Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, June 18, 2009

Permulaan Baru

"Nyum Nyum Nyee!!"

Restoran milikku yang baru di buke di facebook. Kawan-kawan, rajin-rajin lah jenguk restoran saye yang tidak seberape itu. Maklumlah, baru mulekan perniagaan. Modal pon tak banyak. So, ini je la yang mampu takat ni.

Sudah ade tige pekerja.

Saye dan Zamri sebagai Chef. Haha, main amik je sape. Zamri, otometik ko jadi partner aku masak memasak. Kihkih. Seorang waiter yang bername Fahim. Fahim ni pon main amik je. Jangan marah ye Fahim. Terima kasih sudi berkhidmat! hehe. *Padahal TERPAKSA berkhidmat. haha

Cube tengok ni..

Pelanggan dah lain. Tapi pekerja tetap same je posisinye. Hm, mungkin kami masih tidak tahu nak bergambar di hadapan kamera ketika sedang sibuk menguruskan restoran. So, style same dengan gambar first je lah hasilnye. Haha *ape tah dak eyka tu cakap* Abaikan..


Ade sedikit peningkatan nampak gayenye. Sekarang pon ade peningkatan dah. Haha, best pulak main chef chef ni. Mule-mule ijat yang main. Sambil-sambil gune komputer die suh mainkan die punye. Then, teringat lah ade facebook. So terase macam nak main jugak.

Kebetulan Maryam telah menginvite untuk main restoran ni, so main je la. hehe. Saye masih NOOB.. Berusaha nak kejar restoran kat ranking pertame. Susah kot nak kejar tapi takpe, cabaran... Tengok tercapai tak hasrat. Hahaha.

P/S : Rasenye bulan ni tak cukup kot nak buat 16 post.. Hmmm..

SEKIAN, 10.20pm

17 comments:

MRYM said...

HAHA , best kan best kaaan . :D

faizedz said...

seyes dari dulu mmg xgheti guna FB

Azri Rotten said...

whoa! mcm best je. mcm habbo hotel sket ehh?

NIMI Co.♥ said...

eyka!cam beshh je game ni..ape name??nak search

fezaL Mohd said...

belaja x3 jgn banyak main haha

AiMiEiA said...

wah... saya ni arap je ade FB tp bkn reti explore..sedeyh

EykaHamasuba said...

Mrym,
a'ah best! hahaha nak pecot maryam nye restoran! :D

EykaHamasuba said...

faizedz,
dlu eyka pon tak reti sgt.. lelame familiar reti la. :D

EykaHamasuba said...

azri,
habbo? eyka ade habbo! tp tak bkak sbb tak paham. hahahhahaa

EykaHamasuba said...

nimi,
restaurant city! :D

EykaHamasuba said...

fezal,
hahaha sambil2 belajar tu... :P

EykaHamasuba said...

aimieia,
hehe explore la. :D

Luth Textile said...

adeh, ada gak ke game mcmni?
adakah aku ketinggalan zaman?
mcm besh jew..

hihii


salam kenal dr luth textile..
tuka link ek.. da link bgtaw la tau..

tq..

miLk+ch0co said...

ho5..rndu kat game THE SIMS..agagagaga

EykaHamasuba said...

luth.
oraite! berehh :DD

EykaHamasuba said...

milk,
rindu? g la main :D

ainiOREO said...

eyka,
nak link die,
nak maen jgk :)