Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, December 09, 2009

Si Badut The Clown

Badut merupakan manusia dua alam yang sangat hipokrit.

Kepada si badut,

Tolong hentikan. Saye dah letih. Sebelum saye bertindak lebih drastik. Tolong hentikan, ini WARNING. Jangan biar saye bertindak seperti Kak Chika yang sangat berani. Saye dah sediakan post berserta bukti yang kukuh, tinggal nak publish je. Kali ni kalau publish sangat terang-terangan. Takde belas kasihan lagi. Saye penat bagi chance, bersabar. Tapi saye taktahu sampai bile saye mampu bertahan.

Saye tahu anda FAHAM ape yang saye maksudkan. Ramai yang repot, ramai yang suruh buat sesuatu, dan ade yang dah offer nak membantu, tapi saye masih berdiam dan bersabar. Ok, badut. Hentikan. Cukuplah tu. Jangan cabar saya dan jangan sampai saye buat something yang saye sendiri tak expect saye akan buat. Takkan kretiviti anda berada di tahap zero sampaikan hampir semua benda perlu diciplak? Saya juga punya perasaan ok.

P/S: Respect me, please. and you'll get the same in return.

TAMAT, 1.42am

30 comments:

nyzm said...

diorang ni mengentot je hari hari hahah

Clara Emily Cancer said...

nape nie eyka??
what happen?

claraemilycancer.blogspot.com

Diana Hamasuba, said...

alalalalla..cian baby mak sorang nie.

EykaHamasuba said...

nyzm,
kntot baik2 takpe, ni kntot tak baik mmg nak kene! hahaha

sis clara,
hmm, ade la. nnti eyka cite eh kalau badut tu still taknak mengalah.

diana,
hahahhahahaha cehh, tu la cian aku kan :P

naz said...

mereka patut dibunuh serta merta!

AleXeNdEr reEz said...

ish2..kejam2


http://hyperbuatduit.blogspot.com/

Nur Hazlin said...

what goes around come around :)

sarahunny said...

kadang2 orang ni hepi bila dia bjaya buat kita marah n bengang dekat dia. bila kita buat bodoh dia cop kita coward.. padahal kita malas nk layan je pun.

buat saja apa yg patut.. kalau dah mlampau tu..

Mik3 said...

hye uoLLs..jgn da gdoh2...bincang r bek2....takan hal camneh pown korang na gaduh..malu r wey...ni ker kaki blogger...??takan kan kan..relaxlaa..cooL chick..sabar3..

EykaHamasuba said...

naz,
tolong bunuhkan, leh? :P

alexender,
hmm, kejamm ? :P

hazlin,
agreeeeeeed! haha

sarahunny,
melampau lah, tak tahan betul.. ceh. tau takpe. dah try chill sabar tapi tu la cam takde kesan je.

mike,
nak releks camne? tolong la. sape start dulu and sape yang tak reti nak insaf? dah setel tapi still nak ikut orang, meluat tau tak?

rasenye kalau blogger lain knfem dah kene habis2an dah badut tu.

nami o fish said...

lama x comment kat blog eyka,sebab eyka spm dulu..huhu!

cakap pasal kerja gila,macam2 nami nak buat..tapi nami takde geng nak buat..hahaha!

ada masa kita hang out laa..borak2..hahaha!

p.s:nami tak bawak nyzm,nanti tak jadi borak,asik buat lawak je hahaha!

ann_penguin said...

sabar eh eyka (:


eykaeykaeyka,
eyka amik gmbr tu sume kt web mane eh ? lawa lah (: flickr ?

Khairul said...

best dah habis xam?
nanti mesti rindu skolah owh.
haha.
apa2 pun happy holiday to you!

sayang said...

kenapa ni ?
ade copycat kew ?

ainaMIRA♀ツ said...

sorry tau. tak tau nak tinggal msg kat ne. hey, sy tak faham cmne nak buat cam awk ckp tuh sbb dye ckp not found. sy dah buat tindakan drastik. so buat sume balik. haha. then skrg cmne nak bg page tuh ade box2 cm awk?

NadNod said...

interesting to know.. ade je badut ni kan +_+

EykaHamasuba said...

nami,
hehehe tau takpee, eyka pon macam rase aneh jgk nape la nami tak komen. tapi takpe la, redhaa. hahahaha skrg dah habis spm la nami, cam tak caye lak! :O

ann,
a'ah amik kt flickr. ann senang kan, ann tekan je gambar tu nnti g la kat tmpt yang eyka amik. sng kan? hehe :D

EykaHamasuba said...

khairul,
thanks thanks, mmg rindu pun sekolah kan terbaik! :D

sayang,
a'ah la sayangg menyayangg hehee ade copycat la pe lagi hahaha :P

EykaHamasuba said...

ainamira,
awak email saye kat eykahamasuba@gmail.com

sng nak bagi codes nye. k? ;)

EykaHamasuba said...

nad,
hahahahaha tah dah namenye pun badut, kan.. penat tau besabar ngan die. haish pstu skrg buat2 innocent lak, taktau ape yang die tiru la pe laa, c'mon man, eyka dah ade buktiiii ni! hahahahahaa

lala said...

haha suka carik gaduh la manusia ni. :P

btw nak tanya ; eyka amek gmbr kat flickr dan post kat blog,ada mintak izin tak? sebab saya selalu kat flickr.
ada sorang minah ni omputeh la kan, kecoh-kecoh marah orang amek gambar dia and siap letak link lagi. haha.
bahaya seh. tapi kalau eyka dah mintak izin nak post kat sini takpe la. :)

EykaHamasuba said...

tu la, ceh

oh flickr eh? penah terfikir gak pasal ni. dah la eyka link gambar tu trus g flickr dorang so dorang leh trace. so far pnah la ade sorang ni marah2. die email eyka hahahaa. tapi dah setel dah die pon ok je lepas tu. hehehe. tp next time sape tahu kan? takpe2 nnti eyka try ikhtiharkan smtg. :D

Dak Wan said...

Kan ada function flag? Hehehe.

EykaHamasuba said...

dak wan,
adeeeeee tapi kene ramai2 kan? ni belum publish lagi so orang takleh nak flag. hahahaha. takpe, kite tgk je badut tu camne. hahahaha

NadNod said...

badut dulu tu kan yg tiru layout eyka tu skang tiru entry kawan nad plak ;D

x habis2. pastu die x ngaku. die ckp die bace je entry tu pastu die terfikir nak buat cm2 gak.

nampak sangat die copy n paste tp x nk ngaku gak ;D

EykaHamasuba said...

ahh die mmg loser. dah loser tetap loser! useless, hopeless, bajet je lebih. blogging sebab nak show off buat pe. ceh, takpe la nad. badut tu mmg xda life. hidup die hanye tahu nak copy paste org je. takde yang original. yang ori ayat rempits die tu je la agaknye. hahahahaha :P

NadNod said...

hahaha ;D tu mmg perangai die la kowt. mmg dh x nk x nk berubah. nad x dpt wt pape la kan ;p nk marah tp lagi wt sakit hati je x de gune ;)

tgkla sampai bile die nk teruskan perangai badut die tu kan. haha ;D

nad takut kot die nk baek2 dgn nad ke. ayat rempit die mmg x kan berubah. haha ;D

EykaHamasuba said...

kalau dah badut tu badut jugak la nad, hahahahaha. kite cool je. kite bukan badut kan? hehehe :D

jgn la baik2. hipokrit je die tu. haih~

miLk+ch0co said...

sabar k..:)

EykaHamasuba said...

sabar l :P