Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Friday, June 19, 2009

Tak mampu nak layan semua..

Hari kedua main mende alah ni..

Tengok tu.. ramai penunggu. Yang tengah makan tu pulak tak reti ke makan cepat-cepat. Tampo lelaju satgi.. haih tak boleh tak boleh. Mane boleh tampar pelanggan. Kuikui. Tengok.. ade lantik seorang pekerja baru. Jadi chef jugak. Namenye Ayesha Hanis! Hahaha. Ayesha, kite chef la sekarang ni fuyoo! :P

Sekarang dah rank ke-10. Semalam ke bape belas tah. Ok la tu kan. Yang first di sandang oleh kak yasmin. Die nye pelanggan dah sampai 200k! Saye baru merangkak. Baru 1.5k. Sobsob. Entah cemane nak kejar. Hahahahaha. Tak boleh kot. Naik semput nak kejar. :P

Tapi takpe, cabaran itu satu kesukaan! Hehe. Kalau kat myspace Superpets tu asyik dok rank first je dah malas lak nak main. Tapi ni kite nak kejar orang buat kite bersemangat lak nak main. Hahahaha. Takpe, doakan kejayaanku! :P

Tengok lah perbezaannye..

Rank ke sepuluh baruu? kahkah =P

p/s : Jom lah main restoran city ni ramai-ramai... :)

SEKIAN, 6.22pm

12 comments:

faqiha said...

ngeee cm best je game nih hehe :)

Yasmin said...

haha
best kan dik>? akak pun pening2 main game tu

Ruhil Rosley said...

fuyoo.
mcm best sahaja.
macam nak main ek.
nak dapat katne.
:)

Clara Emily Cancer said...

tula camne nak main game nie..
on9 fb xnmpk pun..

azman shah said...

sedapnya lagu ini aduh


jangan2 ko menolak cinta ku ini

siggplus said...

aku pn main..add lah aku kat facebook..shafirul azmie

EykaHamasuba said...

faqihah,
mmg best pon. teraddict dah kah kah :P

EykaHamasuba said...

kak yasmin,
haah. skg tengah berusahe nak kejar akak! Hahhahaha gelak kuat2.. ade hati nak kejar ;P

EykaHamasuba said...

ruhil,
main la kat facebook.. hehehe ;D

EykaHamasuba said...

sis clara,
eyka da invite.. takde eh? kalo xde. g la profile eyka de game tu kat tepi belah kiri :D

EykaHamasuba said...

azman,
lgu pe ?

EykaHamasuba said...

sigg,
yee. ape email ?: D