Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, June 10, 2009

Update yang ringkas

Ni time lepas photoshoot gambar kelas.

Sume buat muke tensen. Sape nampak saye di mane tu memang hebat! kihkih, btw thanks to Hariz. sebab nak amik gambo, die tiada di dalam gambar. Sian ko hariz. hehe. Takpe lah. photographer kan memang kena banyak berkorban. hakhak :)

Kami putrarian beraksi di udara!

Hariz tetap takde dalam gambar sebab die yang mengsnap. Haha, dan saye tidak berape kelihatan kerane saye dihalang oleh mereka-mereka yang lompat dengan semangatnye. Haha penat je lompat tapi tak nampak. :P

Ni lak time nak tunggu tren.

Hari lain daripade hari photoshoot di atas ye jangan keliru. haha. Time ni nak pergi jumpe kawan-kawan yang dah berpindah randah ke sekolah lain. Hue hue :) btw, dari kiri, saye, ili, alis dan hanim. :)

Sunway Pyramid.

Time ni ketiak basah owh, akibat kepanasan time tunggu tren ditambah dengan kepanasan di dalam teksi. Hahaha. Pakcik teksi tu kate, hanim kawin dulu, baru saye. WHAT? haha. takpe, abaikan. :P

Bowling Sunway Pyramid.

Tak main pon, tengok dorang main je. Sambil-sambil tengok tu gelakkan la sekali mane yang perlu. Hakhakhak. Tapi ade jugak mainkan untuk ili sekali due. Macam biase, longkang tetap dituju. Noob lah katekan. haha.

Wamad, Ili, Alis, Hariz, Faza, Sarah, Zairil, Amal, Hanim dan Saye :).

Termasuk yang menangkap gambar iaitu hanim, baru full kawan-kawan yang keluar hari tu. Hehe, tak laa ramai sangat. Kalau lagi ramai lagi best kot! huahua. Btw, lepas ni jom la keluar lagi. Laaaaaaaagi ramai laaaaagi best! :D

Ni time balik, tunggu tren.

Kitorang berempat kene tinggal oleh yang lain. Haha. Time kitorang sampai je KTM subang, tren dah sampai. Dorang pon rushing lah naik tren yang penuh sesak. Kecuali kitorang berempat : Alis, saye, hariz dan zairil.

p/s : Gambar banyak tanpa edit meh visit friendster :P

Wahh, cuti amat mentiredkan. Jalan sini sane. Patah kaki, patah hati. ceceh, patah hati kenapee tuuuuuuu agak-agak? hahaha. Takde lah. mane ade patah hati. Rase macam nak patah kaki tu ade la jugak sikit-sikit. Cuti patut di isi dengan duduk di rumah, study tapi biase lah, budak remaje kan memang suke berjalan. hak hak.

Tu je lah update nye kot. Ye laa, kate simple update kan so simple je la kan. hihi, btw... mood blogging dah kembali sikit demi sedikit! Maybe lepas ni boleh la back to me as a blogger yang aktif. hee hee. Eyka, eyka. ape nak jadi dengan ko ni kan.. ish ish :P

SEKIAN, 6.35pm

10 comments:

~myraie~ said...

Nice friends you got there eyka. Nampak hepi je korang. :)

fezaL Mohd said...

mmg fun yerk ;)

Amer Rezza said...

If you're free, please visit my new cabinet at His Ministry by Amirul Rezza. No gov. tax applied. Thanks :)

Ruhil Rosley said...

aduh.
nampak macam best sahaja.
eyka tahu tak.
ruhil baru sekali pergi sunway pyramid.
sedih betul.
pergi pun sebab ada rombongan sekolah.
;)

umaq_eiman said...

moga sukses selalu

EykaHamasuba said...

myraie,
haha syukur~

EykaHamasuba said...

fezal,
fun la jgk. he he

EykaHamasuba said...

amer rezza,
haha oraite :)

EykaHamasuba said...

ruhil,
eyka selalu g snway sebab dekat je ngan ktm ha ha ha :P

EykaHamasuba said...

umaq,
insyaAllah.. hehe