Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, December 04, 2010

Rasa yang dirasai ketika ini.

MEOOOOWWWW!!

Rase macam malas je nak blogging.
Dah takde mood, takde adrenalin untuk berblogging.
Adrenalin tu ape? Rasa macam tahu.
Tapi, malas nak bagitahu.
Bunyik macam sedap, so guna je la kan, Keh keh.

Rase macam nak simpan je semua benda dalam fikiran.
Rase macam nak tutup blog buat sementara waktu.
Rase macam malas malas malas.
Rase macam bosan.
Rase macam pointless.
Rase macam nak PMS.
Rase macam nak terjun bangunan.

Rase macam HOMAIGOD bile mase aku on Nuffnang ni?
Kantoi dah lawat beberape blog.
Mesti keluar kat Community diorang. WUU WUU T__T

Rase macam nak balik kolej balik.
Rase macam nak putuskan hubungan sulit. (HAHA)
Rase macam tak betul je dah.
Rase macam tak diperlukan.
Rase macam nak patah balik ke zaman tadika.
Rase macam rindu dekat zaman sekolah rendah.
Rase macam.... takde perasaan dah. T__T

Why why why? Please don't say biase lah tu,
awak mesti nak PMS dah ni, PASTI!
NOPE sebab saya dah lepas dah okeh.
Ah eyka, apakah message di sebalik posting kali ini?

Message tersembunyi nya fikirlah sendiri. :)
yang penting saya memang rasa macam nak tutup blog,
dan aktif balik di kemudian hari.
Ok tak macam tu? :)
Bukan sebab malas (Walaupun memang malas)
Tapi mungkin sebab rasa macam diri ni entah apa-apa.

Oh, kamonn. Eyka tolong lah jangan emo.
Ter-emo jugak la. isk.
Dah la, selamat tinggal semua. Gua chow.
Eleh berapa lama je la dia nak chow tu agaknya kan.
Kita tengok kita tengok. =__="

P/S: Rasa macam nak berseni balik. Berseni yang dimaksudkan=melukis. Bukan berphotography.

SEKIAN, 5.45pm

18 comments:

~myraie~ said...

Bersabarlah eyka. don't ever give up kay! :)

Anonymous said...

hubungan sulit? eyka. HAHA funny la you~

EykaHamasuba said...

myraie,
:)

anon,
:)

Anonymous said...

best blog awk ni. rs diri awk cm diri sy 10thn yg lps.

LuLu said...

yea me too :( malas, takde perasaan, bosan. jom melukis :D

EykaHamasuba said...

anon,
thanks :) umur berape skrg?


lulu,
jommmmmm :)

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

Haish, salu je tersangkut kat sini masa 'study break'.. ^^'

cimon said...

hmm...

xbest laa gini...xbleyy komen blog nie lg (T_T)

p/s:however if that's ur decision, don't forget to notify (or email) us when u wanted to update ur blog again k!

cheers girl (^v^)

p/s/s:hepi blogerversary (^_~) *sory, baru perasan*

miLk+ch0co said...

woah!bnyk2 dekatkan diri pda ALLAH SWT..:)

EykaHamasuba said...

hanif,
amboi2. fokus spm nuhh :P



cimon panda,
thanks cimon! hehe rajin cimon membace melawat dan mengomen kan! terharu tau :")




milk,
ok..thanks :)

Sy@hir Ahoy said...

Don't stop, take a rest for awhile.

Nanti bila everything dah okay tulis balik :)

EykaHamasuba said...

ok.. :)

cimon said...

Moga tahun ini menjadi lebih baik berbanding tahun2 sebelum ini (^v^)

-Salam Maal Hijrah-

*peace my fren* (^_~)

EykaHamasuba said...

wahh cimonn, rajin jugak melawat ye wpun eyka tak update. hehe thank you. anda jugeee. slmt tahun baru islam! :D

d' azali said...

macam2 rase ekk.. :)
melukis veri gud!

EykaHamasuba said...

hehe lame tak melukis. :S

amalina pemalas login said...

paham perasaan eyka ouh.

EykaHamasuba said...

kannnnn :S