Dashboard
Refresh
New Post
Sign Out
Gallery Myspace Facebook Twitter Friendster

Wednesday, November 17, 2010

Tahu tak tahu tak tahu

Nah mungee untuk awak semua. :P

Tahu tak termasuk ni dah berapa banyak post yang saya draftkan kerana tidak cukup keyakinan untuk menekan butang publish post?

Tak tak, bukan tak cukup keyakinan, tapi butang publish post tu berwarna oren, tak sesuai dengan mata saya. Berbanding warna biru di sebelahnya yang bertulis save now. Yaa itu yang saya selalu tekan sekarang ni.

Bukan sekarang, tapi sejak lama dulu. Rasa macam malas je nak hias malas je nak color color malas je nak publish post. Entrynya dah siap, hiasan nye belum. Gambar lagi kene cari. Aduhai~

Scroll ke bawah lagi banyak sebenarnya.

Memang memakan masa sebenarnya untuk saya publish post ni. Yang makan masa tu haa bab hiasan tu la. Kenapa perlu hias? Simple simple je dah la, kau ingat lawa sangat ke tulisan warna pink yang berbeza-beza tu eyka?

Tak tak, bukan sebab lawa tak lawa, tapi sebab saya sendiri minat nak hias menghias ni. Saya kan perempuan. Sedikit leceh jika dibandingkan dengan awak semua. Wawawa, baru sedar diri sendiri ni leceh sebenarnya. T___T

Oklah, taknak berucap panjang-panjang, kalau boleh nak sependek dua tiga harakat je tapi ni dah dua tiga perenggan bermakna hasrat dan misi saya tidak tercapai! Takpe takpe, esok lusa masih ada. :)

Masih ada ke? Entah entah.... jeng jeng jeng. Lupekan.

Goreng pon sodap! MOO~~!!

P/S: Selamat Hari Raya Aidiladha semua! Jangan nakal-nakal! :)

SEKIAN, 3.16am

15 comments:

Anonymous said...

Finally Eyka has updated her blog!!!been your silent reader for quite some time though.selamat hari raya aidiladha Eyka!Wish U all the happiness.




oh yea post je anything.Im sure there'll be people out there who'll always read what you wrote here Eyka!Ganbatte!^_^

Ayeem Jemain said...

perghhh byk gila draft! hahaha. selamat hari raya haji jugak. ;D

~myraie~ said...

WOW! Besarnya lembu tu. How are you gonna sembelih that cow eyka? tehee. XD

EykaHamasuba said...

anon,
wawawa dah lame sangat silent, bile nak loud reader pulak? Hahha. kawan kat fb ke? ke kat mespes? ke terserempak kat mane2? anyway, trime kasih la ye. terharu :">

ayeem,
ye ayeem slmt hari raye. ayeem tak takut ke nak kene sembelih ni? eyka dah sedia kan dah parang kerapu parang skunder. haha

myraie,
hahaha taktau la. gune kapak atau parang gergasi boleh kot. ;p

Ahmad Hanif Abd Halim Azmi said...

same jela kita.
berlambak draft terkumpul
lebih daripada post agy
hari ni nak delete draft la
~
selamat hari raya juga eyka
^^

EykaHamasuba said...

tu lah, rase macam malas gile nak pos kan? haih haih.

cimon said...

post jek sumenye...tp jgn skaligus...penat eden nak membacanye...hehehe(^v^)

p/s: cuti raya AidilAdha nie nak komen blog2 puas2...pasnie g jalan2 pulok (^_~)hihihi

EykaHamasuba said...

wawawa. cuti dah habis baru nak g jalan2. hehe g jalan2 g mane cimon? kutip tebu ke? hehehehe ;P

cimon said...

kutip buloh buat lomang.

hehehe (^v^)

EykaHamasuba said...

hehhee kutep kat manee? :PP

EykaHamasuba said...

cimonn takde buat blog ke? boleh post gambar buluh2 yang dikutep tuu..wawawawa :PP


btw eyka tak tgk lagi woo kungfu panda!

cimon said...

tgk larr citer kungfu panda...sume orang tgk tau(iye ke?)

hmm...tp panda dlm citer tuh tak makan buloh arr...same mcm cimon jgak...xkenyang larr

hehehe(^v^)

p/s:cimon suke blogwalking... komen blog2 yg best (^_~)

EykaHamasuba said...

ohh eyka jel a tak tgk lagi ni.. haha die makan ape cimon? cimon makan ape? igt mkn lomang je. hahaha. ;p

cimon said...

panda Msia kene makan nasik!

hehehe(^v^)

EykaHamasuba said...

heheheh :P