Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, November 18, 2009

Missing in Missing

Which also means, kerinduan dalam kehilangan.

Saya masih di sini, tidak hilang mahupun ghaib. Dalam bahasa inggerisnya, im not missing, im not missing youu~ eh eh! itu lagu stacie orrico! hahaha. But seriously, i am missing you! Hehe. Btw, Im still here walking my daily routine. Saya masih di sini menjalankan rutin harian. Haha. Tahu perkataan walking tak sesuai. Saje letak, siapa kisah kan? :)

Kerana, I blog to have fun and relax. To spend my freetime and stories. To share feelings and thoughts. Untuk berkongsi rahsia hati bersama blog tersayang. Bagi yang membaca, secara tidak langsung anda telah mengetahui rahsia hati saya. Maknanya, rahsia saya semua berada dalam tangan anda. Nak blackmail pon senang ni, bisik hati yang jahat dan nakal. Hahahaha.

Pernah kah anda mengalami situasi dimana diri anda amat memissingkan sesuatu? Missing sesuatu yang telah missing. Iaitu, merindui sesuatu yang telah hilang. Ataupun menghilangkan sesuatu yang merindukan. Pilih mana-mana yang berkaitan. Hehe. Kerana, pada saat ini saya sedang berhadapan dengan konflik perasaan dan emosi sendiri berkaitan missing and missing ini.

Jiwang is my middle name.

Fatin Zulaikha Jiwang Abu Samah. Wah! Hahaha. Bagi yang tahu, simpan sahaja di dalam peti, jangan di cerita di lain hari. Kerana kelak merana diri. Nanti siapa yang rugi? Hati sendiri yang rugi kerana tidak berhati-hati. Tepuk dada tanya diri. Diri sendirilah diri siapa lagi? Boleh kita berdiri tanpa kaki? Hahaha, takde kaitan. Tapi best sebab wujud irama serentak berhuruf 'i' di situ. Heh heh heh.

Sudah lah sudahh, ku harus pergi.. jangan kau tangisi aku lagi. Lagu 6ixth sense. Hehe. Sudah lah, tiba-tiba lari pulak mood nak bercerita. Berjumpa lah kita di lain hari, diharap jangan meninggi diri! hehe, sekarang ni blogging dalam bentuk berirama pulak kan. Baru lah rase lebih bermaya. Kata orang, no music no life. No nada no irama. No women no cry no women they can die. haha :P

P/S : Sebak sebak sebak sebak dan sebak!

SEKIAN, 8.39pm

13 comments:

♥ Xett Hereen ♥ said...

Nama u ader JIWANG?


Siyesly, so sweet!

Unik taw x!

I ske nama u!


=)



i jeles ngan blog u. *sigh*

EykaHamasuba said...

hahaha no lah! jiwang tu add-on je. hehe. original name takde la jiwang tu. aduii..


jeles ngan my blog? no need la. biase2 je.. hehe btw thanks :)

joegrimjow said...

i fink nothing weird in ur name

EykaHamasuba said...

heh? kalau tambah jiwang tu weird tak? hahahaha ;P

hanny nadia said...

weird laa kalau ade
word jiwang uhh.
hehe

fatin zulaikha jiwang abu samah?
hoh!u jiwang an ayah u kew?
muahaha ;pp

naz said...

mmmm siapakah pencipta game jumanji? itu lah yang kita cari

ahmadzamri said...

JIWANGJIWANGJIWANG!!

tadi paper english mesti kau cite JIWANG2 en..haha

Clara Emily Cancer said...

o00 situasi nie..
pernah gak rs..

anyway selalu juga rasa.
rindu benda yang hilang.
tp salah kite gak kan.
x hargai bnda yg kite syg.
pastu nk rindu2 lak..

claraemilycancer.blogspot.com

Unie_çhîçάήθζ™ said...

eyka..gudluck for ur spm..
hehe..btw still remember me x?huhu..i alredy have blog now.jmput2 la k?keep in touch..

joegrimjow said...

xkan terus x update kot
;(

Muhamad Azam bin Ismail said...

sy mengalaminya :)
hadapi dengan tenang..

joegrimjow said...

erkk
menunggu lagi

nyzm said...

hhahaa best gila part last