Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Monday, April 13, 2009

Update tentang diri sendiri

Hari Jumaat haritu ikut mak abah pergi Johor melawat atokmak.
Pade hari yang same, modem terbakar.
Hahahaha gelak aa pepuas.
Tapi sekarang ni,
boleh online dah balik!! Sebab, da beli modem baru hihihi.

"Bla a. tu pon nak keco ke! Booo!!"
hahahaha saje je nak keco. :P
Di samping itu, boleh juge menambah postinguntuk bulan ini. haha

Lagi, lagi. ape lagi ek? Emmmmm *pikir pikir
kat sekolah tadi kene buat eng. essay.
Tajuk : Kalau ade chance nak jadi sombody, kite nak jadi ape.
Memang takde idea time tu,
otak kering kontang.
So, saye pilih laa nak jadi Elizabeth Swann, cite Pirates tu.

(Yang sebenarnye saye tulis Elizabeth Taylor.
Tadi google baru tahu, bukan taylor, tapi swann! Haisshhh! =,=")

Sebab utamenye, boleh belayar dengan Jack Sparrow.
Johnny depp my boipren tuu beb muahahahhaa.
Sebab kedua,
sebab boleh jadi galpren William Turner tu! Muehehehe
Lepas tu, loceng balik berbunyi,
saye stay library sekolah sorang-sorang.
Anym Farah Ain sume dah balik ke rumah masing-masing.

Ingat kot stay nak buat keje rumah admat yang tertangguh.
Tengok-tengok tak buat pon
Sibuk main sudoku bersame Aliya, Atiya dan juge juniors.
Hihi, takpe la.
Balik setengah jalan balik dengan Alya.
Lepas tu sorang-sorang.
Tetibe hujan la pulakk aiseh.
Terpakse mempercepatkan langkah.
Supaye tak lenjun! kalau lenjun habiss laaaah seksi meksi la i. hihi :P

Lepas tu, kat rumah buat homeworks pulak.
Sebab tak boleh online.
Hahaha then malam-malam sikit man balik bawak modem baru.
Tapi lame lepas tu baru boleh online.
Sampai lah sekarang ni, mengonline kan diri.
Tapi jap lagi nak tido da. Mengantok pulaaaakk tetibe. Hihi.

..dan sekarang, tamat lah sudah update tentang diri sendiri.
Nak allow reader comments ke tak payah ek?
Allow je la ek.
bukan susah pon kan kan kan. *kening-kening. hehe :P

Terima Kasih daun keladi.

*Manusie buat jase, daun keladi yang dapat nama.
takpelah, keladi pon nak tumpang
glemer gak. hakhak

Pesanan tak ringkas:

Sekali sekala, update tentang diri sendiri seperti ini juga perlu
diadakan di dalam blog diri sendiri.
Agar boleh dikenang kembali pada masa hadapan.
Sape sokong,
sila tutup suis utama
dengan kadar segera.
Tak tutup nanti modem korang pulak yang akan terbakar. hauhuahua


TAMAT, 12.40am

11 comments:

undrgnd said...

huhu..
dh nme pn private blog..
xslh kn nk tls psl dri sdri.
huhu!!

nami o fish said...

huhu..sudoku maniac..hehehe!

nami dulu pernah main 8 sudoku dalam masa satu hari..tak buat benda lain hahaha!!

start tu berenti main,xnak,addict.lagi pun tengok nombor2 lama2 ni jadi pening.hahaha!

eyka follow la blog peribadi nami..


http://diorama-nami.blogspot.com

trimas!

nami o fish said...

by the way bday i april 21..
wish la..wish la..wish la..
(dengan tak malunye..hihi!)

naz said...

huh modem terbakar?
modern betul :)

NIMI♥ Co. said...

amboi amboi eyka..
eyka tak cukup tggi nak jadi elizabeth swan kan??
so tak leh jadi..
rejek!rejek!(actually tak puas hati kalau eyka jadi ebbetol, jeles yg teramat..hehe)

idamsa said...

knp ko xkomen

umaq_eiman said...

Kirana Ukhuwah.

Lahirmu bukan dari induk yang satu,
besarmu bukan bawah bumbung yang sama,
cerdikmu dari guru berbeza.
Kasihmu tiada tara.

Kerana Firman Yang Esa,
kita bersaudara.
Akidah menjadi darah kita,
lalu kita bersama.
Jihad menjadi daging kita,
lantas kita serupa.

Kerana ukhuwah, kerana mahabbah.
Kita sahabat semua.

Siddiq Osman.
16 April 2009

selamat hari ukhuwwah satu alam

sHwEeT ByAtcH said...

modem leh terbakar..

mmg gnas ni eyka

EykaHamasuba said...

undrgrnd,
ye ye betul tu! saye sokong! hehehe


nami,
haha eykaaaa suke gile main sudoku! sudoku mmg addictive :P

naz,
terbakar. a;ah die tak meletop die terbakar tapi tanpa api la. hehe

EykaHamasuba said...

nimi,
hahaha eyka da jadi da elizabeth swann tu. travel ngan johnny depp peh best gilee! :PP



idamsa,
komen amende nye nih?


umaq-eiman,
salam ukhwah fillah ;D

shweet byatch,
hehehe modem tu yg ganas. eyka ayu ;p

~myraie~ said...

*Switch off lamps*

just lamps. not main power. teehee. but i agreed with your last statement :)