Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, July 16, 2008

16 Julai - 16 Tahun

Syukur ke hadrat ilahi, saye dengan ini mengumumkan bahawe saye telah selamat hidup selama 16 tahun dan masih lagi bernafas di atas muka bumi ni! Alhamdulillah:).

Wahwahwah umur ku kini kian meningkat! Petanda kedut-kedutan akan mula menampakkan diri. haha. Takde la tua sangat. Baru 16 tahun. Satu setengah dekad. Mude lagi ape. Tak cecah 20 lagi. Sekolah pun tak habis lagi. Nak kawin jauh sekali. Huahuahuahuaha!:P

Dengan ini, saye ingin mengucapkan terima lah kasih kepada Mak Abah, adik beradik, cekteh, para pendidik, sahabat handai serta sesiapa sahaja yang dikenali kerane telah memberi tunjuk ajar serta sokongan untuk saya terus hidup dan berkongsi pengalaman hidup bersama saye selama ini.

Selain itu, saya juge ingin meminta maaf kepada sesiapa sahaja yang pernah terasa hati ataupun menyimpan dendam terhadap saye di atas kesalahan yang saye lakukan tidak kire lah samada dalam keadaan sedar, tidak sedar mahupun separa sedar. ngehngehngeh.

Lagi ape lagi ek?

Ha! Terima kasih la kepada sesiapa yang sudi memberi ucapan hari lahir kepade saye dan mendoakan kesejahteraan hidup saye tidak kirelah samada secara live mahupun melalui msg, SMS, kad, telefon rumah, myspace, friendster, blog dll. Terharu ni! Semoge kite same-same diberkati-Nya. Hehehe.

Dan buat kembarku, Nur Atikah Binti Mohd Anuar yang kini berada di Johor, Selamat Hari Ulangtahun kelahiran kite yang ke-16! hauhauhuaa. Jangan nakal-nakal ye tikah. Nanti raye ni eyka balik Johor buleh kite bertemu. Jgn lupe sediakan kek batik bebanyak. hahaha *Tikah ni kazen saye yang kebetulan lahir pade tarikh yang same, cume JAM keluaran je yang lain. hehehehe

5 Para pengwish terawal selepas pukul 12am/16July08.

SUMBER: Khidmat Pesanan Ringkas (SMS).

HANIM! tepat pukul 12:00:54!
hahahhaa. apsal la 54 saat? kalau 1 saat kan best. :P

AJ, ex-classmate
Mekasih Ajey. Aku pun terkejut ko igt bdey aku! haha

Ana, kakandaku.
OI, dok satu rumah pun wish pakai mesej ka??
hahaha

Hafetz, kazen Alis.
Mekasih busy-busy pun igt gak nak wish eh. HAHA:)

Murni!
SAYANG awak murni. :)

SUMBER: Lisan, ketika berada di sekolah.

Ain Patrick!
"Happy bdayyyyy eykaaa!!"

Farah BUSUK
"Awak dah tua!"

Ayesha
"HAPPY BEDAY ATENN!!"

Syamimah
"Hari ni bday awak yeh??heppy bday!"

Arifah
"Selamat Hari Jadi!"

SUMBER: Komen kat Myspace.

Hanis Aleeya
THXX! walaupun lame menghilang,
still boleh jd pgwish terawal.hehe

Nawie
Kawan myspace yang tak kukenal.
SORRY, tapi thx!:)

Kikiey Deey

Same dengan Nawie, tak berape nak kenal.
Tapi tersenarai! HEBAT! hehe :P

ATIKAH, si KEMBAR!
hahaha. wish jugak tikah ye!!
THX tikahh!:)

Justin, My SHIZ!
Hahahaha..love you always SHIZ!:)

SUMBER: Komen kat Friendster.

Ana, kakandaku.
SEKALI lagi ko jadi pengwish terawal.
Tahniah! ko memang kakak yang prihatin.
hhehehe :P

Lyia.
MEKASIH lyia yang menyukai TORRES!
haha. torres busukk!:P

Izzu.
Tak ku kenal. Tapi die tersenarai.

JUSTIN, my shiz.
AGAIN! haha thankssss! so many wishes from u.
hehe

Mereka Bilang.
Tak kenal. Tapi die wish.
OKAY THX!:)

SUMBER: Kotak chat blog.

Sarahsamz.
Kak sarah sungguh baik hati.
hehehe mekasih.:)

Atin, kakandaku.
HA BARU NAMPAK NAME KO!
siut nye budak.hahahahahaha
btw thx aten!take care!:)

MiraRainbow.
Oh budak kenit macam Hanim. hahaha
Mekasih ye. :)

SHIRA.
Thx for the emoticon bday yg ade candle tu.
comeyy!hehe

Amirah, ex-classmate.
Wah wah wah ingat jugak awak ye.
THX AWAK!!:)

SUMBER-SUMBER LAIN: melalui msg di myspace/friendster.
Tak tersenarai. Sorrryy tapi thx!:)

Ape ape pun, tak kisah la pengwish terawal ke terakhir ke anda tetap rok!!:) Ade yang dah wish awal daripade dorang ni tapi tarikh belum 16 so tak tercalon. Haha. Niway thx sekali lagi kepada yang wish upcoming bday, currently bday dan juge belated bday. Saya HARGAI dengan ucapan berbanyak-banyak terima kasih. Hehe

Akhir sekali, Selamat Hari Lahir juge diucapkan kepada mereka yang lahir ataupun menyambult ulangtahun kelahiran pade hari Rabu bersamaan 16 Julai 2008, 13 Rejab 1429 (tahun islam). Semoga berbahagia selalu dan berjaya mencapai cita-cita yang dikehendaki. Amin. :)

Sepp sikit!! bday kite same! huahuahuahua

1 comment:

Farha said...

a birthday wish thru my blog ;)
juz for you eyka ;)