Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, November 23, 2008

Jejaka berbaju kuning dan Merah

Monolog dalaman, siapakah geranganya..

Jejaka berwajah jambu korea berbaju kuning berseluar quarter berwarna krim kot tak silap. Rambutnye cantek lurus takat dagu ke bawah telinge tah yang dijumpai di Mekdi Seksyen 3 semalam bermain di fikiran. haha.

Kepade mamat berkenaan, kot-kot tersesat ke masuk sini tak pun kawan beliau ke tersesat ke kan, kedua-dua kakak saye kirim salam! Hi hi hi..

Jejaka berbaju merah yang misteri pule asik kadang-kadang terbayang di minda. Jejaka tersebut ku lihat pertama dan terakhir kali sewaktu berada di Johor Bahru time raye haritu. Berbaju merah dan duduk di dalam bas di hadapan City Square, Jb.

Daku hanye sempat memandang selama beberape minit je melalui tingkap kereta yang dipandu oleh Ana sebab tersekat dalam jammed yang amat time tu. Tapi tak sangke, boleh teringat sampai harini. Jejaka tersebut ketika itu berada di dalam bas dan tidak perasan pun akan kehadiranku.

Hahahaha. Tapi beliau sangat memikat hati la. Walaupun sempat pandang selame beberape minit je da boleh membuatkan saye tersenyum sampai ke hari ini bile teringat balik. Huahuahuahua. Ape kene tah budak name Eyka Hamasuba ni. Sawan. Gile bayang pagi-pagi ni. he he he..

Takpe, ade jodoh kang boleh la terserempak lagi lain kali. Tu pun kalau still teringat la muke dorang camne. Kot-kot je la. Lagipun Malaysia bukannye besar mane pun kan. hehehehe..

TAMAT, 10.17am

26 comments:

Jujuuu. said...

kepada jejaka berbaju kuning: kalau nk usyar eyka tu, jgn malu2. usyar je. lg pun eyka tu tak tahu malu. nak usyar mamt baju kuning pun malu2. hahahaha.

EykaHamasuba said...

hahahaha..ko ngan ana la tak abis2 usyar die..buat malu aku je..hahahahhaa

Jujuuu. said...

eleh. aku ngan ana usyar pun nak tgk dia nye respond cm mane. ehem2.

EykaHamasuba said...

hahaha..die da ade gelpren la..tak baik tau usyar2 org ni. eceh! hahahahaha..;p

Nariez said...

Semalam sayep juge memakai baju kuning but i tak g mekdi lah..

afzan ; NA said...

salam...nyibuk jap

"hahaha..die da ade gelpren la..tak baik tau usyar2 org ni. eceh! hahahahaha..;p"

wo, ,s tu dia bwk gelpren eh? :(

EykaHamasuba said...

haha..xde la..die tak bwk galpren la.cume ntah..rse2 nye laki jambu cmtu msti da de galpren..hehe

nami o fish said...

huahua eyka dah angau huahua..akibatnya terbentuklah luluhawa angin dan hakisan pantai..eh,tersilap,terbentuklah monolog dalaman yang berbunga-bunga huhu!!

monolog dalaman ni sebenarnya tak boleh dicakap-cakap sangat.nanti orang antar kita kat wad.huhu!

kieraa! said...

woh, si penjiwang da mula menyerang.
:D

EykaHamasuba said...

hahahahhaa..
bukan angau la...cume...cume..
cume.....

entah la. hehehe :P

Permaisuri said...

amboi cik eyka.. usha sesenyap saja. hehe :D

EykaHamasuba said...

haha eyka tak usha la..kakak2 eyka yang ngusha die..hehehhee

asm said...

aku rs ko mcm dah gedik jer smcm heheehe...
dah matang la tandanya 2....hehehe
nk bgtau abg ko nie hehehe dah pindh rumah lama dia balik , hehehe
maksudnya template lama. yg dulu 2 ada masalah la, berat sikit...mmg dl nmp komersial tp kdg2 tuan punyanya mcm 2 beria2 xnk bg sea, hehehe

cato;patchi said...

oh mamat tu eh, dia pakwe kak cato la . hahaha

EykaHamasuba said...

asm,
hakhakhak.standed la pmpuan mmg macam tu..hehehhee..takpe ah.tuka2 template yg penting isi nye kan kan.. hehe

kak cato,
takkk takkk..name die bukan arep kot.hahahahah ;P

Permaisuri said...

haha post dia terang terang bagitau cik eyka yang buat. haha

bout makcik saya tu, biarlah. tensen nanti fikir. haha cik eyka diam tau sbb dah draft balik la post tu. bahaya :)
yeke english bagus? bila tgk balik pagi ni rasa teruk pulak. haha. thanks!:)

EykaHamasuba said...

heheheh ok2..eyka snyap2 je..watpe nak bising2 ye dak??

ha;ah best la english qurra..mmg slalu speak english ek ngan kwn2? hehe :D

ilynodin said...

hahaha. kak eyka kelakar la. ((: .

haih. cuti sekolah ni bosan sungguh kan ? tak tahu nak buat apa. aduh aduh.

EykaHamasuba said...

hehehehe..
tau takpe.memang busan yang amat!!:S

Aisya J said...

hahaha i selalu je pandang mamat hot lama lama sampai dia sedar ahhahaha

EykaHamasuba said...

hehehe..segan oo nk pndg lame2..hahaa

nami o fish said...

adei..dari mata turun ke hati punye kes la ni huahuaa!

EykaHamasuba said...

hehhee..dlm umur eyka ni mmg camtu punye kes la banyak..hihihi

f t n r a w r, said...

whoa,msti hot hot heat ni

miLk+ch0ch0 said...

haha..lagu mocca-secret admire untuk kamu..try ark dengar..lagik angau t..ngehahahaha...:P

EykaHamasuba said...

hehe mne de hot hot heat. :P

huh?? takyah la..hahaha