Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Saturday, July 12, 2008

Peristiwa Minggu ni..


Hai kawan-kawan!:)

Oleh kerana lame tak update dan malas nak update dan juge takde mase nak update,di sini saye kepilkan terus beberapa peristiwa/aktiviti saya sepanjang minggu ini.

Sekolahh!! hahaha. Ape yang menarik sangat tentang sekolah ni ye? Hm hm, pikir jap. Oh ye mggu ni kene buat presentation for English. ULBS for the second time. Yang first dulu sorang-sorang je, tapi kali ni kene buat berkumpulan. So minggu lepas kami (saye,hanim,ain dan farah) sibuk menyiapkan segalanya. Teacher pun macam strict je so kene buat betol-betol punye betul. Kalo tak, nanti kene reject. Susah je kene buat balik.

Kami kene present pasal ape ape tajuk literature form 4. Kump kami dapat tajuk The Road Not Taken. Senang je kut. Dah lepas present dah pun. Alhamdulillah kami berjaye jugak walaupun mule mule tu rase berdebar gilegilegile. Taktahu pesal berdebar. hahaha. Tapi bile da start present tu tak de la bedebar mane pun.

Lepas tu, untuk ULBS Bahasa Melayu kali kedua juge perlu secara berkumpulan. Kene buat forum. Tak kisah tajuk ape. Tak bincang lagi nak amik tajuk ape. Nanti-nanti lah bincang ye. Minggu lepas banyak kali stay back sampai petang. Letih oo. Tak cukup nak tidur petang. Hahaha. Tapi seronok pule stay petang tengok bebudak form1 ngan form2. Comel! kecik je dorang. Rindu lak time dedulu mase form 1, form2 mesti kecik camtu gak. hehehe

Lepastu, start semalam(jumaat) sape yang datang lambat ke sekolah akan disuruh naik ke atas pentas. huahuahua. dan macam biase, saye ngan hanim memang hari-hari datang lambat. Skrg ni dalam pukul 6.55am/7am baru nak mandi. Dulu 7.05 rase macam dah lewat sangat tapi sekarang pukul 7.05 tu rase cam awal je. Start jalan g rumah hanim pun kurang-kurang pkul 7.15am. Hahahaha

Semalam sampai sekolah je tengok ramai dah kene naik pentas. Saye ngan hanim terselamat tak kene naik pentas. Lalu pintu belakang. Pastu pengawas yang nmpk pun macam buat taktahu je. Saye ngan hanim pun buat taktahu je la. Gile la. Nex week tak buleh nak lewat-lewat dah! Kalo tak nanti kene ketuk ketampi 20 kali+PSP(markah disiplin) sebanyak berape ntah. Ngehngehngeh.

Ok, nanti sambung balik!:)

1 comment:

miLk+chocho said...

salam..
ha4..best glerk pat tjuk forum..
time kmi dlu kne blakon or wat drama swasta..ha5..nak tergelak gak blierk teringat time form 4 dlu..pnye la nervous..pdhal mmber stu klasz jewk..wakakaka..