Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Tuesday, January 27, 2009

Perkembangan tengah malam

Sekarang ni saye sukeeeeeeeeeeeee sangat dengar lagu ni :



Tekan play untuk dengar. Best kan? Rase rancak je. First time dengar lagu ni kat page kembar Noh Salleh! hahahaha. Sapekah kembar noh salleh tersebut? ado r.. hehehe. Hanye orang tertentu je tahu. :P

Oh jangan tertipu ye. Noh Salleh tidak mempunyai kembar. Cume muke budak ni je macam muke noh sikit sebab tu panggil die kembar Noh Salleh. Hahaha. Kawan la yang memule perasan muke die ni macam Noh.

Hakhakhak. Apepon, enjoy the song la ek. Lirik die ulang-ulang je tapi sempoi. Sebab tu rase macam sukee je. Taktau la korang suke ke tak. Dengar je la yeh. hehe. Em, selain lagu ni, ade lagi beberape lagu yang saye suke dengar buat mase ni. Antaranye ialah :

SoraFune - OST my boss my hero. Lagu ni lagu Jepun. Man asyik bukak ulang-ulang je sekali dengan video clip skali sebab tu tersuke. Siap boleh nyanyi same-same lagi. Haha.

Second, lagu Show Me Love - Tatu. Lagu ni dulu pernah suke tapi sekarang tersuke balik sebab dah lame tak dengar. Haha. Best! Nak dengar boleh la ke page myspace saye ye. hehe :)

TAMAT, 11.40pm

18 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

x jd nak tito bila layan lagu nih..hu3:)calam kenal2..x dpt nk tglkan psanan kat chitchatbox tuh,sbb dah x der..hihi:)

luna abdullah said...

ahahah...lagu mlm ni kan, vox dye name ika.satu skola dengan saye kat convent klang.senior setahun. yg suare laki tuh, kwn jugak.name dye khalid tp bdk2 ni pggl dye ape ntah.lupe plak..semua knal mase kat gig by vain music.

:)

fezaL Mohd said...

lagu malam lagu band indie yeah
besh sekali. ;)

NIMI♥ Co. said...

adik baru je beli cd my boss my hero tu..
beshh ke citer tu??mau tgk larr dis ssaturday!!

NIMI♥ Co. said...

lorhh lagu malam ni..
everyday pon saya dengar n now da hafal pon..
mmg catchy lagu ni..sempoi!!

Alia Izzati said...

memule tu rase cam biase jer tpi lelame best gak ekk

hihihihihi

m i r a f i q a said...

band manis izit?

a l y a a said...

betol-betol lagu sorafune tuh best gle :D citer dy walaupun mrepek ttp best :P

pkck am said...

manis by malam, amat sedap didgr sblm tido :)

asm said...

eyka nant foloow me jer blh x, senang nak refer

: IERA : said...

hui hui tumpang baring!
yeah berjumpe juge kite.
keciknya dunie yang besar ni :D

Agus Johns said...

cool blog sih
:)

Dda Ly said...

layan laa lagu nih adikkk...:)

EykaHamasuba said...

hehe lagu ni memang best.. :)

ha'ah manis yang nyanyi.

indie..:)

luna, kem slm dorg ek. hehehe

alya, sorafune tu mmg best gle! ulang2 je dengar. wakakkaa

julietANNA said...

hey.
nice blog laa.
xley nk shout kt shout box.
haha.
tego kat sni sudey ;DD
exchange link?

EykaHamasuba said...

boleh aje! hehe

Syue SAHAJA said...

lagu ni mmg best.saye tujukan khas buat eyka yg tersyg.wakakakaka~

EykaHamasuba said...

mekasih maduku ohh! :P