Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, April 05, 2009

Jom pergi berenang!



Gile best kalau dapat berenang dengan harimau macam ni! =D
Kalau nak harapkan cekteh tu
dalam mimpi pon jangan harap aa die nak berenang. haha

Lagi berite kat sini.

17 comments:

EykaHamasuba said...

eh eh silap. bukan harimau, tapi singaaa betina hahahaa :P

~syaQuost~ said...

haha..kalau aku nak tunggang singa! tu baru besh..

yiihaaa!
aku jadi beastmaster
hahaha...

==

A.W.I.N btM said...

alah..kejap jer org tu berenang..kang yang tinggal tulang jer yang berenang ..
haha

fezaL Mohd said...

gler lah hahaha

.Qistina said...

gamba kedua nampak sgt sweet je :D

Iera Hanna said...

dasyatttt ouh :)
tabik spring la, brani betul!
singe betine yg comell.

Iera Hanna said...

dasyatttt ouh :)
tabik spring la, brani betul!
singe betine yg comell.

Iera Hanna said...

dasyatttt ouh :)
tabik spring la, brani betul!
singe betine yg comell.

ayeh said...

haha,jiran..
kamu berenang ngan bulat la..
xpown bulat ajar cekteh berenang..=p

syud said...

gagah la harimau ni. haha ;DD

a s m said...

aritu dah kuar kt tv mmg selamba mamat nie, nyawanya mcm murah jer kan hehehe

Ruhil Rosley said...

betul ke ni.
macam tak boleh percaya sahaja.
memang gempak la.
dua kehidupan di atas ini kawan baik agaknya.

Charymien said...

awww mcm couple je.. so sweet kan.. haha

~myraie~ said...

Gile comel la that lion!

:)

Azri Rotten said...

sweet couple :)

nyzm said...

peh singa tu tinggal ngaaap je hahah

eh singa kan? hahaaha :P

EykaHamasuba said...

a'ah singa! haha best nyeeeeeeeeee bleh berenang ngan singe! ;D