Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Tuesday, May 19, 2009

Senyum Itu Sedekah

itu pun kalau ikhlas, kate Atin kepadaku.

"Ok aa, dah cukup ikhlas lah tu. lentok kemain lagi!"

Abaikan pengkuningan wajah.
Itu hanyelah satu efek di paint.net. Tak men aa photoshop huahuahua :P

Cewah cewah. Rajin pulak nak bersedekah tibe-tibe. Takpe, sedekah itu kan perkara sunat yang boleh mendekatkan diri kepade Allah. Oleh itu, senyum lah selalu. Eyka memang murah senyuman, lebih-lebih lagi kepade kamera yang ditangannya sendiri. Huahuahua. Biasee, budak baru nak mengenal erti kamera memang macam tu.

Tidak hairanlah mengapa kamera beliau dipenuhi dengan hanye gambar beliau sahaja. Bukan kamera beliau sahaja, malah kamera sahabat terdekat juga. Addicted to diri sendiri orang kate. Desperate sangat dah takde orang sudi nak addict kat kite, kite pon addict la kat diri sendiri kan kan tak salah kan? Teruskan membaca jika jawapan nya tidak.

Yah, maka betullah tak salah hukumnye addicted kepade diri sendiri. Anda boleh melakukannya di rumah. hauhuahau. Bajet diri comel sangat je dak eyka tuh. Nak penuhkan kamera sendiri takpe ye jangan kamera orang lain termasuk kepunyaan sahabat sendiri. Kang tak pasal-pasal tuan punya kamera kene beli baru gara-gara virus yang tidak dapat dielakkan iaitu tett. Terpaksa dipotong demi kesejahteraan diri sendiri.

Ape aku merepek ni. Mukadimah je dah buat orang menguap. Hahaha. Okeh, tujuan post harini adelah tanpa tujuan. Saje gatal-gatal nak tekan keyboard ni. Rindu la katekan. Bukan saye, tetapi papan kekunci itu sendiri yang merindui sentuhan manje dariku. haha geli ketiak sebentar.

*Tadi kuning, kini hijau. Saya versi Shrek. Huehue

Kalaulah keyboard boleh berkata-kata, dan berblogging entah ape yang die akan luahkan. Blog luahan perasaan yang berbaur kutukkan mungkin? Contoh : Tuan aku memang kaki perasan dan kaki kaki yang berkaitan. Oh sungguh kejam engkau ya keyboard? Bukan mahu berbakti, malah menyakiti hatiku yang tidak bersalah ini. Hukum, BAKAR SAMPAI HANGUS! huahuahua bajet die kisah je kan. T,T

Eyka! Hentikan semua ini! Baik, saya hentikan hati nurani. Eh eh. Hahaha. Saje nak mengrelease tensen yang sebenarnye entah ade ke tidak. Saje wujudkan tensen itu sendiri agaknye. Maklumlah, musim exam sekarang ni makin hari makin tidur tak lena, makan tak kenyang, mandi tak basah, berak tak lawas, kencing tak puas.

Okay, terhiperbola pulak. Geli lepas ni takyah masuk blog eyka dah. Banyak main kotor! Cis abis rosak fikiran, hilang segala yang dibaca untuk exam esok yang baru disumbat sebentar tadi. Sebelum terlebih cakap, izinkan saya mengundur diri.

Ewah, dah berperenggan baru ingat nak undur diri. Sebelum ni taknak pulak undurkan diri. Memang dasar perundangan demokratik betul! Jangan tanya apa itu perundangan demokratik kerana bukan saya yang taip ya, tapi keyboard ini yang tertekan dengan sendirinya. Ade sedikit unsur ghaib di situ. Huahuahua.

Okay lah. Sebelum membazir masa para pembaca yang dikasihi, izinkan saye mengundur diri. Ni betul ni nak undur ni. Gostan takde gohead gohead dah. Assalammualaikum dan terima kasih kerana sudi membaca. Doakan kejayaan saya merentas desa. Eh eh. Merentas tarikh peperiksaan. Wohoo tak sabar nak abis exam! :D


TAMAT, 9.23pm

17 comments:

aKu NaKaL said...

wah.. snyuman itu sgt manis la.. hehe

nway kuning itu letak srbuk kunyit ek? jaga muka ni.. bagus2 xP~ hehe

hijau itu? mybe hulkerwoman.. xP~

nami o fish said...

mula-mula nak tersimpson pastu nak terhulk pulak hahaha!

eyka support arsenal kan?hmm,28hb kita sokong barcelona pulak..klahkan MU oh yeahh!

azman shah,25,012j0gj0mm said...

standing in the eyes

atok said...

kena demam kuning ka?
eheh.

Khairul said...

da abis exam ke?

Khairul said...

ika. knpa tak nak letak chat box?
boleh borak2 dan merapatkan hubungan hihi

Syaquost Eichizen said...

aku amek gambo senyum ko dan buat wallpaper laptop aku..
>.<

kui.. kui.. kui..

NIMI Co.♥ said...

eyka..
nak cabut gigi eyka leh??
biar eyka buruk cam saya..
hehe

NurulAtiqah said...

Eykaaaaaaaaa. nmpknya kita ade stu prsamaan. sis pon selalu edit gune paint.net bahahahah :D

EykaHamasuba said...

man,
hauhuahau btol2. kunyitwoman dan juge hulkerwoman. hee

nami,
tadi baru tgk the simpson hahaha best! :P barcelona? woah kwn eyka punye kegilaan. haha :D

azman,
of the worlds ;P

atok,
ye kot. kuning dan hijau :P

EykaHamasuba said...

khairul,
dlu penah letak. skg rase malas nak letak. hehe :D

syaquost,
haa tak baik tipuu tau dose ;P

nimi,
hahaha cabut gigi?
jgn laaa gigi eyka pon da rapuh ni :P

kak tiqa,
hahaha gimme five! :D

janxxx said...

emmm...gambar eyka dah saya letak kat desktop gak..kiut ar ko nie..aku tak suka puji tapi kena cakap kalau ia kebenaran..hehehe

[PERANTAU] said...

saya juga! eyka lawa bertudung...^^

EykaHamasuba said...

janxx,
huahuahuahua *kembang kempis dah hidung. hahaha

perantau,
eeek :">

janxxx said...

hahahaha..tapi gambar ko yang lain tak bleh nak amik secara right klik jd terpaksa guna printscreen utk amik..huhuhuhu...

Zackery Z said...

wahahah
sgt lah sweet senyuman 2
bkn da takat nak sedekah dah
heh

EykaHamasuba said...

janxx..
wahakakahaha tak yah ah sampai print screen oh. xyah amik. buat virus je wahkah kah :P

zackery,
hahaha sedekah la tu :P