Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, November 09, 2008

Pagi yang tak hening sangat


Sekarang : Pukul 5.58am.

Tengah main superpets kat mespes. (aasek kalah je,benci!) wagers daripade 95k++ skang dah tinggal 75k je! Selalu men superpets mesti taruk 5k sebagai taruhan. Bajet kompom akan menang je.. tengok-tengok kalah. ARGH tensi ai tau tak~ hehehe

Lagu Like A Stone - Audioslave sedang berkumandang dalam blog ni. Oh ye, sekarang bertukar lak. Lagu secondhand serenade - half alive.

Flashback : Hari Jumaat

Hari yang agak memenatkan kot. ARGH tensen ah ngan alip ngan faliq cam cacat je buli kitorang. (saye ngan ain). Dorang pegi amik komik hanim pastu tarok atas pokok la pergi nyuruk belakang baju. AISH gile panas hati kot time tu. Dah lah tu komik hanim. Hanim pun dah la agak garang. Hahahaha.

Tapi komik-komik tersebut selamat dah sekarang ni. Lepastu hari tu jugak secara tak dirancang dan tak sengaje terduduk lame dekat rumah Alis. Mulenye dah penat-penat + panas-panas kejar due ekor beruk yang bawak lari komik tu saje nak singgah nak tompang tandas jap sebab rumah Alis lah rumah terdekat.

Mule-mule call Alya tapi die takde kat rumah so tak leh nak buat pe. Ingatkan Alis tak balik lagi pastu ternampak adik die nga buat pe tah kat luar rumah so panggil la DAAAAAAAAAAAAAALIN nak pinjam tandas boleh tak?! Dah terdesak sangat dah ni. Hahaha. Pastu adik alis cakap Alis ade kat rumah. WAH memang rase lega. Terus saye ngan Ain lari rebut masuk tandas. Hahahaha. Tak malu betul.


Lepas tu tak sangke TERduduk rumah alis sampai pukul 5. Dari pukul 12 camtu. Kat rumah die macam biase tengok movie.. Haha. Mule-mule tengok cite Death Note. Yang ketige nye tak silap. Pasal virus yang menggelikan. EEEEEEE!! Geli. Pastu laki yang belakon cite tu agak kool la. Walaupun bongkok dan pelik, suke makan manis. Die tetap kool! Hahaha.

Pastu tengok cite Dawn Of The Dead. Mule-mule nak tengok 28weeks later sebab dorang tak tengok cite tu lagi. Tapi cd rosak. Lagi pun Dawn Of The Dead memang tak pernah tengok lagi. Ana kate kawan die kate cite tu lagi seram dari 28 weeks later. Tapi saye rase 28weeks later jugak zombie paling seram. hahaha.

Cite Dawn of the dead cam biase-biase je. Macam cite Flight of living dead. Wakakaka. Kelakar gile cite flight of living dead tu. Ingatkan cite seram. Bazir je duit tengok kat wayang haritu. (da lame da). Baik tengok cite The Eagle Eyes ke Bangkok Dangerous ke Kami ke kan. KAMI tak sempat nak ditengok lagi sebenarnye. Takpe lah. Hm..

Sekarang tengah tunggu cite Twilight je. Ngan Jebon. Ngan heri potter. Lain-lain movies takmau ah tengok. Bazir duit je kan, kan? hehe. Hm, hari Sabtu, semalam tak buat ape pun. Duduk rumah je bace komik, dengar lagu, transfer lagu, online pun kejap je, pastu duduk-duduk. Makan dan segale bende yang korang selalu buat. Huehuehue..

Ok lah tu je kot. :)

5 comments:

Nariez said...

Hahaha.cite zombie memang selalu merepek je la eyka..

JuIcEy said...

Ya! L death note so cool!
i like him!!

eyka. kita sama!

EykaHamasuba said...

Haha. tau takpe...
mmg merepek tapi best ape..kekadang.

hehe sepp sket! ;D

miLk+ch0ch0 said...

ader game zombie baru..tapi luper tajuk..aiyooo..hahas.tapi display and feature dierk macam best..hahas..

EykaHamasuba said...

hahaha..da tak bleh men game la..nak spm da. ;p