Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, January 03, 2009

Betul-betul menguji kerelaxanku

Tadi saye telah berjaye mengapprove semua friend request di myspace yang telah diperam selame sebulan. Haha.

Time tengah syok-syok approve tu tetibe saye dikejutkan dengan satu kejutan yang mendalam. Iaitu apebile tiba-tiba muncul image yang amat ku kenali INI dalam friend request. Name pon same. Pelik jugak sebab sejak bile la aku add diri aku sendiri kan. Setahu saye, mane boleh add diri sendiri.

So saye pon pergi lah ke page budak tu, dan pandangan ini muncul di mataku. Memang menyirap darah ni tapi lek je. Lalu saye tekan view all photonya, Private. dan satu yang saye risau tidak lagi menjadi gangguan apabila melihat URL myspacenya. Fuh, seb bek tak tarok eykahamasuba. =,="

Wakakakaka lawak gile! Dulu pon ade orang gune pic saye tapi takde la sampai name ngan page pon nak same! Ngek betul. Sape punye angkare ni?? Mesti die kawan dekat myspace sebab die boleh amik coding page dan juge gambar yang telah disetkan FRIENDS ONLY.

Lepas tu, cepat-cepat sign up account baru sebab nak buat URL eykahamasuba. Account tu tak gune pon, so jangan add kat situ! dan kepade yang terlintas di fikiran, BUKAN saye yang buat account fake di atas tadi tu (yang bukan eykahamasuba).

Hanye nak bagitahu, yang kalau-kalau die add korang ke korang add die ke jangan la tertipu dan pecaye yang die tu saye. Kot-kot pon korang nak berkawan dengan budak fake tu, nasihatkan lah die supaye jangan hidup dalam bayang-bayang orang lain. wahahaha. dan saye tak approve pon die.

Dan kepade budak tersebut, kot-kot die rajin sangat bace blog ni kan, saye nak terima kasih lah sebab raaaaaaaaaaaajin sangat buat sesuatu yang same seperti saye punye. Terharu sangat! -perli je ni. Haha. Takde faedah pon la buat account yang same macam saye punye.

Dah la name, gambo, page pon nak same. Dah tu, comment box tu tak reti tuka friend ID sendiri ke? Wahahahaha. Nasihat saye, hentikan lah. Betul saye cakap takde faedah buat macam tu. Kalau ye pon bosan sangat, tak perlu la online myspace sebab ianya lagi membosankan.

Kenape saye tak marah? Mule-mule memang menyirap pastu saye cool je. Sebab saye rase kelakar. Kenape saye rase kelakar? Sebab saye rase macam wahaha pahal die ni nak jadi akunye shadow. hahaha. Takpe, takpe. Sabar je. Take it easy. Jangan gaduh-gaduh marah-marah nanti lagi parah. So kite cool je la kan. :)

TAMAT, 9.32pm

32 comments:

nur fadhilah said...

jadi kak eyka,,apa myspace akak??
pening ar baca..
haha..

EykaHamasuba said...

Kak eyka gune myspace yang ini je! Yang URL eykahamasuba tu just nak prevent org gune URL tu. Yang techpetah tu pulak merupakan FAKE. paham x?:)

nur fadhilah said...

da faham da..hehe..
nanti bg tutorial kedua pulak taw cikgu eyka..
haha
:P

Yasmin said...

budak2 fake zaman skrang cam cibai. sume nk wat fake account. hmph.

Miss Nadnod said...

ade mslh tul budak tu ;D

sarahunny229 said...
This comment has been removed by the author.
sarahunny229 said...

haha dah tgk budak itu..haha nape die cam bengong..

nzyrh said...

haha dia jeles tu eyka,
ada dendam ish2

asybedazzle said...

dia jelous. hee

ily shafyka said...

dah hilang akal agaknye.HAHA

nadiyah sadeli said...

ayoyo..sampai gituh sekali kaa.
otak dia dah mereng kowt!.huehue.
eh,meyh jenguk blog sye.ahha! ;)

NIMI♥ Co. said...

hahahah...
rilex je kan eyka..
almaklum r orf mcm tu hanya mempeymeskan diri awk jer..
tapi yg mewisaukan kalau die jaja citer bebukan je..

tapi awk still pakai acc lame kan??
awk bkn active sgt pon..
dulu kiter berkomen di ms skang di blog..
ngehngehngeh!!

YUI said...

jht itu budak..
sungguh tidak ade life..
:)

amoi chantek said...

hahah.. kelakar glew.. ape motif dy tuh?

raihunt said...

i pon pena babe.
and suprise gila, sume gamba i. camm eh eh eh? hahahah. i mail kt dier, tulis 'heyy twin'
patu the next day, sume gamba2 tu hilang da. i mail lg 'kecut jantunggg kau en?' hahaa.
bungok oh curi gamba2. sume pulak tu. hampeh btol.

byk jugak. ade hari tu, i tau la gamba i cane en, then dier cam lukis2 kt mate dlm gamba tu, bg orang tak cam yg tu i. bungokkk gila. And, siap ade name 'raihunt' lg. hahha -.-'

aidathepolkadotlover said...

itu bermakna anda sgt lah femes eyka
hehehe
:D

nami o fish said...

201 followers,tu tandanya eyka ni faymes ames.

kalau dah faymes ames tu mustahil la xde stalker.

haha!dah macam artis dah eyka ni.

cuba tengok berapa ramai orang letak gambar cristiano ronaldo jadi gambar dia..

p/s:i pun letak gambar thom yorke..hahaha!

EykaHamasuba said...

fadhilah,
hehe ok2 nnti eyka ksitau k.

yasmin,
tu la..xde keje tol..

missnadnod,
hahaha masalah mental. :P

sarahunny,
entah la..takde keje die tu.. hehe

nzyrah,
nk dendam ngan eyka watpe nzyrah oit..hehe.eyka xwat pape pon kt die..

asybedazzle,
lor ngan eyka pon nak jeles ssh r camni..haha

ily shafyka,
agaknye la kan.eyka pon taktau hehe

nadiyah,
hehehe jenguk blog? ok baikk! :D

nimi,
tu la eyka pon risau gak. tp agknye tu die baru je buat tu sbb xde kwn n xde komen lg. hehe pstu die saje je nak tarik perhatian eyka sbb da mengade buat acc tu pastu bleh lak die add kan..hahaha..yep still gune yg lame nye.. :) satu acc cukup la kn wat pe nak wat byk2.. pening je hehe

YUI,
hahah tu la..kelakar je..hahahaha

amoi,
tau takpe! mmg kelakar..rase macam HAHAHAHA pahal la bdk ni..hahaha

raihunt,
haha kalo curik gambo dlu eyka pon pnah kene gak..tp org len yg tlg sound hehe eyka gelak je mail kat die eh eh, macam kenal je gambar tu..pstu gelak2 hahahaha pstu bdk tu tuka gamba len den die add eyka.. bpk pelik lah dorg yang fake ni kan da amik gambo org bleh lak die add kan..weird2 btol. nak tarik perhatian..msti kurang kasih syg kan..sian2.. hehe

aida,
pemes ape nye aida.. eyka biase je la.. hehe

nami,
namiii, sume followers tu kwn2 je..bkn nye bemakne eyka ni pemes. saye hanye lah insan biase waakakaka..stalker? ishk sape laa yg sesat nk jd eykanye stalker ni..haha baik la die stalk org lain..

Syahmi said...

bersabar jela eyka.. diorg tue mmg xde keje tiru profile org!

aidathepolkadotlover said...

femes la eyka .. smpai saye pon leh tersesat kt cni hehe tak knal pn tp suke nk baca blog eyka ni .. sgt cool! :D

proud of you sis .. anda patut berbangga! ngee~

;)

Clara Emily Cancer said...

sian eyka..
byk kn bersbr la yek..

han eba hyun bin said...

kesian.sebab eyka femes kut.tu yg dia menyamar tu.haha

miLk+ch0co said...

Hye eyka!!happy new year n msok skolh!ha3..chayok 4 sPm 09'..he5..-pLkn victim-..=)(==)(=..

asm said...

x fhm

EykaHamasuba said...

syahmi,
ha'ah sabo je laa..spm spm..haha ;p

aida,
hehehe eyka xde pe nak dibangge la..spm pon tak lps lagi tau..hahaha. btw thx eh suke bace..hehe terharu ni.. ;"D

sis clara,
tu la..mmg sedang bersabar la ni..hehe

han,
pemes kebendenye..hahaha biase je la.die salah org utk dicopy kot.;p

milko,
hehe thx..anda juge smoge bejyae hidup di hutan hahaha

asm,
tak paham bace la smpi phm. :D

epalgreen said...

kasihan pade si polan tu..
fake betul..
sumenye nak same je..
cm tu la bile jd selebriti ek..
hehe selebriti blog..
sume org nak mencopy je
hehe jgn diprivate sudah la ye blog ni..
smile.peace
selamat kembali ke sekolah eyka!
:)

esha . stella said...

kesian kamu eyka..but i kinda laugh my ass off to see u laughing so cool.hahaha ;D kalau i da lme i jejak dat person smpi lubng cacing.gahahha ;D

Farah Rosni said...

sebijik sial. sah fake. haha.

EykaHamasuba said...

epalgreen,
selebriti apenye..bese je la kak.. hehe takde nye nak privatekan blog..
;D

esha,
haha ye la org camtu saje nak tarik perhatian utk panaskan hati kite kan..kalo marah pon rasenye lagi die suke..so kite gelakk je la hahaha :P

farah.
tu la ishk jgn tertipu!:D

EchA™ said...

she got no life lah. kesian ngn org mcm tuhh..iskk2~~

A.W.I.N btM said...

bagos betull...
saper r yg sanggup menghabiskan mate..
semate-mate...
nk tiro org..
saye suke ngan ape yg kak eyka buat bagoos sangat..
:}
cool~~

faqiha said...

lamanya sebulan:)