Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Sunday, December 13, 2009

Semakin hari semakin sibuk

Kekurangan ketiduran kerana kesibukan.

Mulai saat ini, ataupun seberakhirnya hari ini, hidup dan cuti saya akan semakin sibuk sibuk sibuk dan sibuk. Takde mase nak relax. Mungkin tak dapat nak update blog selalu. Sebab tu baru-baru ni saye sengaje post due post sehari. Sebab saye tahu lepas ni mungkin saye akan makin susah nak update. Bukan susah, cume macam takde mase. Kenape?

Kerane saye sudah pun maju setapak kehadapan menuju ke alam dewasa. Alam dewasa yang macam mane tu agaknye? Hehe. Sebelum tu, posting sebelum ni ramai dah dapat jawapan yang betul. Hampir semua kot betul. Tahniah, ternyata anda seorang mind reader yang berjaya. Kerane dapat membace fikiran saye, walaupun kita tidak pernah bersua muka. Hehe. Hebat! :D

Pictures can describe emotions.

Ok lah, gambar no 1 tu bermaksud saye nak cepat-cepat daftar lesen kereta. Nak cepat-cepat dapat lesen 'P' so boleh la saye koyakkan lesen L saye. Haha. Kedua, saye nak cube dapatkan duit sendiri so saye akan bekerja. Ketiga, lepas dah dapat gaji, saye nak shopping! Keempat, saye nak berjalan puas-puas. dan kelima, vacation la pe lagi! hehe :D

Ramai dah dapat jawapan yang betul. Tahniah la, saye taktahu nak bagi hadiah ape. Nanti la next time saye sediakan something. Sekarang ni tak sediakan ape-ape pun. Baru teringat nak buat entry tu pagi tadi so post la terus. Dapat tambah bilangan updates untuk tahun ni. Tahun ni saye post tak sebanyak tahun lepas. Ini tidak adil! haha

P/S: Esok start keje! Seram sangat ni. Doakan saye berjaya! :S

SEKIAN, 8.15pm

23 comments:

♫♫Remaja Komputer♫♫ said...

hoh!!shopperholic rupenye kamu ni..hehehe....chayok2 on ur new job....u now can be call by a workers...not a student..kuang3...

EykaHamasuba said...

hehe, dah dapat gaji sendiri msti la nak shopping. slalu takde la shopahoic sgt. keh keh. :P

dianalulu said...

wah dah keje? good luck eyka! btw, thanks ya sbb wish 'good luck'! Hee :)

nyzm said...

aik eyka kerja apa? tak nak sambung belajar? haha

EykaHamasuba said...

diana,
hehehe thanks diana. cuakk ni dah keje. hahaha. :P

nyzm,
keje part time la nyzm ayoyo ama apa :P

Farha Aly Tan said...

kerja ape??
goodluckk

NurulNatasha said...

selamat bekerja kak eyka! walaupun xtau kak eyka kerja jadi ape kan. hahaha :)

miLk+ch0co said...

wooo..cepatnya dapat keje..keje ape yep?hehe(menyibuk plak hehe)..btw..happy bekerja!!gudluk!agagagagaga..dulu penah keje kilang..gile lepak..haha..atoy!

miLk+ch0co said...

wooo..cepatnya dapat keje..keje ape yep?hehe(menyibuk plak hehe)..btw..happy bekerja!!gudluk!agagagagaga..dulu penah keje kilang..gile lepak..haha..atoy!

EykaHamasuba said...

farha,
jadi service crew. hehe

EykaHamasuba said...

natasha,
jadi service crew je natasha.. hehe seramm ni! :SS

EykaHamasuba said...

milk,
hahaha ye ye mekasih! :D

nyzm said...

Laaa eyka lepak dulu
update-update blog, ngentot sama-sama hehehe :P

full of love,keyna said...

service crew?okelaaah, kan.dpat jugak keje,i tatau nk keje mane.hee

Nur Hazlin said...

woo, kak eyka dah stat keje part time !
haih , ini tak adil . muahahaha .
ade ke keje part time utk budak 13 tahun ?

sarahunny said...

dearrrr.. gud luck kerja okayh!!

SuhanaSamsuddin. said...

wah eyka da dpt keja?

congrets2! =)

keja ape tu?

nanit ramai peminat eyka skodeng.

haha. jokejoke.

btw gudluck taw!

keja elok2 yer!

=))

naz said...

cayookkkk

l e e said...

wow, keje bai.
good luck ok!

joegrimjow said...

gud luk for kerja
*penat bekerja ni

nqba BOF said...

semoga mendapat result SPM yg plng ok!:)

reply dri shoutbox sy;;hehe,saje je:P

syue said...

eyka keje kt mane? time lunch bole saye dan suami saye yg bername hasif tu dtg melawat! hahahahahha

click & enjoy said...

like ur blog..very creativ n life...honestly like it...