

cool lah eyka! nina bace tergelak-gelak. hahahaha :))

Alia Izzati said...

kecian eyka
sori
klau eyka ade jenguk kite nyer blog
same ler da lame tak update
now i want to make up to u
kite akan berusaha update blog bebanyak...
lelagi time cuti nih
kan kite da janji kat eyka dlu
hihihihihihihi

Alia Izzati said...

kecian eyka
sori
klau eyka ade jenguk kite nyer blog
same ler da lame tak update
now i want to make up to u
kite akan berusaha update blog bebanyak...
lelagi time cuti nih
kan kite da janji kat eyka dlu
hihihihihihihi

nzyrh said...

haha,rindu sama penulisan eyka ;)

aidadidu said...

hahahahahaha
walaupun xde cite,
tapi saye still leh senyum2 sorang2
hahahaahahaa

anyway,
mish yew!
;*

EykaHamasuba said...

cik iera,
hahaha ye ke? ceceh senyum pakse tak??? ekekek :P

nami,
hehe fengshui? adeh taktau r nami haha takmo r pecaye fengshui2 ni ;P

alya,
ye ke alya?? mekasih laa ek. Nah bunge untuk alya. :D

amalina,
hahaha gelak jangan tak gelak :P

alia,
alia busuk! lalala~ :P

nyzrah,
ye ke? alalala terharu nyee! nah bunge yang same untuk nzyrah juge! :D

aidadu,
rindu? waaaaaaaaaaa terharu lagi sekali! nah bunge yang same jugak untuk aida! hehehe

NIMI♥ Co. said...

aini dapat bygkan bentuk keyboar tu tau

YUI said...

sungguh byk typing error..
tp tidak peduli..
post ni best..
:)

EykaHamasuba said...

hahaha keyboard buruk. :P