Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Thursday, December 10, 2009

Hasrat Terpendam...

..saya adalah ingin berkahwin dengan seorang ninja!

Ninja sangat cool! Berpakaian serba hitam, menutup muke seperti sedang memakai purdah sangat menarik minat saye untuk berkahwin dengan seorang ninja! Gaya larian yang sangat cool, teknik lawan yang juga sangat cool telah mencabar keimanan saye dan menggoda saye untuk lebih meminati spesis mereka! :D

Sebenarnye memang dari dulu saye sukekan ninja. Dah lame saye pendam hasrat saye ni tapi baru hari ni terserlah kembali selepas menonton filem Ninja Assassin. Saye tidak tergode dengan Raizo, yang dilakonkan oleh Rain kegemaran korang. Haha. Saye cume sukekan watak ninja yang dibawa olehnye.


Ninja sangat cool dan menggiurkan.

Tibe-tibe teringat balik game-game ninja yang menjadi all time favourite saye pade mase dahulu dan kini, cume sekarang ni saye tidak berpeluang untuk bermain game lagi kerana PS2 telahpun menjadi arwah. Rindu betul nak main games! Serius. Kalau PS2 tak arwah, mungkin saye takkan aktif dalam dunie internet ni! :O

Antare game ninja yang menjadi ketagihan saye iaitu game Tenchu! dan juge Shinobido. Memang best! Rindunye! Nak bunuh orang jahat secara senyap (stealth kill), nak berlari sambil tangan ke belakang, dan nak lompat dari bumbung ke bumbung. Gaye mereka yang sangat lincah serta cool ini la yang menyebabkan mereka menjadi salah satu ciri jejaka idaman saye! haha. :P

P/S : Agak-agak boleh tercapai tak hasrat terpendam saye ni? :P

SEKIAN, 8.29pm

22 comments:

nyzm said...

wah kalau macam ni lepas ni nyzm nak jadi ninja lah! :P

EykaHamasuba said...

boleh nyzam! pastu nnti eyka datang meminang! hahahaha

nami o fish said...

perrgghh..eyka terus nak meminang nyzm tu..hahaha!

ini kerja gila yang eyka nak buat ke?

tapi jangan buat malam-malam nanti orang ingat pencuri hahahaha!

Ila Maulana said...

ninja assasin mmg terbaek ouhh..
besh giler..
100 stars kasi lah.
xmaen dh 5star.. ehe

EykaHamasuba said...

nami,
hahahahaha tu la kerje gile. nak carik suami ninja kan dah cukup gile. ntah wujud lagi ke tidak. tapi seronok la ninja! tak macam orang minyak! hahaha, pencuri? takpe, eyka pkai bju ninja wane pelangi :P

EykaHamasuba said...

ila,
terbaik! lebih dari 100 tu pon boleh bagi. haha suke tengok care diee, best wohh aahhh seronok!

Mr K said...

Aku ninja. Kau suka aku ke?

h.a.n.i.f said...

ninja assasin best! tpi, tak sumer ninja best..eyka penah dgr pasal afro ninja?? thats so uncool..game dye pun xbest sgt..

EykaHamasuba said...

mr k,
yeke ninja? ape buktii mr k? haha :D

hanif,
oh baru search tadi. ninja tu tak best! nak ninja yang cool2 heheh :P

joegrimjow said...

assasin creed
bestt gleee

aKu NaKaL said...

wah wah.. nk ninja yg cool2 ajew.. x)~ hehe have a nice day..

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

ninja assassin terbaek okeh..
same standard ngan rambo.
eheheeheh

Mr K said...

@Eyka - Aku boleh masuk dalam bayang2. So, bila kau tido, pastikan kau tutup lampu yea. Nanti aku datang.

Dak Wan said...

Ninja yang komersial agak mencemari budaya ninja tu sendiri. Kalau tau hakikat sebenarnya, banyak yang kita jadi tak sukakan?

joegrimjow said...

assasin creed 2
cubelah
best gile!

EykaHamasuba said...

joe,
ye ke? baiklah! nnti eyka tryy tgk. hahe

man,
ye la.. yang tak cool tak best. hehekekke. thanks. man pon have a nice deh!

EykaHamasuba said...

oshinz,
hahaha..wpun darah nmpk sgt mcm tak real tapi best kan. suke ninja die begerak2 je hehe

mr k,
wahh macam si cullen pon ade gak. seram nih! takmo la ttup lampu hahahaha ;P

EykaHamasuba said...

dak wan,
hmm. ye ke? agaknye laa.. so maknenye eyka suke ninja yang berlakon je la ni bukan ninja betul2 kan.. waaa T___T

natasha said...

haha kat Malaysia ni ade ke ninja?
susah la kak eyka nak kahwin mcm ni.
HAHA :D

EykaHamasuba said...

takpe, setia menunggu ninjaku! hahahaha :P

miLk+ch0co said...

naruto?ninja gak an?agagaga..tenchu memang serius best!hahahas..

EykaHamasuba said...

haha boleh la tu terime. tapi lagu suke sasuke :P