Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Tuesday, December 08, 2009

Pensel Patah

Gambar yang menggambarkan tajuk. haha

Assalammualaikumwarahmatullahiwabarakatuh!

Yay lepas ni dah boleh bakar baju sekolah! Hehe, baju sekolah sahaje ye, buku buku tak boleh. Ilmu tu nak bakar wat pe? Lagipun buku teks hak milik sekolah kan, kalau bakar kang kesian mak abah kene support duit ganti dengan buku baru. Heh heh. Jom kite bakar baju sekolah! jangan lupe bakar sekolah sekali! hahaha :P

Erk! Jap. Okeh. Serius gua blank taktahu nak tulis ape. Taktau la tapi gua rase macam nak menjerit je sekarang ni. Jerit bukan kerane gembira sedih ataupun tensen, tapi kerana hobi. Haha. Hobi yang pelik? Takde lah pelik mane. Seronok pe jerit! Tak caye cube try sekarang! Jerit je laaa, dunie ni kan kite yang punye! Dunie kite, kite punye la kan? haha

Oh ye, sekarang ni saye jarang kan update blog? bukan tak online, memang online setiap mase dan ketika cume... entah kenape ye saye pon tak pasti tapi yang pasti facebook lebih seksi! Mungkin ini yang menyebabkan saye lebih terpikat untuk berfacebook. Ceh. Bolehlah tuu terime. Hypothesis accepted! Haha :D

P/S: Ehem! Saye dah habis sekolah, anda bile lagi? :P

TAMAT, 7.24pm

21 comments:

nyzm said...

wah lepas ni nak masuk kerja la? hahaha

Nursyazwani Zakaria said...

kak eyka, igt org lagi tk? yg kat facebook tuhh, budak pmr ;D

hmm, tahniah lahh kak eyka da abes skola. *jeles nihh =.="

aKu NaKaL said...

wah wah... budak cekolah nk ugraid jd dak bekerja da ke? hehe.. nway welcome back to blogging n happy holiday.. x)~

eyna said...

cehh dah habis sekolah, berlagak yaa.
nanti rindu sekolah, baru padan muka haha xD

hanny nadia said...

muahaha
a bakar baju sekolah ta nahann
hehe ;DD

Ruhil Rosley said...

ahahah. eyka. eyka. suka betul bila dah habis sekolah. tahan lah 6 bulan takde buat ape2. lagi bosan kot.

EykaHamasuba said...

nyzm,
taktau la nizammm ngah pikir2 gak ni seram wo nak keje! takut nak deal ngan org ramaii.. hahaha

nursyazwani,
oh mesti la ingatt adek wani!! hehhee
hmm. jgn jeles laa, kak eyka la patut jelesss sebab sekolah best tau!

EykaHamasuba said...

man,
nguahahaha taktau la nak kejee part time ke apee uuu seram banget! hahaha

eyna,
snanye skrg ni tengah sebak la ni rindu kat skolah. haha eyna next year skola lagi, besttnyeeeeeeee!

EykaHamasuba said...

hanny nadia,
bakar je laa seronok pe hahahaha. tapi conteng2 je lagi sonok! hehe

ruhil,
mesti bosan sngat kot. tapi 3bulan eyka plkn woo takde la bosan sgt agaknye! nyeh nyeh

Pojan said...

bes doe abes skola^^

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

jerit sambil melonjak eppi.. teringat dulu penah bakar mercun kat sekolah caoz meraikan kemerdekaanla kononnye. hehehe.. kena plak time tu nak raye. memang best!! menjiwai tros kemerdekaan tuh..

EykaHamasuba said...

pojan,
tak syok laaa, siyes rindu nnti! hahaha

oshinz,
yeke? hahahahaha, lagi dasatt. hehe msti lagi seronok kan? rase puass hati je dpt bakar mercun. hahahaha. skrg ni tak smpt nak wat apape, sbb sume stok dah habis :P

Secrecy Dies said...

wah, kire dah separuh merdeka la ni.
bgussss! enjoy urself :)
next ye my turn pulak.
er er ngeri nak membayangkan.
btw, good to hear from you again :)

Iera Hanna

EykaHamasuba said...

wahh iera hanna la!

lame tak nmpk, terkenang pertemuan pertama kite di stesen ktm subang huahuahua. hehehee.

btw, hm merdeka kejap je ni. nanti result pengsan balik. hehehee. okeh iera next year enjoy your schoolday! spm spm jugak tapi kene nikmati zaman sekolah tu. nanti dah habis sekolah mesti rase seronokkkk, dan puas hati sebab kite dah nikmati! hehe :D

Clara Emily Cancer said...

kite dah lama abis skolah.
tp rnsu la sekolah.
rindu nak pakai baju putih kain biru muda.
sebab skolah best.
makin besat x best dengan keje & study.
sekolah happening dan enjoy yer..

kite sokong eyka..
facebook memang seksi..

EykaHamasuba said...

sis clara,
hehhehe snanye sangat rindu! semalam dah berfeeeling2 dah teringat pasal sekolah. huk huk. tau takpe, mmg dari dlu eyka dah fikir dah mesti tak seronok habis sekolah sebab sume kene manage sendiri, kan. :(

tau takpe! seksiii, tak mampu nak tahan godaan hehehe

Cik Kyla said...

so lps ni nk wat pe eyka ? kawin ke ? ahahaa. :P

uNIqIKA said...

pensel patah ke mase exam?? aku terbawa buku rjukan msuk dwn.. terbawa tanpa niat.nsib baik tak kena tendang..pe2 pon same2lah kite membakar..nk bakar ayam.barbekue.huhu..

EykaHamasuba said...

kak kyla,
hahaha kalo leh nak ajee ade tak calon nye? hahahahah


uniqika,
hahahah bakar ayam pulak, leh gak tu. menarik! nak nak! hehehe :D

miwwa J said...

wahhhhh :)
hehe miwa punda hbs skol.
yeahh , no more under 8teen eyka!
hehe.

EykaHamasuba said...

yeah dah leh lepas masuk mubie 18! hehe