Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, May 07, 2009

Sahaja Senja Scenery

Pertama : 7.29pm

Kedua : 7.30pm

Ketiga : 7.31pm

Keempat : 7.32pm

Kelima : 7.33pm

Keenam : 7.34pm

Pemandangan depan rumah. Main bantai je tangkap lalu tingkap tadi. Maghrib-maghrib tak berani la keluar rumah. Nanti mak marah. hehe. Korang perasan tak gambar tu makin terang lak tibe-tibe. Pelik lak. Bukan patut makin gelap ke? Hahahaha.

Sebenarnye gambar last tu gune mode nightmode sebab tu la terang sikit. Yang lain-lain mode auto. Ngeh ngeh. Saye suke tone kalernye yang original. Ciptaan Allah, tiada yang tak cantik. Semua cantik, kan? Manusia je yang selalu menyalahgunekan kecantikkan yang diberi.

P/s: Snanye ade lagi gambar, tapi taruk yang size langscape je. :D

Btw, post sebelum ni gile segan kot kalo bace lagi sekali. Time mood tak touching-touching rase lawak lak bace balik. Hahahahaha nak gelak je. Tapi maybe bende tu keluar jauh dari sudut hati kot. Biase la perempuan kaannnn, memang selalu je tuka mood secara drastik dan tibe-tibe. Hoh hoh :P

SEKIAN, 8.45pm

11 comments:

Alif = A.K said...

ur cam era tu prob kowt.. ahhaha

Alia Izzati said...

nice lah eyka....
mane landasan ketapi x nmpk pon...
nk tgk landasan ketapi tuh...

LELAKI MURAHAN GAMPANG said...

sekarang pukul 6.30 pagi dah terang skit..kalau dulu 6.30 pagi siap bawak lampu suluh tengok reban ayam..ini jam bawak kain pelikat je..

tapi 6.30 petang tak prasan lak..selalu dah terbongkang tido akibat kepenatan balik opis..

hok ala..

-Floy

nyzm said...

masa semakin hari semakin cepat, dunia nak kiamat!

setahun mcm sebulan
sebulan mcm seminggu
seminggu mcm sehari
sehari mcm sejam
sejam mcm 1 minit
1 minit mcm 1 saat
1 saat mcm nak kiamat haha

ayong said...

eykkkkkkkkaaaaaaaaaa! hehehe~

cantek die nye permandangan..sukee~

heee~

eh, btw, akak da tuka url blg taw..

update ea..

http://cakapbebanyak.blogspot.com

NurulAtiqah said...

budak eyka ni tangkap bantai-bantai pon still nice. love it!

C L O U D said...

nice shot ah!

Aisya J said...

I need you help! Add the guy in my new post and help to spread the word thanks :)

EykaHamasuba said...

camera prob? ye ke.. mne de. haha


landasan ketapi dah gelap la tak nmpk :P


tau takpe. mase bergerak begitu pantas skrg ni hoh hoh

hehe okay kak! :D

hehe nice eh? thanksss..

oh okay aisya j. ill see what i can do :)

[PERANTAU] said...

mase cepat berlalu sekarang ni......
betul kata nyzam...
sesaat rasa bagai nak kiamat! haha

miLk+ch0co said...

yep2..sebulan..seminggu "emo"..hehehe..=P