Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, April 08, 2009

Saje saje je nak saje saje

Kenape, tak boleh ke nak saje-saje ? Haha. :P

|boleh dibesarkan, takde masalah|

Baideway, I dont know why, but i like this page the most la!=D
Syaabas the bette, syabas!
*tepukan berirama kepade diri sendiri*

Haha. Eleh, korang macam tak pernah je kan puji diri sendiri. :P
Entah-entah lagi dasat kot kepujiannye!

Ahahahahahahhaakkkkks!
Gile meroyan pulakkk maghrib-maghrib ni!

"Aisayyy
i dont know what to sayy la to this girl! hu hu=,="

TAMAT,8.08pm

18 comments:

nami o fish said...

eyka,
font yang kat gambar bertudung(yang tulisan besar tu) apa nama dia ek?

tau tak nak mendownlod font2 cambest?

EykaHamasuba said...

eh, tak igt la. tapi tulisan biase je. Arial narrow rounded pe tah. edit pon kat paint je hahaha.


nk dnld font kan nami google la font free download kan pstu nnti past da donlod mane yang berkenan tu, nami masukkan file tu dalam FONTS kat control panel.

a s m said...

the lot of the rings hehehe

nami o fish said...

ooo...trimas!

atqh sykla , said...

pakai tudunggggg.
comel comel eykaaasut. :P

*supposed cmnt pic kat ms,
tapi nanti la.

haha. :DD

atqh sykla , said...
This comment has been removed by the author.
umaq_eiman said...

sangat comel bila bertudung, tak sangka plak.

eh tapi mmg org pompuan selalu nampak lebih ayu bila bertutup.

cikyuyu said...

EYKA kerinting murai,
hahhah :D

comey jer budok itu, bhahha :DD

NIMI♥ Co. said...

eyka!!
chumel giler pakai tudung..
cun tahap nak mati..
wei eyka sumpah chumel r ke act chumel je dat tyme..
ngeee!!!
biler nak make it as permanent eyka??
hehe

fezaL Mohd said...

hahaha smart innocent gler ;p

chipsmore said...

anda di tag..sile lansaikan ..hehe ;)

Bule said...

hahaha...
menarik...

Ruhil Rosley said...

yelah.
paling best sebab ada gambar johny deep tu kat page.
besar betul.
HAHA

EykaHamasuba said...

hehe suke! suke! :DD

EykaHamasuba said...

asm,
asal lotr lak ni.. ;S


atqh,
hehe takpe, takyah komen pon takpe .segan la aii ekekeke ;PP


umaq-eiman,
hehe tau takpe. mmg SEMUA akan nmpk macam tu bile bertudung dan menutup aurat kan kan? ;)


cikyuyu,
janggut kerenteng! aggaga ;P


nimi,
make it permanent? nnti la.. oneday insyaAllah ;)

EykaHamasuba said...

fezal,
innocent. biase laa.. dak skola hihi :P

chipsmore,
baik! tp npe tak tarok kat tag survey tu. sng sket ;D


bule,
haha maseh ;P


ruhil,
a;ah skg da tuka gamba johnny yg lain ;P

~myraie~ said...

Cool! always nice and diff from others.


*jealous* -___-

iqmal said...

akk,ape last name or email akk..nk add akk kat ms..