Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, November 06, 2008

Secare ringkasnye...

Exam dah TAMAT, Hurrey HURREY alip moktarey main mercun tadi. Hahahaha. Oh ye, exam dah abis, tapi feel FREEDOM still tak sampai kemuncaknye lagi sebab result masih diawangan. Muehehehe...

Esok lastday sekolah. Lastday TINGKATAN 4 saye dan rakan sebaye akan berakhir esok di sekolah. Tahun depan SPM.. Lepas tu..ahhh takde pe nak dikate lagi..:(

Sarah nak pindah. Rumah dan sekolah.
Sedih takyah cakaplah...
Rindu awaklah sarah!!=D

Saye tahu awak nanti pun rindu saye jugak kan kan?? :P

Hahaha. Papepun cuti sampai 4 JANUARY! kekeke. ade banyak sangat mase nak explore blog kawan-kawan.. Waaaaaaaaaaaaaaa. BEST pulak da abeh exam ni. waaaaaaaaaaaa. haha :D Budak-budak SPM, buat yang terbaek ye nanti!=)

Sekiam, terima kasih. :)

6 comments:

eiQa said...

hey eyka..

zexagurl said...

mekasehh eyka..
uhh, SPM ade bape ari jep lg
takottt

Pijah said...

thx 4 da wish, eyka.
wargh ! :p

nami o fish said...

pindah rumah ialah perkara yang sangat menyedihkan :(

pindah ke mana?

nami o fish said...

oohh sarah yang nak pindah,ingatkan eyka hahahaha!

EykaHamasuba said...

hye.. eiqa.. :)

hehe sesame. buat yang terbaek tau nanti! :)

nami...hahahaha..ape la nami ni..hahahaha