Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, November 02, 2008

Kejadian aneh dan pelik..


Actually takde la pelik sangat cume baru-baru ni kan jantung asyik berdebar je. Tak main CS pun still berdebar. Memang la normal kalau jantung berdegup tapi normal ke kalau asyik berdebar? Musykil..musykil..

Lepas tu kenape susah sangat otak ni nak tumpu pade bende lain selain bende yang menyemakkan dalam otak ni. Pelik.. sebelum ni takde la macam ni..

Pelik.. sebab sekarang ni makin ramai pulak mamat ensem add kat myspace. Lepas buat statement kat headline yang bertulis "Mamat ensem amat menakutkan saya..." lagi ramai pulak yang ensem-ensem add.

Tapi tak diapprove lagi. hehehe. Walaupun sebelum ni memang la ade la jugak mamat ensem add. Taktau pesal dorang add, agak musykil jugak kekadang. Tapi approve je sume. Tapi tak sume keep in touch sebab sy malas mau layan dah. Haih, melepasss la saye..*jeling-jeling gatal. hahaha

Suke tengok gambar dorang je. dengan senyuman yang menggiurkan. hahaha. Tapi betul la, mamat ensem amat menyeramkan. Oleh itu, sape yang terase diri die ensem tolong jangan takutkan saye. Nanti bertambah berdebar lak jantung ni. hehehehe..

Pelik, sekarang baru saye sedar saye mempunyai perasaan yang agak pelik dan pertama kali bagi saye. Ape bende? Entah. susah nak cakap tapi rasenye tak perlu kot bagitahu. Biarlah rahsie.. saye kan perahsia orangnye. ekekeke..

Dan pagi tadi saye sempat komen diri sendiri untuk menjadi pengkomen yang mendapat nombor komen yang cantek iaitu..jeng jeng jeng..

TADA!! 123456. Cantek kan nombor tu? :D

Sekarang aim 1234567 lak. Agak-agak tahun bile boleh tercapai?? hehehe. Sebenarnye sebelum saye komen tu ade sorang ni die dah komen dulu da tapi terpakse la delete sebab kalau tak tak dapat la nak ade muke sendiri kat situ.

Hahahha. Kejam? Ye, kadang-kadang manusie sanggup bertindak kejam tanpa kompromi untuk mendapat ape yang dikehendaki. Psycho namenye orang macam tu. kire saye tergolong dalam psycho kecil-kecilan la ni. Oohh tidakk!! hehee :P

Ape yang menyebabkan keterharuan adelah macam korang tahu saye kan dah tak aktif sangat nak reply-reply komen ni. Kudrat macam tak larat mood pun macam takde je. Reply pun kekadang je. Maaf, tapi terima kasih kepade mereka yang tak jemu-jemu menegur saye setiap kali saye online, walaupun tak terbalas..hehe

Komen friendster lak 10310 tak silap. Masih memerlukan 2035 komen untuk mencapai nombor yang lawa 12345. Sape tah agaknye orang yang ke 12345? Kita tunggu! Zaasss!! eceh!:P

Ehem, dah la. study la woi esok exam! (malasnye) =,="

9 comments:

miLk+ch0ch0 said...

ahahahahas..yaya welcome to the sycho world!!:P..nengok muvy orang sycho lagi mnakutkan daripada hantu an?

dianalulu said...

warh sungguh pelik :)
tape eyka biar la jd rahsia eyka

asm said...

kdg2 stres sgt blh jam dibuatnya ... hehehe

kieghaa :) said...

la.
kalo jadik org ke 12345
kat fs;
sure kene delete gak kan?
hahaha.

EykaHamasuba said...

tau takpe..psyco mmg agk mnyeramkan...

hahaha...biarlah rahsie ye dak..

hehehe.
kiegha! takdenye kene delete.. HAHAHAHAHHA..
lawak ar kiera ni..:P

neo33 said...

eh eh. nov 2. besday gue hehe~

EykaHamasuba said...

ye ke? selamat hari lahir! :D

queenrara said...

ahahahaha :DD
ni mesti gila comment kat myspacing kan kan?
:P

EykaHamasuba said...

hehehe dulu la..skrg dah tak sgt..;D