Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, May 24, 2009

Stress ke tak?

Tengok gambar.

Kalau bergerak maknenye memang tengah stress. Lagi laju, lagi stress la maknenye. Nak tengok yang lain tekan sini.

Sekarang ni saye tengok gambar tu memang gerak-gerak. Eee geli pulak tengok die gerak-gerak. Tahap kelajuan adelah dalam 10kmph. huahuahau. Takde la laju sangat kot. Tapi die kekadang laju kekadang tak. Punca stress yang melanda diri : Exam, kot.

Minggu ni paper susah-susah wo! Esok paper sejarah. Aduh mati! Eh. Taknak mati lagi. Belum bersedia lagi la. huehuehue. Sejarah form 5 sangat tak best kot. Pasal politik semua tu. Eeeysh. Form 4 punye gak best! Lepas tu...

Eh eh malas lak nak type. Nanti-nantilah sambung lagi. haha. Berak tak habis. Ops, ayat tersebut terpaksa dicencoredkan untuk kanak-kanak bawah 13tahun yang sedang membaca. kehkehkehkah!

10.04am

24 comments:

fezaL Mohd said...

mmg stress hhaha

Ruhil Rosley said...

aduh.
memang stress pun.
berpinar-pinar tengok gambar itu semua/
kalau tak laju sangat, kurang stress kan.
:)

EykaHamasuba said...

same ah stress! wargh! haha

EykaHamasuba said...

hehe eyka tengok kekadang laju kekadang tak. taktau pe masalah hahahaha :P

Khairul said...

Bukan ke benda tu mmg gambar gif yang bergerak ke? haha

EykaHamasuba said...

ehei.. itu gamba tidak bergerak la..

ultramantarojuga said...

grak r,,,
aku gh stress ker???

Siti.Khatijah said...

haha . nasib baik siti dah 13 ! :P

NIMI Co.♥ said...

eyhh eyka tapi kalau saya tak gerakkan bebola mata saya die tak bergerak r..
hahahahhaha

tipu nie!!

tapi beshh gaks layan mende nie..
memule cam ehh aku stress r then rentikan anak mata then die tak gerak ehh tgk bende ni stress makin berkuarng then gerak lagi..then baru r dapat konklusi..ahahhhaha

.Cik Nana. said...

eyy eyka!!
kenai lg x??
heh

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

gudluck sekali lagi...

azman shah said...

mmg bergerak la or benda tu mmg bergerak..

apapun thanks so lottt

Clara Emily Cancer said...

eyka,
penin le tgk pic tuh..

miLk+ch0co said...

wah!giler banyak bergerak!ta de ubat nak ubat stres kew?agagagaga...

beLLa.boOlat. said...

oh.
gile penin.
mmg saye tgh stress tahao cipaczi kot.
uhux.
:(

EykaHamasuba said...

ultramantaro,
haha ye la stress la tu kot. g cuti gg ! :P

EykaHamasuba said...

siti,
tu la. kalo bawah13 dilaranggg bace. hahahaa

EykaHamasuba said...

nimi,
haha ni snanye optical illusion. tp mane tah eyka bace, die ckp ade kaitan dgn stress gak. bile eyka aritu tgk time exam mmg stress die gerak2./ bile cuti tak gerak sgt. den skg cuti dah nak habis die gerak sikit2. hahahaha

EykaHamasuba said...

cik nana,

mesti la kenalllll kak husna :D

EykaHamasuba said...

oshinz,

terima kasih :DD

EykaHamasuba said...

azman shah,

bnde tu tak gerak la.. die statik :D

EykaHamasuba said...

sis clara,
eyka pon pening nengok lame2 kih kih :P

EykaHamasuba said...

milk choco,

kalo ade mmg laku bisnes die ! Haha

EykaHamasuba said...

bella,

agak nye la.. hehe same la kite :P