Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, May 02, 2009

Wahh, ade AF masuk la! =O

Yenedey yenedey akademi fantasia dey :S

Tak ikuti pon perkembangan AF af ni snanye. Walaupun akim comel kan. Hahahaha. Gile macho kot die jadi sultan. First time tu tengok AF taun ni! Tu pon tak fokus sangat. hahaha. Btw, tahu gak la aril terkeluar minggu lepas.

Time tu dah rase da mesti ade AF masuk ni. Tengok-tengok hari ni memang diumumkan ade AF masuk. What? Saje je tu nak kutep duit lebih. Dorang tau Aril ramai peminat, saje keluarkan die. Then biar orang susah-susah undi masuk balik.

Aiseh. Rasenye ade ke orang undi-undi ni huh? Pelik r sape yang sudi undi tu. Meh ar transfer topap kat saye lagi berbaloi kot daripade mengundi. Haha. Dah lah, kang tak pasal-pasal kene banned ngan peminat AF lak. Adoi, apapepun, Akim memang comel. hehe =P

TAMAT, 11.17pm

20 comments:

aidadidu said...

sgt nak mengutip duit
hahaha

EykaHamasuba said...

tu le pasal. haiahiaha ;d

Charymien said...

hahah agree ngan ape u post..
astro tau dorang leh dpt keuntungan byk..

i pun tk pnah tgk af7. today bru 1st time tgk.
i knal 2 org peserta je kot, aril ngan akim. haha.
akim mmg comel & aril plak hot. haha :D
tu psal knal dorang 2 je.

nami o fish said...

baik tengok orang berbusking kat pasar seni.tu baru orang seni sejati.

cinta seni bukan kerana duit.

Alia Izzati said...

yg pelik nyer tu hah ade kew orang yang undi buat bazir duit sja...

no|name said...

ehem2.. rindu~~~

.i am me. said...

agree.
aril hot, akim cute! xDD

Clara Emily Cancer said...

biasalah af mmg cmnie..
sepatutnye kan..
xpyh ade af masuk..
50% juri 50% undi sms..
br adil..
selalu diorg undi tgk muka..
bkn tgk bakat..
yg pandai nyanyi yg berbakat selalu terkeluar..

azman shah said...

blog yg menarik

azman shah said...

simple tp bestttttttttt la

cikyuyu said...

iya eyka syg.
akim mmg comey sgtsgt!! hahha :D

helena's said...

saya pon suke akim,.ensem!hehe

EykaHamasuba said...

mien,
itu la. eyka pon kenal dorang je. hahaha tapi mmg tak tgk pon af ni :D

EykaHamasuba said...

nami, hehehehe itu la.. tau takpe!

EykaHamasuba said...

alia,
oh ade! mesti la ade.. orang malaysia kan 'kaya' sangat smpi snggup abis duit mengundi ni!

EykaHamasuba said...

kak lea,
renduu? hehehehe

oohh tu la. akim comel!!

EykaHamasuba said...

sis clara,
betul tu! org undi skrg ni pon slalu taktau ape aspek yang diambil. hoho malas r undi2 nni kan.. buang duit je btol x. haha

EykaHamasuba said...

azman shah, mekasih :)

EykaHamasuba said...

azman shah, mekasih :)

EykaHamasuba said...

kak yuyu, dan helena

akim mmg comel hee hee :P